• Afslappet leopard - oplev den på safari i Sydafrika
 • Rhino Walking Safari Sleep Out i Krüger National Park i Sydafrika
 • Druerne tjekkes, Stellenbosch, Sydafrika
 • Den smukke strand ved The St. Regis Mauritius Resort
 • Par på stranden ved North Island, Seychellerne

Derfor med Nyhavn Rejser til Afrika

Få tryghed for kvaliteten og de bedste oplevelser på rejser til Afrika

Når I rejser til Afrika med Nyhavn Rejser er I sikre på de mest autentiske oplevelser og på bedste kvalitet i alt fra dyreoplevelserne på savannen til spaoplevelser på paradisøerne i Det Indiske Ocean. Alt skræddersys til jer.

Kanoer i Okavango deltaet i Botswana, AfrikaRejser til Afrika er et vidt begreb. Der er safari på de vidtstrakte savanner og jungle med gorillaer. Der er mødet med andre kulturer som isolerede stammefolk i Tanzania. I Sydafrika er også vinland, storbyer og formidabel natur. Der er flere eventyr på Seychellerne, Zanzibar, Mozambique og Mauritius. Og vi kunne blive ved. 

Når I rejser med Nyhavn Rejser, vil alle disse oplevelser dog have én ting tilfælles: De planlægges, så I får en oplevelse for livet. 

Magisk udsigt fra poolen på Bongani Mountain Lodge i SydafrikaGå ikke glip af den bedste safari

For mange er rejser til Afrika lig med safari. Men safari er ikke bare safari. Der er stor forskel fra land til land, og inden for det enkelte land kan der være en verden til forskel fra lodge til lodge og ikke mindst fra det ene reservat til det andet.

Det vigtige er, at I får det eventyr, I drømmer om, og f.eks. ikke går glip af de bedste dyreoplevelser. Der findes lodges baseret på masseturisme, som ikke er Nyhavn Rejsers stil. Og der findes glimrende lodges, der bare ligger med ganske få dyr omkring sig. Flotte fotos er ingen sikkerhed. 

Rhino Walking Safari Plain Camp ved Kruger i SydafrikaI Nyhavn Rejser får I den bedste rådgivning og ikke mindst en ærlig rådgivning. Vores Afrika-eksperter har personligt udvalgt lodges, camps og dyrerige reservater. De har været der, mærket duften af dyrene, tjekket kvaliteten af rangers, smagt på maden, sejlet i kano på floder med krokodiller, afprøvet jeeps, testet mobile camps, transportveje og så videre inkl. kombinationer med skønne strande. 

Resultatet er rejser, der måske nok kan gøres billigere, men sjældent bedre. Læs mere i vores safariguides om valg af land og valg af kvalitet.

Vandsportsaktiviteter ved Constance Ephelia Resort på SeychellerneParadisøerne i Det Indiske Ocean

Rejser til Afrika er også rejser til Zanzibar, Mauritius, Mozambique og Seychellerne. Det kan være rejser direkte hertil eller i kombination med safari, som det passer jer og ruten bedst. Også her er alt håndplukket lige fra hoteller til de mange udflugter, som kan give rejsen krydderi. 

Udsigt over hovedbygningen og den store pool på The St. Regis Mauritius ResortRejser til Mauritius

Vi har tjekket og nydt alle bedste hoteller på Mauritius, gået runder på golfbanerne og mærket sandet under fødderne, så vi kan hjælpe med at udvælge både det rette hotel og den rette værelsestype for jer. Tal med os om rejser til Mauritius for både par og familier.

Seychellernes mest berømte strand, Anse Source D'ArgentRejser til Seychellerne

Rejser til Seychellerne kan være til en enkelt ø eller flere øer i en guddommelig kombination. Tal med jeres rejserådgiver om forskellene på de enkelte øer, om håndplukkede udflugter fra cykelture til snorkling, om hemmelige strande og ikke mindst om baggrunden for vores valg af de enkelte hoteller på Seychellerne. 

Selv her har vi haft de kritiske øjne med, selv om det er fristende bare at lukke øjnene og nyde det. 

Nyd det klare blå hav ved Matemwe Lodge på ZanzibarRejser til Zanzibar

Rejser til Zanzibar i Tanzania er ferie på fantastiske resorts ud til de hvide strande, men det er også meget mere end det. Hør om spændende udflugter og kombinationer fra møde med isoleret folk til verdensklasse snorkling på lille tropeø.

&Beyond Benguerra Island er Mozambiques førende luksusresortRejser til Mozambique

Mozambique er en af Det Indiske Oceans mest oversete ferieperler. Her kommer I langt væk fra turistsporet til regionens mest eksklusive luksusresorts. Kombiner med safari i Sydafrika eller Tanzania. 

Smuk gammel hollandsk farm fra kolonitiden, Stellenbosch, SydafrikaHør om de bedste rejser til Afrika

Tal med jeres rejserådgiver om rejser til Afrika. Alt kan skræddersys til jer. Når I ser et rejseforslag på vores hjemmeside, er det derfor kun et forslag.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.