• Oplev masser af elefanter under sejlturen på Chobe-floden
 • Komfortabelt telt på Chobe Under Canvas, Botswana
 • Morgenmad i campen på Chobe Under Canvas, Botswana

&Beyond Chobe Under Canvas, Chobe National Park, Botswana

Safarieventyr i Chobe: Kæmpe dyreflokke oplevet fra mobil camp med maks. 5 telte

Safari og giraffer i Chobe National Park, Botswana
Læs mere

At bo på &Beyond Chobe Under Canvas er en safarieoplevelse for livet. I er i en privat mobil camp med kun 5 telte. Det betyder maksimalt 10 gæster og dermed den mest uforstyrrede naturoplevelse, I kan tænke jer.

Morgenmad i det fri med elefanter som tilskuerePå &Beyond Chobe Under Canvas kommer I helt tæt på et Chobe National Parks storslåede dyre- og fugleliv langt ude i Botswanas vildnis. Samtidig nyder I stor komfort, super service og ikke mindst adgang til de bedste naturguides.

Ja, vi burde måske endda være startet med at beskrive turen hertil, for den er en væsentlig del af oplevelsen. I flyver nemlig hertil i et lille privatfly hen over savannen, så I ser de smukke landskaber og dyreflokke fra luften. Man mærker forventningen stige hele vejen og glæder sig bare til den første safari, når man sætter fødderne på jorden igen.

Udsigt fra teltet på Chobe Under Canvas, BotswanaMobil camp med maks. 5 telte

En af de fascinerende ting ved &Beyond Chobe Under Canvas er, at kommer I tilbage en uge senere, er lejren væk. Den flyttes efter 5-6 nætter, så lejrens safarier går ad nye spor og ikke forstyrrer et enkelt områdes dyreliv permanent.

En fordel ved dette er selvfølgelig, at lejren altid kan opstilles, hvor dyrelivet er bedst lige nu. Naturguiderne har detaljeret viden om områdets dyrestier og dyrenes bevægelser hen over året. Lejrens telte kan derfor spredes ud i vildnisset omkring f.eks. dyrestier.

Selv om I er i en midlertidig camp, har I et komfortabelt telt med en stor dobbeltseng og separat badeværelse, hvor toilettet har skyl, og bruseren har varmt vand! Campen har maksimalt 5 telte.

Her er fælles hygge- og spiseområde. Petroleumslamper hænges op i træer og buske, når der serveres skøn mad under stjernerne. Alle måltider og drikkevarer bortset fra enkelte luksusmærker er inkluderet.

Sejltur på Chobe-floden i Chobe National Park, BotswanaSafari i Chobe National Park

Fra &Beyond Chobe Under Canvas kan I tage på safari i åben jeep morgen og eftermiddag, og I kan også komme ud at sejle i en lille båd på Chobe-floden, hvor I glider forbi flodhestene, mens I nyder en drink i solnedgangen.

Området har Afrikas største flok af vilde elefanter på over 35.000 dyr. Her er også store flokke bøfler, flodheste, gigantiske nilkrokodiller, antiloper, løver, leoparder, giraffer, hyæner, aber, vilde hunde og zebraer.

Dyrene kan frit bevæge sig rundt i et område på 11.700 km2. Chobe byder på såvel tør savanne som sumpe andre vådområder langs Chobe-floden. Den nordøstlige del er præget af teakskov.

Safari og giraffter i Chobe National Park, BotswanaEn typisk dag på &Beyond Chobe Under Canvas

På safari får man den største oplevelse, hvis man selv følger dyrenes rytme. Jeres butler vækker jer derfor ved daggry og sætter en bakke med hjemmelavede kiks og kaffe eller te uden for jeres telt. Godmorgen!

Lidt senere kører I af sted gennem vildnisset i en åben jeep med jeres guider og "tracker". Måske møder I rovdyr, der nyder nattens fangst, eller dyreflokke, der græsser, før dagen bliver varmere.

Efter at have set dyrelivet på jeres første safari venter en dejlig morgenmad hjemme i campen. Her er toast, marmelade, hjemmelavet müsli, frisk frugt og flere slags ost. Over bålet tilberedes de varme æggeretter og brød.

Husk at gemme lidt appetit til frokosten, der serveres i det skyggefulde spisetelt. Og der skal også være plads til afternoon tea med snacks. Ind i mellem måske en lille lur, for I har været tidligt oppe, hvis I ellers kan løsrive jer fra udsigten til den vilde og smukke natur.

Solnedgang fra sejltur på Chobe-floden, BotswanaEftermiddagens safari starter, når dagens varme aftager igen. I kan også prøve en sejltur på floden, hvor I glider forbi hundreder af elefanter, der kommer for at drikke. I kan se flodheste både i vandet og på land, og I får serveret en drink i solnedgangen.

Tilbage i campen venter cocktails ved bålet og aftensmad under stjernerne. Maden tilberedes over bålet og sluttes af med skønne desserter, som ledsages af te, kaffe og cognac.

Mens I rykker tættere på bålet, går snakken om dagens oplevelser. Og når I rejser jer fra bålet, bliver I fulgt tilbage til jeres telt, hvor i falder til ro til savannens lyde.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.