• Middag i lampernes skær på Nxabega Okavango Tented Camp, Botswana
 • Giraffer under et gamedrive i Botswana
 • Solnedgangsudsigt fra teltet i Nxabega Okavango Tented Camp

&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp, Botswana

Lille eksklusiv camp med kun 9 telte omgivet af Okavanga-deltaets forrygende natur.

Middag omkring poolen på Nxabega Okavango Tented Camp, Botswana
Læs mere

På &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp er I langt ude i Botswanas vildnis i et privat reservat tæt på Okavango-deltaets flodheste og krokodiller. Og I er her næsten alene – bortset fra op til 16 andre gæster og et personale, der er klar til at servicere jer med alt fra indgående naturkendskab til lækker mad.

Aftenkaffe og solnedgang fra jeres terrasse på Nxabega Okavango Tented CampI nyder med andre ord det bedste af to verdener: Den vilde, uberørte natur og campens store komfort, der er skabt, så det stadig er naturen, der sætter dagsordenen. Her mødes eventyrerens kanvas med den moderne rejsendes bekvemmeligheder.

På safari i BotswanaStedet, hvor der lever giraffer

Nxabega betyder stedet, hvor der lever giraffer. Området er dog primært kendt for en enorm koncentration af elefanter og bøfler. Her er også antiloper, vilde hunde, løver, leoparder og meget mere. I kommer på safari i åbne biler, men ikke kun det. Den nære placering giver også mulighed for safarier i båd og kano, hvor I kommer tæt på dyrelivet i vandet og glider forbi livet på land. En unik oplevelse.

Kom helt tæt på Flodhestene i BotswanaDet livgivende Okavango-delta

Okavango-deltaet er sidste led i et 1.600 km langt flodsystem, der får sit vand fra flere steder i Botswana og Angola afhængig af årstiden. Deltaet spreder sig over et kilometerbredt område af kanaler og sumpe beboet af flodheste og krokodiller. I den vådeste tid dækker deltaet et område på 16.000 km2, i den tørreste svinder det til 9.000 km.

Flodsystemet ender med at løbe ud i Kalahari-ørkenen, og 95 % af vandet fordamper. Inden da har vandet dog være med til at skabe en enestående frodighed og med den et rigt dyreliv, hvis rytme naturligt påvirkes af vandets og dermed vegetationens rytme.

Bålplads på Nxabega Okavango Tented CampEksklusiv camp med kun 9 telte

Campen ligger i et privat reservat, hvor der fra naturens side er de bedste forhold for et rigt dyreliv. Her er skovtykninger og vildnis at søge ly i og vand at drikke. Og samtidig kan I skue ud over store vidder efter dyrene.

&Beyond Nxabega Okavango Tented Camp har kun 9 safaritelte. Teltene står på hævede platforme af træ med privat terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten over savannen. I har eget bad og toilet, og teltene er smukt indrettet med sisalgulvtæppe, komfortabel dobbeltseng, skrivebord og stor kommode til tøjet.

Solnedgangsudsigt fra teltet i Nxabega Okavango Tented Camp

De store "vinduer" overalt i teltet bringer naturen helt ind jer fra solopgang til solnedgang. På jeres private terrasse står safaristole og bord klar. Ét skridt til, og I er i vildnisset.

De ni telte ligger spredt omkring campens centrale område, hvor I blandt andet finder den smukke restaurant, loungeområdet og også poolen, der inviterer til en svalende dukkert mellem safariturene.

Kom helt tæt på dyrerne under safari gamedrives i BotswanaEn typisk dag på &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp

Jeres safari kan ske i åben bil, i båd eller i en mokoro-kano. Og I vil nyde denne mangfoldighed af muligheder takket være deltaets nærhed.

I bliver vækket tidligt og taler så med jeres naturguide over en kop te eller kaffe og nogle kiks. Sammen beslutter I, hvad dagens skal bringe.

Efter første safari venter en dejlig morgenmad på campen, og herefter er det tid at slappe af. Frokost kan indtages på campen eller i skyggen af træernes kroner ved flodbredden efter en kort gåtur med guide, hvor I se nærmere på de små dyr og vegetationen.

Oplev kanalerne i Okavanga-deltaet, BotswanaEfter eftermiddagste tager I igen på safari for at udforske kanalerne i båd eller kano. Aftensmaden serveres i restauranten med store åbne døre til det fri. Glæd jer til god mad. Til at gå tilbage til jeres telt under millioner af stjerner. Og til at falde i søvn til savannens lyde.

I kan rejse til &Beyond Nxabega Okavango Tented Camp hele året, og børn er velkomne.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.