• Bådsafari fra til &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana
 • Suite på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana
 • Gamedrive safari - &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana
 • Drink stop under bådtur fra &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana

&Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana

Luksuriøse bungalows med privat udkigstårn og plungepool

Udsigtsplatformen i suiten på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana
Læs mere

Oplev den eventyrlige safari i Okavango-deltaet fra en sublim lodge. De blot 9 bungalows, der ligger spredt ud i vildnisset, har privat udkigstårn og plungepool. En unik safari i Botswana med vægt på både privatliv og dyreliv.

Nyd de smukke omgivelser på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana&Beyond Xudum Okavango Delta Lodge er til jer, der vil løfte jeres safarirejse i Botswana til det sublime, og som lægger vægt på ægte lodgestemning, luksuriøse rammer, stort privatliv og eminent dyreliv. 

Udsigtsplatformen i suiten på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, BotswanaSuiter i vildnisset med privatudkigstårn

På &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge er jeres indkvartering aldeles unik. I er i en nærkontakt med dyreliv og fugleliv, som kun et telt normalt ville kunne give jer, men I har en luksuriøs bungalow med lækkert soveværelse, luksuriøst badeværelse og stor terrasse. 

Alle suiter har egen plunge pool på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, BotswanaPlunge pool og udkigstårn

Ikke nok med det. I har også en privat plunge pool, så I kan ligge i poolen, nyde stemningen og lytte til vildnissets lyde. 

Vil I tættere på det rige fugleliv og skue ud over Okavango-deltaet, hvor flodhestene er nærmeste naboer efter den våde tid, så har I udkigstårn på tagterrassen. Eller udkigslounge, burde vi måske sige med den lækre indretning. 100 % privat. Nyd det.

Bådsafari fra til &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, BotswanaSafari i Okavango-deltaet

&Beyond Xudum Okavango Delta Lodge ligger i hjertet af Okavango-deltaet ud til en sø, der tørrer ud i den mest tørre tid. Årstid og vandstand bestemmer derfor den aktuelle safari. 

Først og fremmest kan I sejle i traditionel kano, mokoro, ad sivskovens kanaler på udkig efter fugle, elefanter, flodheste og krokodiller. Det er derfor, I er på safari i Okavango-deltaet. Men I kan så meget mere. 

Gamedrive safari - &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, BotswanaKør i åbne jeeps på Big Five safari. Se det hele fra oven fra en helikopter – eller kom helt tæt på til fods. Sejl ud i motorisede både – på safari eller fisketur. Rid af sted på hesteryg. I er i et privat reservat, så jeres rangers kan køre off road og også på safari om natten.

Exceptionelt dyreliv

På &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge er I omgivet af et exceptionelt dyreliv. Her er bl.a. elefanter, bøfler, antiloper, flodheste, løver, leopard og vilde hunde. Flere end 450 fuglearter bidrager til stemningen. 

Afternoon tea på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana9 suiter på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge

Når I vender hjem fra safari, kan I nyde lodgen med al dens komfort og forkælelse. 

&Beyond Xudum Okavango Delta Lodge gemmer sig diskret mellem de gamle træer, og her er store loungedæk med panoramaudsigt over Okavango-deltaet. Glæd jer til at spise aftensmad omgivet af små olielamper og millioner af stjerner. 

Suite på &Beyond Xudum Okavango Delta Lodge, Botswana&Beyond Xudum Okavango Delta Lodge har blot 9 bungalows, hvilket er med til at sikre den intime og intense oplevelse, hvor I hurtigt lærer personalet at kende.

Klaus Nolsøe

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.