• Safari, gamedrive og giraffer i Botswana
 • Solnedgang fra Chobe Game Lodge
 • Nyd den gode mad på Chobe Game Lodge
 • Dyrelivet er rigt og mangfoldigt omkring Chobe Game Lodge

Chobe Game Lodge, Botswana

Hvor oplevelserne er i højsæde og dyrene er jeres naboer

Middag med udsigt fra Chobe Game Lodge i Afrika
Læs mere

Oplev dyreliv, solnedgang og stjernehimmel fra det eksklusive Chobe Game Lodge. En safari lodge, der hører til blandt Botswana's bedste.

Chobe Game Lodge 4* - bo midt i dyrelivet

Chobe Game Lodge i Botswana ligger perfekt i Chobe Nationalpark - direkte til Chobe floden og det imponerende dyreliv. De eksklusive og charmerende omgivelser samt nærheden til naturen, giver en perfekt kombination for en uforglemmelig safari i Afrika.

Fra lodgens store "promenade" veranda mod floden, kan I betragte de usædvanlige rødorange solnedgange eller den smukke stjernehimmel. På alle tider af døgnet, kan I sætte jer til rette i de behagelige lænestole og betragte det imponerende antal og den store variation af både dyr og fugle.

Brølende løver og en duft af elefanter ...

Og der er sublime oplevelser i vente. Duften af elefanter, lyden af bøffelflokke, græssende vildsvin, brølende løver og skrigene fiskeørne. Omgivelserne indbyder til enestående dyre- og naturoplevelser, mens I på lodgen finder et højt serviceniveau og alle moderne faciliteter i jeres værelse.

Når dyrelivet ikke studeres, er det oplagt at slappe af under palmebladenes skygge i poolen. I kan læse en god bog i biblioteket, tage en kølig drink i baren eller komme under massørens kyndige hænder. Chobe Game Lodge tilbyder desuden et smukt poolområde, observationsplatform, cigarbar, fitness center, lounge, souvenirbutik og billard. Overalt finder I varme træsorter, buede hvælvinger og smagfuldt interiør med afrikansk præg.

Chobe Game Lodge værelser:

47 værelser med udsigt til floden. Alle værelser har aircondition, loftvifte, gratis mini bar, kaffe/te faciliteter samt balkon eller terrasse.

4 luksus suiter med udsigt til floden aircondition, loftvifte, gratis mini bar, kaffe/te faciliteter, egen infinity pool og solterrasse.

Når oplevelser er i højsæde

Chobe Game Logde ligger med en betagende udsigt over Chobe floden. I området ses bl.a. elefanter, giraffer, bøfler, antiloper, flodheste, løver, aber m.m.

Chobe Game Lodge arrangerer daglige gamedrives, safariture og bådture med professionelle rangers. Med beliggenhed midt i Chobe Nationalpark, det rige dyreliv og blot 80 km. fra Victoria Falls gør opholdet unikt.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.