• Nyd udsigt fra hængekøjen i dit chalet på Delta Camp, Botswana
 • Kom helt tæt på dyrene når du bor på Delta Camp, Okavango-deltaet i Botswana
 • Ankom i kano til Delta Camp i Okavango-deltaet

Delta Camp, Okavango-deltaet, Botswana

Autentisk og fredfyldt safari i Afrika med privat guide og værelse i træerne

Udsigt til det fantastiske dyreliv ved Delta Camp i Okavango-deltaet
Læs mere

Få den vildeste naturoplevelse på safari i Botswana. På Delta Camp er jeres værelse bygget i harmoni med naturen omkring og i gamle i træer. I har privat guide, når I er på safari i Okavango-deltaet i kano og til fods i nærkontakt med dyreliv og fugleliv.

På vej til Delta Camp i privatfly over Okavango-deltaetDelta Camp i Botswana er Robinson Crusoe-stemning forlagt til det mægtige Okavango-delta. I er på kanten af Moremi Game Reserve uden hegn imellem. 

Ankom i kano til Delta Camp i Okavango-deltaet

Ankomst med fly og så til fods eller i kano

Første del af jeres rejse til Delta Camp er med et privatfly over Okavango-deltaet. Kommer I fra Maun, tager det 20 minutter. Nyd udsigten! En hvid stribe dukker op på en ø i deltaet. Landingsbanen! Den er måske ikke så jævn som i de store lufthavne, og måske er det aber langs banen, men det er en del af eventyret. 

I overlader bagagen til det personale, der tager imod jer, og stiger om bord i en traditionel kano, mokoro, hugget ud af ét stykke træ. Herfra glider I gennem sivskov og åkander mod Delta Camp. Hold udkig efter elefanter, flodheste og krokodiller. Transport kan være en kæmpe oplevelse. 

Er vandstanden for lav, bringer en halv times safari til fods jer til campen.

Delta Camp, Okavango-deltaet i BotswanaVelkommen til Delta Camp i Okavango-deltaet

Fremme i Delta Camp vil I nyde, hvordan den bare smyger sig ind i omgivelserne. På det store udsigtsdæk på bredden af Chief’s Island står solstolene klar vendt mod vandet, så I kan se dyrene komme helt tæt på. 

Udsigt til det fantastiske dyreliv ved Delta Camp i Okavango-deltaetDyrelivet på Delta Camp

Pattedyrene repræsenteres af bl.a. løve, leopard, bøffel, elefant, flodhest, giraf, antiloper, oddere, skældyr, honning-grævling, desmerdyr, servaler og genetter. Af krybdyr kan nævnes øgler, skildpadder, skinker (altså krybdyret), kamæleoner, krokodiller og slanger. Og her er flere end 450 arter fugle.

Safarien sker normalt tidligt om morgenen og igen ud på eftermiddagen. Der er dog mulighed for heldagsture, hvis I ønsker det – også med overnatning i telt ude i deltaet.

Nyd naturen og skønheden fra dit værelse på Delta Camp i Okavango-deltaetVærelser i de gamle træer

Her er kun syv værelser på Delta Camp. De er bygget i eller omkring gamle træer eller kæmpe sten, der så indgår i og skaber rammerne for værelset– et enkelt telt er højt oppe i en trækrone! Det er barndommens legehytte omsat til stor komfort inkl. badeværelse med varmt og koldt vand. To værelser er familieværelser, for børn er hjerteligt velkomne. 

Safari til fods fra Delta Camp, Okavango-deltaet i Botswana

Privat guide og kun safari til fods og i kano

Lydene på Delta Camp er naturens. I hører ikke en bilmotor eller en bådmotor, når I tager på safari i Okavango-deltaet. Al safari sker til fods eller i de traditionelle kanoer. På alle ture har I en privat guide. 

Der er en guide for hver to personer, så er I en familie på 4, har I to guider. I kan evt. splitte op, hvis I ønsker det. En voksen og et barn i hvert team – eller sågar et voksenteam og et børneteam. Guiderne er uddannet til at gå med børn, hvis jeres børn også er klar til det. 

Besøg jeres guides landsby

Jeres guide kommer fra den lokale landsby, og har I lyst, viser guiden meget gerne sin landsby frem, så I ikke kun bliver klogere på dyre- og fugleliv, men også jeres guides liv. 

Sikkerhed frem for alt

Brugen af kanoer afhænger af bl.a. vandstand, tæthed i vegetation og aktivitet blandt dyrene. Delta Camp vurderer konstant mulighederne med udgangspunkt i, at sikkerheden skal være optimal. Det samme gælder for ture ud i vildnisset med f.eks. overnatning i camps ude i deltaet.

Eksempel på jeres camp på en Walking & Mokoro ekspedition, Delta CampWalking & mokoro Trail

I kan eksempelvis tage på en to eller flere nætters Walking & Mokoro Trail, hvor I er på privat safari med overnatning i bushen.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.