• Oplev safari i Okavango-deltaet ved Oddball's Camp, Botswana
 • Safari til fods fra Oddball's Camp, Botswana
 • Nyd solnedgangen fra den udendørs lounge på Oddball's Camp, Botswana

Oddball's Camp, Okavango-deltaet, Botswana

Ægte safari-stemning, camp med safari i kano

Med fly til og fra Oddball's Camp, Botswana
Læs mere

Ved Chief's Island dybt inde i hjertet af Okavango-deltaet inviterer Oddball's Camp på autentisk safari, når den er vildest og bedst. Her er hverken sølvkandelabre eller gourmetmad, men her er ægte safari, gode telte, fantastisk stemning og super dygtige naturguider. 

Oddball's Camp, Botswanadyreliv og stemning i fokus

Oddball's Camp er til jer, der ønsker rejser til den bedste safari i Afrika med god komfort uden at være luksus. Det er dyrelivet og stemningen, der er i fokus her. 

Over savannen i privatfly

Det tager ca. 20 minutter at flyve til Oddball's Camp fra Maun. Når I ankommer til den lille landingsbane ved Oddball's Camp, bliver I budt velkommen af en naturguide, der er jeres personlige guide under hele opholdet. 

Enten går I sammen hen til campen, eller I sejler i kano, hvis vandstanden er til det. Velkommen til Okavango-deltaet. I er midt i et af verdens vildeste økosystemer. 

Elefantbesøg på Oddball's Camp, BotswanaOkavango-deltaets dyreliv

Okavango-deltaet har et rigt dyreliv, der søger mod vandet og nyder godt af deltaets frodighed. Her er bl.a. bøfler, løver, leoparder, giraffer, elefanter og flere antilopearter samt mindre kattedyr. Her er også flodheste, nilkrokodiller, skildpadder og meget mere inkl. flere end 450 arter fugle.

Safari i kano og til fods 

På Oddball’s Camp er der ingen biler. I kan til gengæld tage på safari i en ægte mokoro, der er en traditionel kano af træ. Ikke en kopi i plastik! 

Sammen med jeres guide kan I glide gennem deltaets vand forbi flodhestene, og I har den optimale udsigt til savannens dyr, der kommer for at drikke ved bredderne. I kan stige i land på nogle af deltaets øer og studere fugle, medicinske planter, dyrespor m.m. 

Safarien sker normalt tidligt om morgenen og igen ud på eftermiddagen. Der er dog mulighed for heldagsture, hvis I ønsker det. Og I kan også bede om at komme på safari til fods og på 2-dages safari i kano med overnatning ude i deltaet. 

Okavanga-deltaet ved Oddball's Camp, Botswana

Hygge om bålet med udsigt til Okavangodeltaet

På Oddball's Camp er teltet til at overnatte i. Det betyder, at campens beboere samles i baren og i loungen for at slappe af og hygge. 

Restauranten er overdækket, men har åbne sider, så lydene og stemningen fra Okavango-deltaet omkring jer er intakt. 

Historierne går omkring bålet om aftenen, og om dagen kan vi anbefale at gå en tur omkring det store udsigtsdæk med flot udsigt over Okavango-deltaet. Også et perfekt sted at nyde solnedgangen. 

Ægte safaristemning i teltet

I skal bo i et 3 x 3 m stort telt, der er hævet på en træplatforn og også med beskyttende tag hen over teltet. Her er, hvad I skal bruge inkl. tilknyttet badeværelse med varmt og koldt vand. Vil I have brusebad, er der "bucket-shower" – under åben himmel, men privat. 

Der er 15 telte i alt inkl. 2 familietelte. Børn er meget velkomne!

Der er dækket op til middag på Oddball's Camp, BotswanaMød det lokale liv i Botswana

Alle ansatte på campen er fra de lokale landsbyer. Hør om livet i Botswana og også gerne om muligheden for at krydre jeres safari i Botswana med besøg i deres landsby. Det er en berigende og spændende oplevelse.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.