• Aftenudflugt fra Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, Brasilien
 • Poolen på Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, Brasilien
 • Bungalow på Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, Brasilien

Anavilhanas Jungle Lodge, Amazonas, Brasilien

Lodgen over alle lodges I Amazonjunglen ved bredden af Rio Negro

På udflugt med kano fra Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, Brasilien
Læs mere

Anavilhanas Jungle Lodge er unik blandt lodges i Amazonjunglen. I er på en Amazonlodge midt I den mest mangfoldige del af junglen og bor ud til øhavet i Rio Negro, der her er 20 km bred. Nyd formidable værelser, dejlig mad og skønt poolområde.

Naturen omkring Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, BrasilienSelv i en jungle som Amazonjunglen er der stor forskel på biodiversiteten fra sted til sted. Her finder I nok ikke noget bedre end nationalparken Anavilhanas på mere end 3500 km2 – halvdelen af Sjælland.

Amazonlodge på bredden af Rio Negro

At beskrive området har en grad af uvirkelighed over sig. En 20 km bred flod? Ja, Rio Negro spreder sig her ud og skaber et rigt øhav på flere end 400 øer med et enestående dyre- og fugleliv. Vegetationen har farvet vandet mørkt, hvilket kun øger mystikken og kontrasten til de frodiggrønne øer. 

På bredden af vådområdet er Anavilhanas Jungle Lodge en eksklusiv base for oplevelser i Amazonjunglen. 

Restauranten på Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, BrasilienEt paradis i harmoni med Amazonjunglen

Alt på Anavilhanas Jungle Lodge er smukt og skabt med brug af naturmaterialer, så lodgen smyger sig diskret ind i Amazonjunglen. Designet er lækkert og moderne. 

Glæd jer til at sidde ved poolen med panoramaudsigt over Rio Negro og junglen. Og til at gå op i det 13 m høje udsigt for at erfare, at udsigten utroligt nok kunne blive endnu bedre. 

På udflugt med kano fra Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, BrasilienAmazonlodge drevet under bæredygtige regler

Anavilhanas Jungle Lodge drives under opsyn af Instituto Chico Mendes de Conservação da Biodiversidade under Brasiliens miljøministerium. Det sikrer en bæredygtig drift. 

Vandet opvarmes med solpaneler, al el er lavenergi, der er gennemført affaldshåndtering, og der er strikse regler for udflugter i Amazonjunglen. Ethvert ophold skal samtidig have et uddannelsesmæssigt indhold. Det er kun en fordel, for man higer efter viden om junglen og dens beboere, når man bor her.

Superior bungalow på Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, BrasilienBungalows på Anavilhanas Jungle Lodge

Anavilhanas Jungle Lodge har 16 komfortable bungalows på 28 m2, 4 superior bungalows på 39 m2 og 2 panorama bungalows på 70 m2. De er smagfuldt indrettet og har alle en privat veranda med hængekøjer. 

Store glasarealer lukker junglestemningen ind, og her er aircondition, kaffe/te-faciliteter og minibar på værelset. Værelserne kan benyttes af fra 1 til 3 personer. 

Morgenmad på Anavilhanas Jungle Lodge i Amazonas, BrasilienMaden er inkluderet på Anavilhanas Jungle Lodge 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet på Anavilhanas Jungle Lodge. Det samme er eftermiddagssnacks med frugt og kage samt drikkevand. Glæd jer til både lokal og international gastronomi, hvor råvarerne udvælges med stor fokus på bæredygtig drift.

Ankomst til Amazonjunglen i fly eller bil?

Anavilhanas Jungle Lodgen ligger 180 km fra Manaus, storbyen i Amazonjunglen, som I flyver til. Det er lige før Manaus, at Rio Negro løber sammen med Rio Solimões og danner mægtige Amazonas. 

I kan vælge at køre i bil 3 timer fra Manaus til Anavilhanas Jungle Lodge, men vil I give jer selv en spektakulær oplevelse, så tag turen på en god halv time i vandflyver. Det er forunderligt at se junglen og floderne fra luften – og at lande på vandet lige ved lodgen.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.