• Bungalow Esmeralda på Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, Brasilien
 • Den private strand ved Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, Brasilien
 • Den lille private ø ved Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, Brasilien
 • På Ponta dos Ganchos Exclusive Resort kan I bestille en eksklusiv picnickurv

Ponta dos Ganchos, Florianópolis, Brasilien

Eksklusiv strandluksus i naturskønne omgivelser

Den skønne strand ved Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, Brasilien
Læs mere

I den sydlige delstat Santa Catarina gemmer et af Brasiliens mest eksklusive resorts sig i en isoleret bugt med udsigt over havet. Nyd udsøgt service, stemning og gastronomi omgivet af skov, klipper, strand og lokale fiskere.

Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienPonta dos Ganchos Exclusive Resort er medlem af Small Luxury Hotels of the World og regnes ikke ufortjent blandt de bedste resorts i hele Sydamerika. Stil, stemning og beliggenhed får jer helt ned i gear.

Solnedgang fra Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienLad jer omfavne af naturens skønhed 

Ponta dos Ganchos ligger på en uberørt halvø med skovklædte klipper, der skråner ned til den smukke strand. I hele arkitekturen føres denne fine naturstemning videre i valget af materialer med stor brug af natursten og mørkt træ. 

Bungalow Anhatomirim på Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienNyd det gode liv med spa, sejlture og hvaler

Ponta dos Ganchos Exclusive Resort er til jer, der bare vil nyde at være til. Her er en meget personlig service med 100 % fokus på jeres velbefindende. Og alt er lagt an på, at I laver præcis så meget eller lidt, I har lyst til. 

Slap af i en hængekøje under palmerne ved den dejlige strand og tag på store eller små udflugter til søs. I kan låne kajakker, kanoer og paddle boards og udforske de mange små bugter på halvøen. Fra juli til oktober kan I tage på hvalsafarier, men er I heldige, spotter I dem også fra jeres bungalow.  

Nyd behandlinger i spaen på Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienSnorkling, dykning, yoga, golf, fisketure og ture til fods, til hest eller på cykel er andre lokale muligheder, og resortets spa er klar til at forkæle jer med velgørende behandlinger af enhver slags. Det foregår i en smuk have med naturens lyde som akkompagnement. 

Nyd en romantisk middag på stranden ved Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienRomantik for voksne

Gå også en tur ad den hyggelige boardwalk til Ponta dos Ganchos egen lille klippeø. Her kan I nyde en sundowner eller en fredfyldt middag for to under stjernerne. Lige her forstår I til fulde, hvorfor dette paradis kun er forbeholdt gæster, der er fyldt 18 år. 

Nyd gastronomiske retter på Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienGastronomi på Ponta dos Ganchos Exclusive Resort

Ponta dos Ganchos er også klar til at forkæle jeres smagsløg med udsøgt gastronomi og til ikke mindst at skabe de perfekte rammer for de gastronomiske oplevelser. Ud over restauranten ved stranden er her flere muligheder også ud over den private ø for at spise bare jer i et hjørne af paradis. Romantisk og dejligt. 

Santa Catarina er kendt for sea food med bl.a. fortrinlige østers. Und jer selv en tasting menu. Og giv jer god tid, når I skal vælge fra den omfattende vinkælder. 

Bungalow Anhatomirim på Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienBungalows og villaer på Ponta dos Ganchos exclusive resort

Ponta dos Ganchos har 25 bungalows og villaer, der alle har vidunderlig havudsigt fra terrassen. Nogle har også egen pool. Der er aircondition, tv, DVD-afspiller, stort opholdsområde, minibar og telefon. 

Bungalow Esmeralda på Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienSig til, hvis I også ønsker f.eks. eget tempereret vinkabinet, sauna eller jacuzzi. Mulighederne er mange, og størrelserne spænder fra 30 til 300 m2. Nyhavn Rejser anbefaler især Anhatomirim Bungalow på 80 m2 i to niveauer med opholds- og soveafdelinger. Indretninger er lys og smagfuld, og der er to balkoner med smukke udsigter.

Solnedgang fra Ponta dos Ganchos Exclusive Resort, BrasilienHvornår er bedste sæson?

Det er højsæson fra december til april, hvor både varmen og fugtigheden er højest. Nærheden til kysten gør dog, at her ikke bliver ubehageligt varmt. I den lokale vinter er både priser og temperaturer lavere med dagstemperaturer som på en almindelig dansk sommerdag.

I kommer til Ponta Dos Ganchos Exclusive Resort med bil eller helikopter fra lufthavnen i Florianópolis en times kørsel væk.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.