• Morgenmadsbordet på Pousada do Amparo i Olinda, Brasilien
 • Jacuzzi på Pousada do Amparo i Olinda, Brasilien
 • Velkommen til Pousada do Amparo i Olinda, Brasilien

Pousada do Amparo, Olinda, Brasilien

Olindas bedste hotel fyldt med sjæl og charme

Morgensol over Pousada do Amparo i Olinda, Brasilien
Læs mere

I er i Brasiliens bedst bevarede kolonitidsby, Olinda. I en af de kendteste af alle de pittoreske gader, Rua do Amparo, ligger byens bedste hotel, Pousada do Amparo 3*. Her har I et af de bedste værelser. Det kan med andre ord ikke blive meget bedre.

Pousada do Amparo i Olinda, BrasilienByens bedste hotel betyder ikke guldvandhaner og butlere med hvide handsker, når man Rejser til Olinda i det nordlige Brasilien. Til gengæld betyder det masser af autentisk charme, som man bare tager til sig og nyder i fulde drag. 

Perfekt beliggenhed i Olinda

I er lige i smørhullet af den UNESCO-beskyttede by Olinda. I den smalle, brostensbelagte gade Rua do Amparo ligger de lave huse skulder ved skulder. Nogle stråler i deres mange farver. Andre har gjort det en gang, men bidrager på deres egen rustikke facon lige så meget til den formidable stemning. 

Velkommen til Pousada do Amparo i Olinda, BrasilienLille hotel med udsigt

Træd inden for i Pousada do Amparo i nr. 119. Mærk, hvordan stemningen følger med. Skønne farver, rustikke murstensvægge, råt tømmer og gamle klinkegulve skaber rammerne for en skøn indretning.  Gå videre gennem restauranten ud på terrassen og nyd den storslåede udsigt omgivet af grønt. 

De moderne tider i Recife, som Olinda er vokset sammen med viser sig i storbyens skyline lidt væk. Men Olinda er helt sin egen bygget af portugiserne på en bakketop. Det var nemmere at forsvare. Og praktisk, at kloakkerne løb nedad. Sådan har alt sin forklaring. 

Morgensol over Pousada do Amparo i Olinda, BrasilienTerasser med jacuzzi og pool

Man tror det ikke, når man går ned ad den smukke gade, at der gemme sig haver og pools bag de små huse, men det er en af de gode overraskelserne på Pousada do Amparo. Her er skønne terasser med både pool og jacuzzi. 

Luxury værelse på Pousada do Amparo i Olinda, Brasilien17 værelser – vi udvælger de bedste

Når I træder ind på jeres værelse, træder I ind i en anden tidsalder. Der er kolonitid og Zorro-stemning i hver en skøn detalje. Nutiden sniger sig dog også ind i form af aircondition, tv og Wi-Fi. 

Der er tre værelseskategorier, Luxury Superior, Luxury og Standard. Nyhavn Rejser vil til hver en tid bestille det bedste ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.