• Refúgio Ecológico Caiman, Pantanal, Brasilien

Caiman Eco Lodge, Pantanal, Brasilien

En af de absolut bedste lodges i Pantanal

Læs mere

Caiman Eco Lodge i det sydlige Pantanal i Brasilien regnes som en af de bedste, hvis ikke den bedste lodge i Pantanal. Oplev en enestående mangfoldighed i flora og fauna i verdens største vådområde. Og nyd stemning og komfort på lodgen.

Caiman Eco Lodge har to lodges på deres grund. Lyder det lidt klemt? Der er ca. 20 km mellem dem! Caiman Eco Lodge dækker nemlig et område i Pantanal på 530 km2. Næsten som Bornholm!

Verdens største vådområde Pantanal

Man skal vænne sig til at tænke stort i Pantanal. Det er verdens største vådområde på 150.000 km2 og hjem for et nærmest ubeskriveligt dyre- og fugleliv. Her er næsten 700 fuglearter, 80 arter pattedyr, 260 arter fisk og 50 arter krybdyr. Pantanal er samtidig et fladt, så betingelserne for at se dyrelivet er optimale.

Dyr og fugle ved Caiman Eco Lodge i Pantanal

Caiman Eco Lodge ligger i et af de mest mangfoldige områder af Pantanal. Store jabirustorke, flokke af skestorke, sølvhejrer, araer, alligatorer og kapivarer er bare eksempler på, hvad I kan forvente at se. 

Caiman Eco Lodge – en arbejdende kvægfarm

Caiman Eco Lodge er en eksklusiv base for natureventyr i Pantanal. Og den er mere end det. Det er også en arbejdende kvægfarm med 35.000 stk. kvæg (!), så I kan få indblik i denne vigtige del af livet i Pantanal. Nærmeste by er Miranda, mens Campo Grande ligger 250 km væk. 

Baiazinha Lodge

Ligger på bredden af en sø med vand hele året. Her er 6 værelser, hvor balkonerne har udsigt over søen mod vest, så I samtidig kan nyde de smukke solnedgange. Indretningen er i traditionel ranch stil.

Cordilheira Lodge 

Cordilheira Lodge ligger i skovkanten ud til en sø, der tørrer ud dele af året. Her er 5 suiter med moderne indretning. Alle har separat soveværelse og opholdsrum. 

Begge steder har hyggelige fællesområder og også poolområde, så I kan tage en dukkert efter dagens oplevelser. 

Aktiviteter på Caiman Eco Lodge i Pantanal

I kommer ud i den forunderlige natur på udflugter fra Caiman Eco Lodge. De væsentligste aktiviteter er fotosafari, vandreture, kanoture, stille rideture, jeepsafari, alligatorture og natsafari. Om aftenen er der ofte foredrag. 

I kan også arrangere særlige aktiviteter mod ekstra gebyr – bl.a. endags eller tredages jaguar-spotting. Aktiviteterne afhænger naturligvis af sæsonerne. Der er ikke meget ved en kanotur på en udtørret sø eller en vandretur i et oversømmet område. 

Hvornår er bedste sæson i Pantanal?

Pantanal har 2 sæsoner, våd og tør. Den våde sæson fra november til april, og den tørre fra maj til oktober. I den våde blomstrer Pantanal og alt står frodiggrønt, men meget store dele er oversvømmet, og her er varmt og fugtigt. 

Nyhavn Rejser anbefaler derfor rejser til Pantanal i den tørre tid, hvor I har bedst mulighed for at se dyr og fugle langs floder og vandhuller.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.