• Inle-søens ben-roende fiskere, Burma
 • Lokale kvinder bærer træ til marked i Burma
 • Morgendis og fiskerbåde, Inle Lake, Burma
 • Unge munke i Nyanung Shwe klosteret ved Inlesøen i Burma

Rejser til Inlesøen og Kalaw, Burma

Benroende fiskere, flydende haver – og meget mere inde på land

Benroende fiskere og flydende haver på Inlesøen

Autentiske udflugter væk fra alfarvej

Vandreture og cykelture tæt på det lokale liv

Den gamle hill station Kalaw

Hoteller udvalgt for stemning og beliggenhed

Læs mere

Et af højdepunkterne på rejser til Burma (Myanmar) er så afgjort Inlesøen i Shan-staten. Søen ligger 800 m over havet og har et mildt klima.

Farverige markeder og flydende haver på Inlesøen i Burma

En dagstur i båd på Inlesøen bringer jer til landsbyer bygget på pæle i vandet og de fascinerende flydende haver, hvorfra kvinder sejler af sted med varer til markederne. At se den utrolige balancekunst, når fiskerne ror med benet, er endnu er stor oplevelse på Inlesøen.  

De største og mest autentiske oplevelser

Alt dette er de klassiske oplevelser, som I skal og bør se. Men for Nyhavn Rejsers Burma-eksperter er Inlesøen så meget mere. Der er, når I udforsker det spændende opland og kommer tæt på lokalbefolkningen, at I får de virkeligt store oplevelser.  

I kan f.eks. tage på cykelture og vandreture fra Inlesøen f.eks til Pa O-stammens landsbyer i bjergene, udforske templer og pagoder ved Indein, komme til frokost i privat hjem og meget mere. Og I kan cykle fra højlandet ned til søen på en utroligt smuk tur.

Vandreture og kolonitid i Kalaw

I højlandet ikke langt fra Inlesøen ligger Kalaw. Byen er en gammel hill station, hvor englænderne søgte tilflugt i de varmeste perioder. Byen har stadig mange smukke huse fra kolonitiden, og omgivelserne byder på bambuslunde, pinjeskove og appelsinlunde. Her er et levende marked og smukke vandreture af meget forskellig længde, der samtidig kan bringe til de bjergstammernes landsbyer og gennem junglen til elefantlejr.

Udvalgte hoteller og udflugter

Nyhavn Rejser håndplukker hoteller ved Inlesøen og i Kalaw med bedste stemning og beliggenhed. Vi udvælger samtidig udflugter, der ikke bare giver jer de klassiske attraktioner, men også autentiske oplevelser væk fra alfarvej. 

Højland og stammekulturer i Kayah

Fra Inlesøen kan I evt. fortsætte til Kayah-staten, der set fra Yangon og Bagan er langt fra alting og derfor meget lidt besøgt. Men I er relativt tæt på fra Inlesøen. Nyhavn Rejsers rejserådgivere har for ganske nyligt udforsket Kayah-staten, der først blev åbnet for udlændinge i 2014. Det er Burmas mindste stat med blot 450.000 indbyggere, men den er en af de mest kulturelt mangfoldige. 

Nyd de smukke naturscenerier og mødet med de lokale stammekulturer med f.eks. Kayan-stammen med kvindernes lange halse skabt af de mange ringe. Dem kan I også møde i Thailand, men hvor det er et turistcirkus i Thailand, er det autentisk i Burma i små bjerglandsbyer.

Unikke oplevelser ved Inlesøen og Kalaw

Udvalgte rejser til Inlesøen og Kalaw

Se alle rejser til Inlesøen og Kalaw

Udvalgte hoteller ved Inlesøen og i Kalaw

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Inlesøen og Kalaw

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Inlesøen og Kalaw i Burma. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, og de vurderer løbende de aktuelle turiststrømme, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Inlesøen og Kalaw ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.