• Tempelsletten i Bagan, Burma
 • U Bein broen, Mandalay, Burma
 • Munk fra Mahangandayon klosteret, Mandalay, Burma
 • Hestevogn ved Nanmyin klokketårnet, Mandalay, Burma
 • Det smukkeShwenandaw kloster, Mandalay, Burma
 • Solopgang fra Mandalay Hill, Mandalay, Burma

Rejser til Mandalay, Burma

Find vej til de autentiske attraktioner i Mandalay

U Bein-broen, verdens længste teaktræsbro

Templer, klostre og markeder

De hvide stupaer ved Kuthodaw-pagoden

Autentiske landsbyer i omegnen

Håndplukkede hoteller og udflugter

Læs mere

Mandalay er den tidligere hovedstad i Burma (Myanmar), og her ligger paladset efter den sidste konge, Kong Thibaw. At flytte rundt på hovedstaden har været almindelig praksis i Burma i århundreder. Siden 2005 har Nay Pyi Taw 4 timer syd for Mandalay haft æren.

En moderne by med liv bag facaden

Når I rejser til Mandalay i Burma, virker ved første øjekast som en moderne by, men med den rigtige guide er der masser af autentiske oplevelser at søge frem fra markeder til templer og klostre. 

Gennem Mandalay flyder Ayeyarwaddy-floden, der historisk set er den trafikale livsnerve fra Yangon. Det er da også den, der synges om i "The Road to Mandalay" bygget over Kiplings digt "Mandalay". Hvis I vil sejle på floden, er der flere muligheder – også af flere dages varighed.

Templer, klostre og U Bein-broen

Landsbyen Amarapura tæt på er fascinerende at gå rundt i med væverier, templer og små værksteder. En gåtur over verdens længste teaktræsbro, U Bein, der er bygget på pæle hen over Taungmyo-søen, er en stor oplevelse. 

De hvide stupaer ved Kuthodaw-pagoden og stupaerne på Sagaing Hill er andre fascinerende attraktioner, I bør se. Det samme er ruinerne fra Ava-kongeriget lidt længere væk fra byen, men alligevel i cykelafstand. 

De store oplevelser tæt på lokalbefolkningen

At se de klassiske attraktioner på rejser til Mandalay er selvfølgelig store oplevelser. Men for os er de største oplevelser at komme om bag facaderne og ad bagvejen til attraktionerne f.eks. på cykelture til Ava og ud til de lokale landsbyer om morgenen. 

Om aftenen skifter livet i Mandalay karakter, og her kan I nyde byen sammen med de lokale på tehuse og beer stations. Und også jer selv smagsprøver fra markedernes tilbud. 

Vejen til Bagan

Uden for Mandalay er autentiske landsbyer og byer, der rummer mange historier fra kolonitiden. Går jeres rejse til Burma videre mod tempelsletten ved Bagan, kan I få store oplevelser undervejs ved at gøre den i bil i stedet for i fly.  

Udvalgte udflugter og hoteller i Mandalay

Nyhavn Rejser håndplukker hoteller i Mandalay ud fra deres stemning og beliggenhed, og vi udvælger udflugter og ikke mindst samarbejdspartnere med særlig fokus på den autentiske oplevelse. Tal med vores rejserådgivere om ophold i Mandalay på jeres rejse til Burma.

Udvalgte rejser til Mandalay

Særligt udvalgte oplevelser i Mandalay

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Mandalay

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Mandalay i Burma. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, og de vurderer løbende de aktuelle turiststrømme, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Mandalay ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.