Rejser til Ngapali Beach, Burma

Burmas bedste strande ud til Andamanerhavet

Bedste strande i Burma (Myanmar)

Autentisk liv i fiskernes landsbyer

Forrygende solnedgange over Andamanerhavet

Udvalgte boutiquehoteller mellem palmerne

Udvalgte udflugter med snorkling

Læs mere

Nyd den lange strand og det klare vand ved Ngapali Beach i Burma (Myanmar). Små boutiquehoteller gemmer sig mellem palmerne side om side med små restauranter. Og her er stadig flere fiskere end turister.

Ngapali Beach er det bedste strandområde i Burma (Myanmar). At kalde den uberørt, er selvfølgelig en tilsnigelse, men her får I den stemning, mange andre stranddestinationer i Østen glemte at holde fast i. På Ngapali kan I stadig se fiskerne stå ud og oksekærrer komme forbi i deres eget stille tempo. 

Vandet er klart, sandet er fint, og stranden er både lang og børnevenlig. I kan flyve hertil fra Yangon, men der er endnu ikke store internationale flyforbindelser hertil, hvilket mærkes på antallet af besøgende.  

Små boutiquehoteller

Når I rejser til Ngapali Beach, bor I på mindre boutiquehoteller, der ligger i palmernes skygge. Her er ikke højhuse eller andre store resorts. Intim stemning og masser af fred er nøgleordene her, hvilket giver en skøn afslutning på en rundrejse i Burma. Da stranden er vestvendt, kan I se frem til forrygende solnedgange. 

Fra stranden kan I gå rundt om pynten til den lille fiskerby Gyeiktaw, tage på snorkeludflugt og til landsbyer lidt længere væk som Maung Shwe Lay i Andrew’s Bay.

Udvalgte udflugter og hoteller

Nyhavn Rejser udvælger de bedste udflugter fra Ngapali og hoteller med bedste stemning og beliggenhed. Tal med vores rejserådgivere om rejser til Ngapali Beach som led i en rundrejse i Burma (Myanmar).

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Ngapali

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Ngapali i Burma. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, og de vurderer løbende de aktuelle turiststrømme, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Ngapali ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.