En aften med de lokale i Mandalay

Markeder, autentisk mad og det lokale dukketeater

Læs mere

Kom tæt på det lokale liv i Mandalay, englændernes gamle hovedstad i Burma (Myanmar). Lad guiden føre jer til markeder og steder, I aldrig selv ville finde.

Smag på det lokale mad på et natmarked i MandalayDer er steder i verden, der giver sig selv for turister. Og så er der steder som Mandalay, der på overfladen ikke gør det store væsen af sig og ikke kan prale af kæmpe turistattraktioner inde i byen. Her skal I have lokal hjælp til at finde de unikke oplevelser. For selvfølgelig er de der. Intense, unikke og mindeværdige. 

Det autentiske Mandalay 

I skal på en aftentur med en lokal guide, der vil vise jer sin by, når dagen går på hæld og aftenens liv vågner. I skal se, mærke og smage på det autentiske Mandalay. Nyde og gengælde smilene fra de lokale handlende. Og opleve en del af den lokale kultur.

Gadekøkken på natmarked i MandalayMarkeder og BBQ 

I ser ud over livet på floden ved fiskemarkedet, og jeres guide vil vise jer lokale markeder, hvor der stort set ingen turister kommer. Se de friske råvarer og det lokale liv, mærk duftene og sug til jer af de mange indtryk. I lærer om den lokale madtradition og får lov til at smage. 

Smagsprøverne giver appetit på mere. Mandalay er kendt for sine BBQ & Beer Stations, og jeres guide kender de bedste. I en hyggelig have nyder I middag med grillet, marineret kød. Det smager himmelsk, og det samme gør den lokale øl, som følger med. Velbekomme. 

Natmarked i Mandalay, BurmaDukketeater

Aftenen slutter med et spændende møde med en af de kulturelle traditioner i Mandalay, marionetteatret. I oplever et show med traditionelle dansere, musikere og dukkeførere. 

Praktisk information

Udflugten er med privat guide, og I bliver hentet ved hotellet og kørt hjem igen efter teatret.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.