• Elefanter i Burma på vej til morgenbadning
 • Oplev det autentiske Burma på trekking tur nær Kalaw
 • Oplev elefanter på rejser til Burma - med respekt for det smukke dyr

Jungletrekking og elefanter i Burmas højland

Oplev fascinerende natur og sæt jeres eget spor i stort naturprojekt

Kom helt tæt på elefanterne i Green Hill Valley, Burma
Læs mere

Tag på kort eller længere trekking i Burmas jungle med guide. Målet er en et naturprojekt med bl.a. en lejr for pensionerede elefanter fra tømmerindustrien. Plant et træ og gå i bad med elefanterne. 

Oplev det autentiske Burma på trekking tur nær KalawI højlandet i Burma (Myanmar) har vi fundet et naturprojekt, der på samme tid har til formål at bevare regnskoven, udvikle lokalsamfundet og pleje pensionerede elefanter fra tømmerindustrien. 

Trekking gennem junglen 

Lejren ligger 1½ times kørsel fra Heho ved Inle-søen, og I kan køre direkte hertil, hvis I vil. Vi anbefaler dog at gå hertil gennem regnskoven og få denne unikke naturoplevelse med. Stemningen i tæt regnskov er aldeles unik fra lyde til dufte. Jeres guide kan arrangere trekking fra ½ time til flere timer alt efter jeres ønsker. 

Elefanter i Burma på vej til morgenbadningGreen Hill Valley

Lejren Green Hill Valley blev stiftet i 2011 af en familie, der arbejdede med elefanter i tømmerindustrien. Nogle elefanter var slidt op, og familien kunne forudse, at andre elefanter med tiden blev overflødige på grund af mindre skovhugst. De stiftede derfor en lejr, hvor elefanterne kunne få den nødvendige pleje. Elefanterne er ikke i stand til at klare sig selv i naturen. 

Oplev elefanter på rejser til Burma - med respekt for det smukke dyrDyrlæger, frihed og respekt

Når vi arrangerer besøg i en camp som Green Hill Valley er det derfor ikke kun for den gode oplevelse, men fordi det er et eksempel på, hvordan Burma er et land i udvikling. En udvikling, vi kan være med til at præge gennem at støtte de  mest fremsynede.

I Green Hill Valley er elefanterne fri i junglen om natten. Der roteres mellem elefanterne, så kontakten med mennesker fordeles mellem alle dyr. Turister kan ikke få lov til at ride på dem. Og her er fast dyrlæge tilstede.

Indtægterne i lejren går til at pleje elefanterne og til projekter i samarbejde med lokalsamfundene for at uddanne og udvikle det lokale område og fremme små mikroøkonomier. 

Kom helt tæt på elefanterne i Green Hill Valley, BurmaFrokost og bad – til jer og elefanterne

Når I er fremme ved lejren bliver I budt velkommen med en frokost, som I kan nyde sammen med en fantastisk udsigt over regnskovene og højlandets bjerge og dale. Herefter er det elefanternes tur til at få mad. I kan hjælpe, lige som I senere kan gå med ud i floden, når elefanterne bader.  

Sæt et aftryk på en grøn verden

Green Hill Valley er ikke bare en elefantlejr, men et naturprojekt, der også sætter fokus på at bevare regnskoven og ikke mindst genplantning. I får mulighed for at plante et træ, der så vil vokse op som et minde om jeres besøg. 

Et dejligt afbræk fra Burmas templer

Besøget I elefantlejren gøres bedst, hvis I bor en nat I Kalaw. Men I kan tage på denne udflugt på en dagstur fra Inlesøen. Det er dog typisk en tur, I vil tage direkte fra lufthavnen i Heho, og som så slutter på jeres hotel i Kalaw. Turen er et herligt supplement til Burmas mange templer, byer og kulturliv. Især, hvis I rejser med børn.

 
Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.