• Det lokale tog i Yangon, Burma
 • Smykker til salg på marked i Yangon, Burma
 • Market i Rangoon, Burma
 • High tea på Le Planteur Restaurants & Lounge i Yangon, Burma

På afveje i Yangon

Forstædernes markeder og gyder

Traditionelle burmesiske marionetdukker til salg på marked
Læs mere

Tag på opdagelse i forstæderne til Yangon. Se det lokale liv fra toget, oplev autentiske markeder og gå på skattejagt i nedlagt glasfabrik.

Traditionelle burmesiske marionetdukker til salg på markedI bliver hentet af jeres guide, der kører jer til et lokalt marked i Yangon, hvor I går på opdagelse mellem de mange eksotiske varer. I går langs boderne og over togsporene til et lille lokalsamfund, hvor livet leves på en måde, der føles uendeligt langt fra storbyen, der trods alt kun er kort derfra. Her er små gyder og landsbystemning. 

Det lokale tog i Yangon, Burma

Med tog til skattejagt på glasfabrik

I stiger nu om bord på et tog fra en perron, der er fyldt med lokale fra forretningsfolk til handlende fra omegnen. Nu har I 40 minutter til at nyde udsigten side om side med livet i toget, før I stiger af. Her venter en chauffør på at køre jer til en oplevelse af de mere usædvanlige. 

I skal besøge en glasfabrik. Det lyder måske ikke så usædvanligt, men fabrikken eksisterer ikke mere. Den blev raseret af orkanen Nargis, der efterlod et sand virvar af glasskulpturer, drikkeglas, karafler og meget mere i alle former og farver. Her er der afsat tid til skattejagt, hvor I kan købe, hvad I finder. 

High tea på Le Planteur Restaurants & Lounge i Yangon, Burmahigh tea i kolonitiden 

Efter skattejagten tager I på en tidsrejse til kolonitiden. I skal have serveret high tea på smukke Le Planteur, der er en af de mest anerkendte fine dining restauranter i Yangon. Restauranten, der også har en bistro, er indrettet i et fornemt herskabshjem fra kolonitiden omgivet af en stor, smuk park. En perfekt afslutning på denne dejlig halvdagsudflugt.

En spændende tur i ventetiden

Denne udflugt vil I typisk tage, når I er i transit på vej hjem fra jeres rejse til Burma. I stedet for at vente 5-8 timer i lufthavnen, får I en spændende oplevelse. Turen vil derfor blive tilpasset jeres ventetid.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.