• Lokalt marked i Yangon, Burma
 • Gammel bygning i Yangon, Burma
 • Smykker til salg på marked i Yangon, Burma
 • Liggende buddha i Chaukhtatgyi-templet i Yangon, Burma

Pagoder og skjulte markeder i Yangon

Sightseeing i Yangon (Rangoon) med frokost og drink

Gammel bygning i Yangon, Burma
Læs mere

Oplev de skjulte sider af pulserende Yangon med en professionel guide. I kommer til markeder, hvor kun få turister kommer, smager autentisk mad fra Burmas stammefolk og besøger byens ældste pagode.

Shwe Phone Pwint pagoden (Sule Pagoda) i Yangon, BurmaYangons historie går mindst tilbage til det 6. århundrede, men legenden vil, at byens ældste pagode, Sule-pagoden, blev bygget på Buddhas tid 5-600 år før vor tidsregning.  Netop de mange legender, der knyttes til buddhismen og den lokale historie, vil fylde en del af denne dag, hvor jeres fortæller er en professionel guide.

Den guldbelagte Sule-pagode

I besøger den guldbelagte Sule Pagode, og legenden her indeholder beretninger om alt fra en magtfuld ånd over en konge til en hårtot fra Buddha. Vi lader jeres private guide fortælle den, lige som I også vil høre om moderne historie. Flere store demonstrationer har fundet sted netop ved Sule Pagoden. 

Europæiske arkitektur fra kolonitiden i Yangon, BurmaKolonitidens Rangoon

Det engelske kolonidømme skabte den store udvikling for Yangon, der blev et livligt handelscentrum under navnet Rangoon. Utallige palæer og markante bygninger fra kolonitiden står som monumenter over en vigtig tid i Burmas (Myanmars) historie. 

I ser bygninger, boulevarder, parker og søer i den grønne by, og I hører om historien bag. Jeres tur vil også gå omkring den levende havn med masser af liv på floden. 

Liggende buddha i Chaukhtatgyi-templet i Yangon, BurmaDe ukendte markeder i Yangon

Kolonitidens bygninger og guldbeklædte pagoder er Yangons umiddelbare ansigt i guidebøgerne. Men der er meget mere i byen end det. Traditionerne, menneskene og det daglige liv. Det er her, den egentlig fokus for denne udflugt ligger.

I besøger den liggende Buddha i Chaukhtatgyi-templet, der er en af Asiens smukkeste Buddhafigurer, og jeres guide tager jer med til lokale markeder, som kun få turister finder. Til frokost nyder I traditionelle retter fra Burmas stammefolk som Kachin, Shan og Rakhine. 

Lokalt marked i Yangon, BurmaHalvdags eller heldagstur? 

Turen kan gennemføres både som halvdagsudflugt og som heldagsudflugt alt afhængigt af jeres ønsker og øvrige program.

På halvdagsturen vil en kort togtur vil bringe jer til den store Bogyoke Aung San bazar med alt fra medicin til smykker, og undervejs byder guiden på en drink på den hyggelige restaurant The Gekko. 

På heldagsturen kører I lidt længere væk til Yangons forstæder, hvor I ser det lokale liv her og besøger et buddhistisk kloster, netop som flere end 1.000 munke og nonner samles til frokost. Et imponerende syn. 

Tal med jeres rejserådgiver om den rigtige sightseeing i Yangon for jer. I bliver hentet på hotellet og kørt tilbage efter turen.

Maja Nielsen, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.