• Landsby i bjergene nær Kalaw, Burma
 • Lokalt tog på vej mod Inlesøen i Burma
 • En munk kigger ud af et togvindue i Burma
 • Kvinde i en majsmark i Burma
 • Byen Nyaung Shwe ligger ud til Inlesøen i Burma

Trekking og tog gennem højlandet i Burma

Mageløse landskaber og etniske stammefolk

En munk kigger ud af et togvindue i Burma
Læs mere

Gå gennem skov og frodigt landbrugsland til et berigende møde med Danu-folket i deres landsby. Fortsæt på en mageløs togtur over bjergene med udsigt til livet i Shan-højlandet. 

Burmas Shan region har en helt fantastiske natur På denne udflugt i Burma (Myanmar) er I i bogstavelig forstand på sporet af etniske stammer, smuk natur og livet, som det folder sig ud lokalt langt fra de største byer. Først skal i på 3 timers vandretur og siden hviler I benene på en smuk togtur.

Landsby i bjergene nær Kalaw, BurmaTrekking gennem Danu-landsby

I Burma lever en lang række etniske minoriteter med Shan og Karen stammerne som de største. De udgør dog kun 9% og 7% hver. En af de mindre minoriteter er Danu, der bor i Shanstaten. I skal møde dem i en af deres landsbyer på denne udflugt, hvor I starter fra jeres hotel allerede kl. 8 om morgenen. I kan så gå i den behageligste temperatur og har god tid til dagens mange oplevelser. 

Betegnelsen Danu nedstammer fra ordet Donke, der betyder tapper bueskytte. Danu-folket kom da også hertil efter krige i Thailand, men I behøver ikke frygte en krigerisk velkomst af den grund. I bliver budt hjerteligt velkommen. I dag lever Danu-folket som fredelige fiskere og landmænd. På vandreturen kommer i gennem skov og langs marker, hvor der dyrkes sesamfrø, te, blomkål og ris. 

Lokalt tog på vej mod Inlesøen i BurmaTogtur over bjergene i Shan-højlandet

Kl. 11 ankommer I til byen Myin Dike, hvor I stiger om bord på lokaltoget mod Inlesøen. I deler kupeen med de lokale, og uden for vinduerne i toget udspiller et farverigt lokalliv sig i de smukkeste omgivelser. I kører over bjerge og gennem grønne dale, og i får en enkel frokost undervejs. 

I ankommer til Nyaung Shwe, Inle-Søens største by, kl. 17:30 – efter planen. I denne del af verden kan man ikke være helt sikker. I stopper nemlig i flere landsbyer undervejs, og har de lokale bjergstammer mange varer, der skal af eller på, så kan det tage lidt tid. For jer er det bare endnu en skøn mulighed for at betragte det lokale liv. 

Fremme i Nyaung Shwe bliver I kørt eller sejlet til jeres hotel mange oplevelser rigere.

 
Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.