• Shwedagon-pagoden ved solnedgang
  • Se solnedgang fra templerne i Bagan, Burma
  • Inle-søens ben-roende fiskere, Burma
  • De hundredevis af stupaer ved Kuthodaw-pagoden i Mandalay
  • U Bein broen, Mandalay, Burma

Burmas højdepunkter

De kendte attraktioner krydret med spændende udflugter, 13 dage fra 19.000 kr.

Glæd jer til

De klassiske seværdigheder - ofte set fra en ny vinkel

Mandalay med U-Bein-broen og Bagans eventyrlige tempelslette

Den smukke Inlesø og Yangon med Shwedagon-pagoden

Tid på egen hånd de fleste steder

Charmerende 3 og 3+* hoteller (kan opgraderes)

Læs mere

Oplev Burma ad den klassiske rute til de største og vigtigste seværdigheder. Nyd spændende udflugter og samtidig at have god tid til at udforske på egen hånd

Denne rejse til Burma er til jer, der vil rejse ad den klassiske rute, opleve spændende udflugter tæt på det autentiske og bo godt, uden at det bliver hverken for simpelt eller for fornemt. I oplever det vigtigste og er kun væk under to uger, uden at programmet er presset.

DE STØRSTE ATTRAKTIONER I BURMA

Rejsen bringer jer til Mandalay, Bagan, Inlesøen og Yangon. I Mandalay krydser i den store U-Bein-bro og kommer om bag facaderne til munke, pagoder og autentisk folkeliv. 

I sejler ad den store Irriwaddy-flod til Bagan, hvor I oplever tempelsletten på en afvekslende dag med en kongeligt måltid undervejs! Ved den store Inlesø ser I de flydende landsbyer og haver, men kommer også til markeder og til frokost i privat hjem. Endelig venter Yangon med den gyldne Shwedagon-pagode – igen på en udflugt om bag facaderne og tæt på det lokale liv.

Alle transporter er inkluderet, og alle steder står Nyhavn Rejsers lokale repræsentanter klar til at byde jer velkommen, når I kommer frem. Og til at sige farvel, når I rejser videre.

CHARMERENDE HOTELLER MED GOD BELIGGENHED

Hotellerne er udvalgt ud fra deres stemning og beliggenhed. De findes både mere enkle og mere luksuriøse, så tal med jeres rejserådgiver, hvis i fx et eller flere steder vil forkæle jer selv ekstra. 

ALT SKRÆDDERSYS TIL JERES ØNSKER

Hotellerne er blot et eksempel på, hvordan i kan få alt tilpasset jeres ønsker. I kan lægge flere dage til, hvis I vil opleve mere af Burma eller have flere pauser. Vil I have mindre tid på egen hånd og flere udflugter arrangeret hjemmefra, kan jeres rejserådgiver selvfølgelig også hjælpe med det.   

Program

Dag 1
I rejser til Burma

Oplev det autentiske liv i Burma (Myanmar) på cykeltur fra MandalayI rejser mod Burma (Myanmar), hvor I lander i Mandalay dag 2.

Dag 2
Velkommen til Burma og Mandalay

Udbuddet af varer på morgenmarkedet i Mandalay er stortNår I lander i Burma, bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, der kører jer til hotellet, hvor I kan slappe af oven på flyrejsen.

THE ROAD TO MANDALAY

Mandalay er en moderne by, men der er masser af autentiske oplevelser at søge frem fra markeder til templer og klostre. Om aftenen kan I nyde byen sammen med de lokale på tehuse og beer stations. 

Gennem Mandalay flyder Irrawaddy-floden, der også går under navnene Ayarwaddy og Ayeyarwaddy. Kært barn … Det er floden, der synges om i "The Road to Mandalay", for floden var og er en trafiknerve fra Yangon. I skal sejle på den, når I rejser videre. Floden har samtidig givet navn til jeres hotel. 

Drinks ved poolen på Ayarwaddy River View Hotel.RIVER VIEW HOTEL 3*, MANDALAY

I bor 2 nætter på Ayarwaddy River View Hotel i Mandalay. Det er et af den slags hoteller, der er dejligt at komme hjem til efter en spændende dag på farten. Først kan I tage en svalende dukkert i den lille pool, og senere kan I spise på tagterrassen med udsigt til floden og bjergene i horisonten.

 
Dag 3
Munke, pagoder og folkeliv i Mandalay

U Bein broen, Mandalay, BurmaGlæd jer til en spændende dag. I skal på sightseeing til de klassiske højdepunkter i Mandalay og landsbyen Amarapura, der er fascinerende at gå rundt i med væverier, templer og små værksteder. I krydser verdens længste teaktræsbro, U Bein, der er bygget på pæle hen over Taungmyo-søen, og I ser de 729 hvide stupaer ved Kuthodaw-pagoden. 

De hundredevis af stupaer ved Kuthodaw-pagoden i MandalaySenere besøger I den imponerende Mahamuni-pagode samt munkene i det store Mahagandayon-kloster. Glæd jer også til udsigten fra Mandalay Hill. Resten af dagen er til at udforske Mandalay på egen hånd. Hør evt. jeres rejserådgiver om en guidet aftentur bag facaderne i Mandalay.  

Dag 4
Med båd fra Mandalay til Bagan

Restaurant på Hotel Zfreeti i Bagan i BurmaAf alle transportformer er flodsejlads nok en af de mest afslappende. Man glider stille af sted, nyder at være sammen og lader blikket vandre mod livet omkring en på vandet og inde på land. Det vil I opleve denne dag, hvor I stiger om bord på en båd på den kæmpe Irrawaddy-flod for at sejle til Bagan. Floden er stadig en vigtig trafikåre, så I kan se både fragtskibe og flodkrydstogter passere forbi, og inde på land går livet sin gang i landsbyerne. 

ZFREETI 3*, NYAUNG U VED BAGAN

I skal nu bo 3 nætter på det hyggelige hotel Zfreeti. Hotellet ligger i Nyaung U, der er det nærmeste, I kommer en egentlig by ved Bagan. Byen ligger ud til Irrawaddy-floden, og der er butikker og restauranter i nabolaget. Hotellet har en pool, så I kan tage en dukkert efter dagens udflugter.

Dag 5
Tempelsletten ved Bagan

En oksekærre i Bagan, BurmaBagan er en af de helt store attraktioner på rejser til Burma. En 42 km2 stor slette er fyldt med tusinder af templer og pagoder. Hver eneste helligdom har sin egen historie og stemningen er magisk. 

TEMPLER, MARKEDER OG solnedgang

En udflugt til Bagan kan hurtigt bliver tempel efter tempel efter tempel. Lidt ensformigt, hvor imponerende det end er. Vi har derfor fundet en guide, der er klar til at give jer en afvekslende dag. 

Bordet er dækket til en 30-retters frokost ved Mingalazedi-pagoden i BaganI besøger de mest kendte templer på de bedste tidspunkter, og koncentrerer jer ellers om mindre kendte templer, der ofte giver endnu større oplevelser. Når sulten melder sig, er der dækket op i skyggen fra et stort træ ved en pagode. Her nyder I en skøn frokot! Velbekomme. 

Dag 6
Bagan på egen hånd

Kvinde fra landsbyen Nyanung Gyi ved BaganVi har som udgangspunkt ikke planlagt nogle aktiviteter denne dag. Der skal også være tid til at slappe af og til at være spontan. Der er flere templer og også butikker ganske nær jeres hotel.

Hvis I ønsker det, kan jeres rejserådgiver dog selvfølgelig arrangere flere udflugter hjemmefra, så I er sikre på kvaliteten. Det kan f.eks. være en tur i luftballon over tempelsletten, jeepsafari eller cykeltur væk fra templerne til lokale landsbyer eller en solnedgangstur på floden. 

Dag 7
Fly fra Bagan til Inle

Ananta Inle ligger omgivet af frodighed med Inlesøen i forhaven.Nu går jeres Burma rejse videre mod endnu en af de absolut største attraktioner i Burma, nemlig Inlesøen. I flyver en times tid til Heho ved Inlesøen, hvor Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner står klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet.

Ananta Inle 3+*, Inlesøen

I skal bo 3 nætter på charmerende Ananta Inle, der ligger omgivet af frodighed og fred med grønne bjerge i baghaven og Inlesøen i forhaven. Hotellet har blot 28 værelser, og det er bygget som en hestesko omkring et smukt poolområde. Udsigten mod søen fuldender billedet, og I kan forkæle jer selv med en tur i spaen. 

Dag 8
En dag på Inlesøen

Flydende haver i Inlesøen, BurmaInlesøen er 22 km lang og 11 km bred og alene de naturskønne scenerier er en udflugt værd. Men Inlesøen er også mulighed for indblik i fascinerende kulturer. 

I skal opleve Inlesøens forunderlige verden med byer på pæle, flydende haver og Intha-folkets fiskere, der ror ved at styre åren med benet. Dette er de klassiske attraktioner ved Inlesøen, men jeres dag vil indeholde mere end det. 

Besøg en familie og spis frokost, lavet af lokale råvarer. Inlesøen i BurmaMarkeder og frokost i privat hjem

I besøger et farverigt marked med fødevarer, levende dyr og kunsthåndværk, der tiltrækker de lokale Shan og Pa O folk, og I kommer på besøg i et privat hjem på søen, hvor I spiser frokost. Nyd dette møde med en verden så langt fra jeres egen.

Dag 9
Inlesøen på egen hånd

Der kommer næsten ingen turister og man er tæt på det lokale liv, når man cykler til Inleøens landsbyer. Også ved Inlesøen har vi som udgangspunkt indlagt en dag, hvor dagsformen bestemmer dagens indhold. Vil I slappe af ved poolen? En tur i spaen? Gå en god tur ved søen? 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en spændende cykeltur væk fra søen til de lokale landsbyer, hvor I kommer tæt på det autentiske liv og langt fra den traditionelle turistvej. 

Dag 10
Fra Inlesøen til Yangon

Gadekøkken i Yangon om aftenen, BurmaFra de store vidder og små landsbyer ved Inlesøen går jeres ferie i Burma nu til Yangons (Rangoons) farverige byliv og spiritualitet. I bliver kørt i lufthavnen i Heho og flyver direkte til Yangon. Det tager blot lidt over en time. Fremme i Yangon bliver I som altid mødt af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant og kørt til hotellet. 

Værelse på Merchant Art Boutique Hotel i Yangon, BurmaMerchant Art Boutique Hotel 3*, Yangon

De næste 2 nætter skal I bo på Merchant Art Boutique Hotel. I kan gå til den guldbelagte Schwedagon-pagode, og I kan også nyde udsigten til pagoden fra hotellets terrasse. 

Tal evt. med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en aften tur, Yangon by night, med besøg på natmarkedet og de bedste gadekøkkener. 

Dag 11
Den guldbelagte Shwedagon-pagode

Bedende buddhister ved Shwedagon pagoden til fuldmåne festivalen, BurmaShwedagon-pagoden er Burmas altoverskyggende vartegn. Og fuldt fortjent! At besøge den er en både imponerende og intens oplevelse. 

Shwedagon-pagoden bag facaden

I skal på en udflugt, hvor I kommer bag facaden og dybt ind i Burmas sjæl. Shwedagon-pagoden er nemlig meget mere end en pagode. Den er et symbol på burmesernes frihedskamp fra diktatur og undertrykkelse. 

Markeder og leben ved Shwedagon-pagoden i Yangon, BurmaI starter med at udforske området omkring pagoden, hvor I også får serveret en skål velsmagende fiskesuppe med nudler. I går gennem det lokale liv til pagoden, som I har god tid til at udforske - også hvis I vil se lidt ind i fremtiden med en af de lokale spåmænd. Turen slutter med frokost for foden af pagoden. 

Dag 12
Hjem fra jeres rejse til Burma

Munke i Shwedagon-pagoden i Yangon, BurmaDet er tid at sige farvel til Burma. Farvel til templer og gadekøkkener og smuk natur. Og farvel til munke, fiskere og alle de andre, I har mødt på jeres vej.

Alt afhængig af flyselskab har I tid til at se jer lidt omkring, Inden I bliver kørt i lufthavnen. I lander i Danmark dag 13. Velkommen hjem. 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Burmas højdepunkter
RejseperiodeDobbelt
30.05.20 - 15.12.2018.000-20.000
16.12.20 - 31.03.2120.000-23.000
01.04.21 - 11.10.2119.000-21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda og Europæiske
  • Visum til Burma (E-visa søges nemt online).

Bemærk

Tillæg kan forekomme for rejser over jul/nytår. Spørg jeres rejserådgiver for den specifikke pris på jeres rejse.