• Ung munk ved templerne i Bagan i Burma
  • Bedende buddhister ved Shwedagon pagoden til fuldmåne festivalen, Burma
  • Ananta Inle i Burma er et lille, hyggeligt resort med god udsigt over Inlesøen.
  • Oplev det autentiske Burma på trekking tur nær Kalaw
  • Stranden ved Sandoway Resort, Ngapali Beach, Burma

Familieeventyr i Burma

Børnevenlig rundrejse med afslutning på tropestrand, 17 dage fra 28.500 kr., børn fra 25.500 kr.

Glæd jer til:

Familievenlige udflugter til fods, på cykel og i båd

Shwedagon-pagoden og Inlesøen flydende landsbyer

Tempelsletten ved Bagan med frokost

Besøg i private hjem og hos højlandets elefanter

5 dage i en villa på stranden ved skønne Ngapali

Læs mere

Nyd en eventyrlig rejse til Burma (Myanmar) med børnevenlige udflugter tæt på det autentiske liv og ud i fantastisk natur. I bor med plads til hele familien og har god tid til både oplevelser og hygge ved hotellernes pools og på den lange strand i Ngapali. 

Tag væk fra den danske vinters mørke og kulde til strand, pools, pagoder, elefanter, vidunderlig natur og fascinerende kultur i Burma. 

FERIE I BURMA MED RO PÅ OG TID TIL AT VÆRE SAMMEN

I oplever de største attraktioner på en måde, så I har tid til at fordybe jer i jeres eget tempo. I kommer gennem markeder og gadeliv til Shwedagon-pagoden i Yangon og oplever tempelsletten ved Bagan på en udflugt, der er meget mere end bare tempel efter tempel. 

SKØNNE GÅTURE OG SMUK TOGTUR

I kommer også på flere smukke gåture og en dejlig togtur med de lokale gennem flot natur. I sejler til de flydende landsbyer på Inlesøen og videre til lokale pagoder. Og i højlandet ved Kalaw går I gennem skoven til en elefantlejr, der er et led i et stort naturprojekt.  

KUN PRIVATE UDFLUGTER 

I har de bedste guider på alle ture, og da I rejser med børn, kan I glæde jer over, at I kun har private udflugter. I kan tilpasse tempoet, så hele familien er med, uden at tænke på, om andre skal vente. 

UDVALGTE FAMILIEHOTELLER

Nyhavn Rejser har lavet særaftaler med en række hoteller i Burma, så I kan få værelser med op til 2 opredninger til børnene. Hotellerne ligger perfekt for oplevelserne, og de fleste har en dejlig pool, så I kan slappe af sammen efter dagens udflugter. 

I første række på skønne Ngapali beach

Eventyret slutter ud til en af Burmas bedste strande, Ngapali Beach, der har perfekt vejr i den danske vinter. Vi har fundet områdets efter vores mening bedste hotel lige ud til stranden. Nyd den dejlige og meget autentiske stemning, solen, sandet og vandet og ikke mindst at have masser af tid til at slappe af sammen. I skal bo i en lækker hytte i første række på vidunderlige Sandoway Beach Resort 4+*

PERFEKT REJSE i VINTERHALVÅRET

Denne rejse til Burma er tilrettelagt, så den passer perfekt til ferie i den danske vinter (mulig fra oktober til maj). Det er den tørre tid i Burma, og vejret er skønt, men tag en tyk trøje med til højlandet. Alt kan skræddersys til jer, så tal endelig med en af vores Burma-eksperter om særlige ønsker. Se, hvordan du kan gøre rejsen om sommeren.

Det skal I opleve

Program

Dag 1
I rejser til Burma (Myanmar)

Shwedagon-pagoden ved solnedgangI forlader den danske vinter og rejser mod Burma (Myanmar). I lander dag 2 i Yangon.

Dag 2
Velkommen til Burma og Yangons gadekøkkener

Poolen på Chatrium Hotel Royal Lake Yangon er lav i den ene ende, og der er også separat børnepool.Yangon bliver I budt velkommen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. 

CHATRIUM HOTEL ROYAL LAKE YANGON 4*

I skal bo 2 nætter på skønne Chatrium Hotel Royal Lake Yangon, der ligger med udsigt over byen, mens Shwedagon-pagodens guld lyser op i horisonten. 

I har nok lyst til at slappe lidt af oven på flyrejsen, og det kan passende ske ved hotellets pool. Læg jer til rette i en solstol og tænk på, at det er vinter derhjemme.  

Gadekøkken i Yangon om aftenen, BurmaYANGON BY NIGHT

I skal ind i døgnrytmen, og det kommer I bedst, hvis der er en masse spændende indtryk, der holder jer vågne til sengetid. Derfor inviterer vi jer på en stemningsfuld aftentur i Yangon. I skal ud blandt gadekøkkener, ånder og lokale. 

Det bliver en aften fyldt med gode fortællinger, og I besøger natmarkedet og nyder snacks, en øl og en velsmagende skål nudler på vejen.

Dag 3
Shwedagon-pagoden bag facaden

Markeder og leben ved Shwedagon-pagoden i Yangon, BurmaNår man siger Yangon, siger man automatisk også Shwedagon-pagoden. Den kæmpe, guldbelagte pagode emmer af liv og spirituel stemning. Det skal I opleve nu. 

AD BAGVEJEN TIL SHWEDAGON-PAGODEN

I skal dog ikke bare hen til pagoden og tilbage igen. Nej, der venter en halvdagsudflugt, hvor I først udforsker kvarteret bag Shwedagon og nyder en velsmagende suppe. Byens liv er i fuld gang i klostre og på markeder. Senere går I så mod pagoden, som er intet mindre end magisk. Ikke kun på grund af guldet, men på grund af hele stemningen. Der er god tid til at udforske Shwedagon-pagoden. 

Shwedagon-pagoden i Yangon, BurmaTuren slutter med frokost for foden af pagoden, inden I bliver kørt retur til jeres hotel, hvor børnene nok gerne vil direkte i poolen. Resten af dagen er på egen hånd. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I vil have lidt familievenlige tips.

Dag 4
Til tempelsletten ved Bagan

Det enorme og fascinerende tempelområde i Bagan, BurmaJeres rejse til Burma går nu mod den mageløse tempelslette ved Bagan. Den 42 km2 store slette er fyldt med tusinder af templer og pagoder, så langt øjet rækker. Hver eneste helligdom har sin egen historie.

I bliver kørt i lufthavnen i Yangon, og i Bagan bliver I atter budt velkommen og kørt til hotellet af en repræsentant for Nyhavn Rejser. Og det er ikke hvilket som helst hotel i Bagan! 

BAGAN LODGE 4+*, BAGAN

I skal bo 3 nætter på skønne Bagan Lodge. I har et stort værelse, og mellem udflugterne kan I kaste jer i de kæmpe 20 m lange pools og den store jacuzzi.

Dag 5
Templer, markeder og solnedgang

En monk betragter den fantastiske solnedgang over templerne i BaganEn udflugt til Bagan kan hurtigt blive tempel efter tempel efter tempel. Fascinerende for nogen, men sjældent for børn. Derfor skal I på en udflugt til tempelsletten, der giver jer en afvekslende dag med bl.a. et måltid, I nok sent vil glemme. 

BAGAN VÆK FRA DE STORE TURISTSTRØMME

I Nyhavn Rejser vil vi altid gøre alt for at lede jer til de største oplevelser, men væk fra de største turiststrømme. I besøger derfor Bagans mest kendte templer på de bedste tidspunkter, og koncentrerer jer ellers om mindre kendte templer, der ofte giver endnu større oplevelser. 

Bordet er dækket til en 30-retters frokost ved Mingalazedi-pagoden i BaganFROKOST MED 30 RETTER

Ved frokosttid nyder I et skønt måltid i skyggen fra et stort træ. Der er noget at tale om, når I slutter eftermiddagen hjemme ved poolen.

Dag 6
Privat sunset cruise på Ayeyarwady-floden

En skoleklasse i en mindre landsby i BurmaNår man rejser med børn, er det vigtigt med nogle gode pauser, hvor dagsformen bestemmer, hvad I skal lave. Derfor har I det meste af dagen på egen hånd. I kan vælge at udforske mere på tempelsletten eller bare hygge sammen på hotellet. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi alligevel skal arrangere f.eks. en afslappet cykeltur hjemmefra.

Oplev den smukkeste solnedgang fra en båd på Ayeyarwady-floden ved Bagan i BurmaSOLNEDGANG PÅ AYEYARWADY-FLODEN

Om aftenen har vi dog arrangeret en lille udflugt for jer. Stille og rolig. Og utroligt stemningsfuld! I stiger nemlig om bord på en båd, der er jeres for et par timer på den mægtige Ayeyarwaddy-flod ved Bagan. I nyder en drink på en sandbanke og udsigten til templerne i solnedgangen.

Dag 7
Højlandets elefanter ved Kalaw

Oplev det autentiske Burma på trekking tur nær KalawJeres rejse til Burma går nu mod højlandet med Inlesøen og Kalaw. I flyver til Heho, hvor I bliver budt velkommen. Hvor mange måske ville køre direkte til Inle-søen nu, har vi fundet nogle både sjove og smukke oplevelser i Kalaw, som I ikke må gå glip af. 

Kalaw var oprindeligt en hill station for englænderne, hvor de kunne tage hen, når det blev for varmt. Her er en skøn frodighed og dejlig stemning. Nu er det dog vinter, så hav hellere end varm trøje med. 

Kom helt tæt på elefanterne i Green Hill Valley, BurmaPLANT ET TRÆ OG GÅ I BAD MED EN ELEFANT

I skal på besøg i en elefantlejr, der er skabt for at bevare elefanter, natur og lokale traditioner. Det sidste stykke til lejren går I gennem den frodige skov, som de lokale søger at forvandle til naturligt habitat for elefanterne. Det er som udgangspunkt kun en halv time, men I kan sagtens forlænge gåturen, hvis I vil. 

Fremme i lejren nyder I de store dyr og hører om, hvordan de er endt der. I kan ikke ride på dem, men I kan fordre dem og tage med til floden for at bade dem. På vejen passerer I et skovprojekt, hvor I kan plante et træ. Se også det spændende lille museum med bl.a. et imponerende skelet af en elefant. Fra elefantlejren bliver I senere kørt gennem den smukke natur ca. 45 minutter til jeres hotel. 

Kalaw Heritage Hotel ligger tæt på byen med udsigt til bjergene.KALAW HERITAGE HOTEL 3*

I skal bo en enkelt nat på Kalaw Heritage Hotel, der ligger med udsigt til højlandet og kun 2 km fra det store marked i Kalaw. Det er et moderne hotel i charmerende rammer fra kolonitiden.

Dag 8
Trekking i højlandet og tog til Inle

Landsby i bjergene nær Kalaw, BurmaNu skal I videre mod endnu et ikon for rejser til Burma. Den store Inlesø med flydende landsbyer og haver og fiskere, der ror med det ene ben. I kunne køre af sted i bil, men naturen er så smuk, så vi laver en oplevelse ud af transporten. 

SKØN GÅTUR TIL LANDSBY OG TOGTUR TIL INLE

I skal på en skøn udflugt, hvor I skal ud at bruge benene igen, men selvfølgelig ikke mere end, at små ben også kan være med. I starter ved 8-tiden om morgenen, og i løbet af de næste par timer går I gennem skov og landbrugsland med stop i Danu-folkets landsby, der ligger med fantastisk udsigt. 

Lokalt tog på vej mod Inlesøen i BurmaSenere hopper I om bord på det lokale tog til Inlesøen, hvor I kan læne jer tilbage og nyde flere udsigter. Der er afgang kl. 11, og I er fremme kl. 17:30 efter frokost i toget. Der er noget ganske særligt ved at rejse med tog. I slapper af, får talt sammen og kan lade øjnene glide på opdagelse i landskaberne, der passerer forbi. 

Ananta Inle ligger omgivet af frodighed med Inlesøen i forhaven.ANANTA INLE 3+*

I skal bo de næste tre nætter på det hyggelige hotel Ananta Inle. Hotellet er bygget som en hestesko omkring et poolområde, og der er tid til en dukkert, når I er fremme. Udsigten mod søen fuldender billedet.

Dag 9
En dag på Inlesøen

Inle-søens ben-roende fiskere, BurmaNu skal I opleve livet på den store Inlesø. Her er landsbyer bygget på pæle i vandet og flydende haver, hvorfra kvinder sejler af sted med varer til markederne. Og så er her de kendte fiskere, der udfører en utrolig balancekunst, når de ror med benet.

Den mest autentiske oplevelse på Inlesøen

Vi arrangerer en spændende dagsudflugt, hvor der er masser at opleve for både store og små.  I skal ikke bare ad standardruten på Inlesøen, men også videre mod de mest autentiske oplevelser ad små kanaler til smukke stupaer. I spiser frokost hjemme hos en lokal familie og sejler i kano til de flydende haver for at komme helt tæt på den unikke stemning.

Dag 10
Afslapning ved Inlesøen

Arkitekturen på Ananta Inle har referencer til burmesernes traditionelle byggestil kombineret med moderne elegance.Pausedag. Pooldag. Hyggedag. Læsebogdag. Men måske også gå tur ved søen dag på egen hånd, hvis I vil. Det er helt op til jer, hvad dagen skal bringe. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal arrangere en spændende cykeltur væk fra den slagne vej til Inlesøens landsbyer. I skal jo trods alt lige herfra til afslapning ved stranden.

Dag 11
Til stranden ved Ngapali

Poolen på Sandoway Resort, Ngapali Beach, BurmaJeres Burma rejse skifter nu fuldstændig karakter. Fra magisk historie og fantastisk natur til ikke mindre fantastisk strand. I bliver kørt i lufthavnen og flyver en times tid til Thandwe, hvorfra I bliver kørt til stranden ved Ngapali. Der er tid til en dukkert, når I når frem, så glæd jer til at få tæerne i sandet.

Havde det været et sommereventyr i Burma, var I af vejrmæssige årsager i stedet fløjet til en strand i Thailand. Men I har chancen for at opleve Burmas bedste strand, for her er vejret godt om vinteren. 

Stranden ved Sandoway Resort, Ngapali Beach, Burma

Sandoway Resort 4+*, Ngapali

I skal bo de næste 5 nætter på Sandoway Resort. Det var et af de første hoteller på Ngapali-stranden i Burma, og den, der vælger først, vælger bedst. Derfor ligger Sandoway Resort lige ud til den smukkeste og mest stille del af stranden. 

Her er en dejlig og meget autentisk stemning og en god pool at boltre sig i for børnene. Ja, de voksne må selvfølgelig gerne være med.

Dag 12-15
Ngapali

Den fantastiske strand ved Sandoway Resort, Ngapali Beach, BurmaNyd den lange strand og det klare vand ved Ngapali. De små boutiquehoteller gemmer sig mellem palmerne side om side med små restauranter. At kalde stranden for uberørt, vil være en tilsnigelse, men her er stadig flere fiskere end turister. I får glæde af den stemning, mange andre stranddestinationer i Østen glemte at holde fast i.

Villa med havudsigt på Sandoway Resort, Ngapali Beach, BurmaVi planlægger ikke udflugter i disse dage, for I skal nyde bare at kunne lade dagsformen styre aktiviteterne. Men tal med jeres rejserådgiver og få evt. tips til, hvad dagen kan gå med ud over at dase, bade, hygge, gå ture langs stranden, spise dejlig mad og få sol på næsen. Hvis altså ikke dette skulle opfylde alle behov!

Dag 16-17
Hjem fra rejse til Burma

Nyd en kølig drink på den fantastiske strand ved Sandoway Resort, Ngapali Beach, BurmaJeres rejse til Burma er slut. Desværre. Det er tid at vende hjem mod det kolde nord. I bliver kørt i lufthavnen og flyver mod Danmark via Yangon. I lander i Danmark dag 17. Velkommen hjem!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Familieeventyr i Burma
RejseperiodeDobbelt
19.10.21 - 15.12.2128.000-30.000
16.12.21 - 31.03.2229.000-33.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Familieeventyr i Burma, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
19.10.21 - 31.03.2225.000-28.00025.000-28.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Tillæg kan forekomme for rejser over jul/nytår. Spørg jeres rejserådgiver for den specifikke pris på jeres rejse.