• Shwedagon pagoden i Rangoon, Burma
 • Market i Rangoon, Burma
 • Bedende buddhister ved Shwedagon pagoden til fuldmåne festivalen, Burma

Rejser til Yangon, Burma

Den gyldne pagode, kolonitid og pragtfulde parker

Den guldbelagte Shwedagon-pagode i Yangon

Smukke alleer, parker og fornemme palæer fra kolonitiden

Markeder og templer væk fra alfarvej

De bedste udflugter på cykel, i tog, i bil og på floden

Hoteller i Yangon udvalgt for stemning og beliggenhed

Læs mere

Oplev den gyldne Schwedagon-pagode – og at rejser til Yangon i Burma er meget mere end det. Ukendte markeder, mødet med lokalbefolkningen og skønne udflugter i omegnen. Nyhavn Rejser håndplukker udflugter og hoteller i Yangon. 

Yangon, der tidligere hed Rangoon, og som så mange andre byer også har været hovedstad i Burma (Myanmar), er Burmas økonomiske centrum. Yangon betyder byen med haverne, og den lever til fulde op til sit navn med mange alleer og parker. Palæer og markante bygninger fra kolonitiden præger også byens centrum.

Den gyldne Shwedagon-pagode

For jer, der rejser til Yangon, er Yangon nok mest synonymt med byen med den guldbelagte Shwedagon-pagode. Pagoden stråler i sin glans trods over 2.000 års historie. Den er et must at besøge. Ikke kun for jer, men også for den almindelige burmeser, der helst skal forbi mindst én gang i sit liv. 

Det er måske guldet, der trækker jer til, men det er hele stemningen og livet omkring pagoden, der skaber den magiske oplevelse. Mange guidebøger anbefaler at komme her sidst på dagen, men vi nyder faktisk mest at komme her om formiddagen før de store grupper af turister.

Når det er sagt, så er der flere andre pagoder og templer, der er et besøg værd. F.eks. Sule-pagoden, der også er belagt med guld, men med væsentligt færre turister. 

Nærkontakt med det lokale liv i Yangon

Historiske attraktioner er én ting, men i Burma er det mindst lige så meget mødet med lokalbefolkningen, der skaber de store minder. Gå på opdagelse i gader og stræder og ind på de kendte og ukendte markeder. Kortere eller længere togture kan bringe jer til flere oplevelser med markeder og klostre i forstæderne. 

Hør om muligheden for at komme til frokost i et privat hjem. I kan også tage på cykelture, gåture og sejlture f.eks. på den anden side af Yangon-floden til pottemagernes landsbyer, pagoder og templer. I kommer samtidig væk fra centrums tunge trafik, hvor scootere blev forbudt af det gamle styre i 2003. 

De bedste udflugter og hoteller i Yangon

Nyhavn Rejsers Burma-eksperter har udvalgt en lokal samarbejdspartner med de bedste og mest autentiske udflugter i Yangon, og de har håndplukket hoteller med bedste stemning og beliggenhed, hvor I kan bo med netop den komfort, I søger på rejser til Yangon.

Håndplukkede rejser til Yangon

Se alle rejser til Yangon

Udvalgte hoteller i Yangon

Unikke oplevelser i Yangon

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Yangon

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Yangon i Burma. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, og de vurderer løbende de aktuelle turiststrømme, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Yangon ud over det sædvanlige. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.