• Hotel Phum Baitang ved Siem Reap i Cambodja
 • Hotel Phum Baitang ved Siem Reap i Cambodja
 • Hotel Phum Baitang ved Siem Reap i Cambodja
 • Hotel Phum Baitang ved Siem Reap i Cambodja

Phum Baitang, Siem Reap, Cambodja

Sofistikeret luksusresort ved Angkor Wat

Phum Baitang ved Siem Reap i Cambodja
Læs mere

Phum Baitang ligger omgivet af rismarker lidt uden for Siem Reap. Forklædt som en cambodjansk landsby for enden af en grusvej, hvor det rustikke look passer perfekt ind i omgivelserne. Velkommen til en unik hoteloplevelse. 

Direkte oversat betyder Phum Baitang ”grøn landsby”. Det grønne, det landsbyagtige og ikke mindst den tydelige lokale forankring er da også hjørnestenene i ejernes filosofi. 

Området er enormt, og villaerne ligger atmosfærefuldt placeret mellem marker med ris og citrongræs. Det ligger blot 10 minutters kørsel fra hjertet af Siem Reap, men er på mange måder den ultimative modsætning til byens pulserende liv. Besøg Angkor, smag på Siem Reap og returner så til denne vidunderlige oase af fred og frodighed. 

Luksuriøst med lokal forankring 

Det enorme område huser blot 45 villaer, ca. halvdelen har privat pool. Udvendigt minder de om husene i en khmer-landsby, bygget i lokalt træ og dækket af et enkelt stråtag. Men så hører ligheden også op. Indenfor bliver I budt velkommen af lækre materialer og masser af atmosfære. 

Her er hverken mærkevarer eller badekar i guld. Design og indretning bærer tværtimod præg af en virkelig elegant form for sofistikeret enkelthed. Her er kræset for detaljerne på den subtile måde frem for den glamourøse. 

Vælg mellem terrace villa på 80m2 og poolvillaer på 130 m2. Begge typer er store nok til at huse familier med op til 2-3 børn. Familier er i øvrigt meget velkomne. Der er en charmerende kids club med fantastisk personale, og den 50 m lange infinity pool er et stensikkert hit. 
 

Innovativt køkken

Phum Baitangs signaturrestaurant, Bay Psar, er en replikation af et traditionelt marked med små gadekøkkener. Her vælger I en forret og dessert fra menukortet, mens hovedretten kreeres i interaktion med kokkene. I vælger kød, fisk samt hjemmedyrkede, økologiske grøntsager, urter og krydderier, og så tilbereder kokkene det efter jeres smag i wokken, på grillen eller som suppe med nudler eller ris fra hotellets egen mark som tilbehør. Det smager himmelsk, og omgivelserne kan næppe være smukkere.

På Phum Baitangs anden restaurant, Hang Bay, bliver der budt på fusionskøkken, hvor både klassiske lokale og internationale retter udsættes for en let fortolkning.

Spa-templet

Phum Baitangs spa er en lille oase af fred og velvære gemt af vejen i den ene ende af hotellet. Det er bygget af massive sten som en hyldest til Angkor, deraf navnet ”The Spa Temple”. Behandlingerne er baseret på oldgamle teknikker og ritualer, der bl.a. gør brug af varme urter, knuste krydderier, rosenvand, økologisk kokosmælk og Moringa-olie.

100 år gammel cigar- og cocktaillounge

Når dagen går på hæld, skaber små olielamper en charmerende atmosfære omkring Phum Baitangs bygninger og langs stierne. Lad lysene føre jer til Phum Baitangs ældste bygning, et over 100 år gammel bondehus, der i dag fungerer som cigar- og cocktaillounge.

Her bør I nyde solnedgangen og den vidunderlige atmosfære i de tidlige aftentimer. Fordøj dagens oplevelser med en kølig drink fra det omfangsrige vin- og drinkkort og suppler evt. med en premium cigar på terrassen. Ikke rygere vil nyde stedet lige så meget! Lad jer forføre af stemningen, omgivelserne og selskabet, mens blid loungemusik, frøernes kvækken i markerne og cikadernes sang i trætoppene spiller solen ned.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.