• Poolen på Raffles Hotel Le Royal er som en oase i byen
 • State Room på Raffles Hotel Le Royal

Raffles Hotel Le Royal, Phnom Penh, Cambodja

Stilfuldt luksushotel i hjertet af byen

Poolen på Raffles Hotel Le Royal er som en oase i byen
Læs mere

Raffles Hotel Le Royal er et stilfuldt hotel i hjertet af Phnom Penh med gåafstand til alle de største seværdigheder. Glæd jer til at dykke ned i en verden af sublim service, atmosfære, historie, kulinariske restaurantoplevelser, spa, pool og meget mere. 

Velkommen til Raffles Hotel Le Royal i Phnom PenhHistorie, atmosfære og stil

Hotel Le Royal blev bygget i 1929 og har gennem årene vundet en række priser bl.a. for at være blandt de bedste luksushoteller. Overalt på hotellet kan I nyde top service og stilfulde omgivelser med masser af lys, stemning og atmosfære.

Gennem årene har flere kendte personer besøgt Raffles Hotel Le Royal såsom Jacqueline Kennedy. I 1967 boede hun på hotellet og blev endda inviteret til middag hos den forhenværende konge Norodom Sihanouk i Phnom Penhs kongepalads. Til begivenheden designede man en ganske særlig signaturmenu, og I kan i dag sende jeres smagsløg på selv samme rejse i hotellets Restaurant Le Royal.

Nyd livet ved poolenEn fredfyldt oase i byen

I hjertet af Raffles Hotel Le Royal kan I slappe af ved poolen, der med sine grønne omgivelser er som en fredfyldt oase, der skærmer jer fra Phnom Penhs storbypuls, der venter lige rundt om hjørnet. Trænger I til ekstra forkælelse, kan I nyde dejlige behandlinger i hotellets spa.

Wat Phnom templet i Phnom Penh, CambodjaOplevelser i gåafstand

Har I lyst til eventyr, kan I på kort tid gå til kongepaladset, nationalmuseet, det franske kvarter, stemningsfulde markeder, storslåede templer og historiske seværdigheder. I bor desuden tæt på Mekongfloden, der inviterer til sejlture til storslåede landskaber og romantiske aftenture i skæret fra månen. 

I kan også udforske Phnom Penh i selskab med en lokal guide, som viser jer vej til alt det bedste, byen byder på. Med bag om facaden til lokale markeder og gadekøkkener m.m.

Smag på CambodjaUdsøgte restauranter og barer

Raffles Hotel Le Royal har en hovedrestaurant, en café samt flere barer. 

I hotellets Restaurant Le Royal kan I nyde traditionelle Khmer-retter og retter fra det moderne franske køkken. I Café Monivong kan I starte dagen med et stort udvalg af brunchretter. Senere på dagen har caféen både buffet og et stort udvalg af ala carte-retter.

Modsat kan I i The Elephant Bar og i The Writers Bar forsøde livet med afternoon tea, signatur-cocktails m.m. Der er desuden en bar ved poolen.

Statement Room på Raffles Hotel Le RoyalElegante værelser og suiter

Raffles Hotel Le Royal har 175 værelser og suiter, hvis indretning på perfekt vis kombinerer en elegant kolonitidsstil med et nutidigt, cambodiansk udtryk. Alle værelser og suiter har de faciliteter, som I har brug for såsom aircondition, vifte i loftet, kaffe- og tefaciliteter, komfortable senge m.m.

Værelserne er fra 32 m2 til 33 m2, og enkelte af dem har egen balkon, hvorfra I kan nyde en smuk udsigt til hotellets tropiske haveområde ved poolen. Suiterne er fra 66 m2 og har alle egen balkon.

_____

Raffles Hotel gennemgår renovation i 2020. Renovationen foregår i 3 faser med én vinge af gangen og gæster forventes ikke , eller kun minimalt, berørt.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.