• Stranden ved Royal Sands i Koh Rong, Cambodja
 • Eksempel på villa med egen pool
 • Lobbyen på Royal Sands i Koh Rong, Cambodja
 • Naturvandring ved Royal Sands i Koh Rong, Cambodja
 • Mulighed for kajakroning ved Royal Sands i Koh Rong, Cambodja

Royal Sands, Koh Rong, Cambodja

Lækkert resort på stor privat sandstrand

Nyd livet på Royal Sands 400 meter private sandstrand
Læs mere

Royal Sands er det oplagte valg for jer, der søger en bid af paradis på jeres rejse i Cambodja. I bor i lækre villaer direkte ud til en 400 meter lang, privat bountystrand. I snorkler, slapper af ved poolen og nyder gode middage i fredfyldte omgivelser. Skal I også have egen pool i jeres villa?

Stranden ved Royal Sands i Koh Rong, CambodjaSmuk som et postkort

Med sit hvide sand, krystalklare vand og frodige jungleindland er Koh Rong lige så smuk som et postkort. Øen er fortsat ikke overudviklet, og de fleste resorts og bungalowsteder er intime og hyggelige frem for store og højhus byggeri. Her er med andre ord ro og plads, stjerneklare aftener og et roligt strandliv, der indbyder til at trække stikket fra hverdagen. 

The Chill Bar med udsigt til poolen og stranden på Royal Sands i Koh Rong, CambodjaSamtidig kommer I let ud til øen med en times sejltur fra Sihanoukville i det sydlige Cambodja. Det gør Royal Sands til det oplagte valg for jer, der gerne vil kombinere oplevelser i højkulturelle Cambodja med strandeventyr, snorkling og afslapning. 

Afslapning på stranden ved Royal Sands i Koh Rong, CambodjaLong Beach – 7 km ren bountystrand

Royal Sands ligger direkte ud til den 7 km lange Long Beach (også kaldet Sok San Beach), hvoraf knap 400 meter af stranden kun er forbeholdt resortets gæster. Her kan I tydeligt mærke, hvordan roen indfinder sig, og der er hverken kamp om solsengene på stranden eller udsigten ud over det smukke hav.

Kajakroning ved Royal Sands i Koh Rong, CambodjaLong Beach er derfor et eldorado for jer, der søger ren afslapning og muligheden for at udforske forskellige aktiviteter. I kan både snorkle mellem smukke, farverige koralrev med nemofisk, tage på dykkerudflugter, sejle kajak og meget mere. Samtidig er I ikke længere væk end i nemt kan komme til lokale mikro landsbyer, mere besøgte strande og på snorkeleventyr. I kan låne mountainbikes på resortet, så I let kan komme rundt på øen.

Poolen på Royal Sands i Koh Rong, CambodjaSpa og pool med havudsigt

Poolen på Royal Sands ligger direkte ud til stranden, hvor I kan nyde livet på en solseng under en parasol. Alt sammen akkompagneret af en fantastisk, fredfyldt udsigt ud over havet, hvor I måske kan spotte et par lokale fiskere i det fjerne. 

Trænger I i stedet til at få masseret ømme skuldre eller blot forkæle jer selv lidt ekstra, kan I besøge resortets spa.

Mad serveret på restaurant Ocean på Royal Sands i Koh Rong, Cambodjagod strandrestaurant

Med udsigt ud over stranden og havet finder I resortets restaurant og bar. Restauranten har åben fra tidlig morgen til sen aften, og menukortet byder på friskfangede fisk og skaldyr fra den nærliggende landsby samt et bredt udvalg af vestlige og asiatiske retter. Restauranten er overdækket, men har åbne sider, så I overalt kan nyde udsigten til tropiske omgivelser eller stranden. Uden for restauranten kan I desuden synke ned i bløde loungemøbler med en kølig drink i hånden. 

The Chill Bar med udsigt til poolen og stranden på Royal Sands i Koh Rong, CambodjaDer er hverken natklubber eller barer i denne del af Koh Rong, men der er et par hyggelige restauranter længere oppe ad stranden i gåafstand, som I kan besøge.

3-bedroom Beachfront Pool Villa på Royal Sands i Koh Rong, CambodjaStore villaer i et stilrent og moderne design

På Royal Sands bor I i store villaer, der ligger fordelt i rækker enten direkte ud til stranden eller lidt mere tilbagetrukket – dog stadig med udsigt til havet. En udsigt, som I kan nyde direkte fra sengen i jeres villa.

Villaerne er indrettet i et stilrent og moderne design med lyse møbler i hvid og eg. Her er højt til loftet, fine marmorgulve og alle de faciliteter, I har brug for såsom WiFi, tv, aircondition, minibar, Nespressomaskine samt stor terrasse og privat udendørs bruser.

Eksempel på villa med egen poolSkal I have egen pool?

Oceanview - og Beachfront villaerne uden pool er på 79 m2. Søger I mere plads og egen pool, anbefaler vi Oceanview - og Beachfront Pool villaerne på alt 147 m2.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.