• One Bed Overwater Villa, Song Saa Private Island, Cambodja
 • Solnedgang over Song Saa Private Island i Cambodja
 • Poolen på Song Saa Private Island, Cambodja
 • Picnic på stranden ved Song Saa Private Island i Cambodja
 • Panoramaudsigt over Song Saa Private Island i Cambodja

Song Saa Private Island, Koh Rong, Cambodja

Bo i poolvilla på pæle over vandet på et af Cambodjas bedste resorts

Song Saa Private Island i Cambodja set fra luften
Læs mere

Smid skoene og træd ind i en verden af barfodsluksus på Song Saa Private Island. Her forenes gastronomi og uhøjtidelighed, luksus og bæredygtighed på allerskønneste vis.

Song Saa Private Island i Cambodja set fra luftenUBESKRIVELIGT smukt øhav

Jomfruelige paradisøer med grøn jungle, dovne palmer, der hænger udover kridhvide, uberørte strande og noget af det klareste vand i Asien - det er virkeligheden i øhavet omkring Koh Rong ud for det sydlige Cambodjas kyst.

Og det er her, i disse ubeskriveligt smukke rammer at I finder Song Saa Private Island – jeres afbræk fra hverdagen med plads og tid til bare at være sammen.
 
Vælg mellem poolvilla på pæle over vandet, på stranden eller mellem junglens trækroner.
 

Den smukke strand ved Song Saa Private Island, CambodjaBarfodsluksus i harmoni med naturen

Song Saa er mere end bare et klassisk luksusresort - det er en totaloplevelse. Her forenes et højt serviceniveau, god mad og forkælelse med respekt for naturen og lokallivet på allerskønneste vis.

Her kan I stikke fødderne i det bløde strandsand eller nyde solnedgangen fra fællespoolen. Her kan I faktisk også se solen stå op, for hvorfor nøjes med kun det ene?

Gangbro til øen Koh Bong ved Song Saa Private Island, CambodjaResortet spreder sig over to øer, hvor den ene afsat til at pleje biodiversiteten og det omkringliggende koralrev. En lille bro forbinder øerne, så I kan gå på opdagelse i den vilde jungle, eller tage dykkerbrillerne på og nyde livet under havoverfladen. En biolog bor fast på resortet for at sikre, at koralrevet forbliver intakt.

Ankom til paradiset Song Saa Private Island i Cambodja i speedbådtæt på lokallivet

På Song Saa Private Island tror man også på inddragelse af lokallivet. Det smilende personale er primært fra øhavets hovedø, Koh Rong – og det kan I godt være glade for. På Song Saa føler I jer hjemme og mødes af venlighed og smil fra morgen til aften. 
 

One Bed Jungle Villa på Song Saa Private Island, CambodjaSkal I bo over vandet, på stranden eller i junglen?

Song Saa Private Island har blot 27 villaer – over vandet, på stranden eller i junglen. Alle er bygget i pagt med naturen og med dyb respekt for det omkringliggende koralrev. Alle villaer er luksuriøst indrettede, men på den underspillede måde, hvor fokus er på enkelthed og naturmaterialer.

One Bed Overwater Villa med udsigt til det klare vand på Song Saa Private Island, CambodjaVillaerne over vandet har selvfølgelig direkte adgang til det klare havvand, strandvillaerne har adgang til privat strand og junglevillaerne ligger gemt mellem trætoppene. 

Alle villaer har i øvrigt egen pool med udsigt over øhavet og som minimum plads til 2 voksne og 2 børn.

Aftenstemning i Vista Bar and Restaurant, Song Saa Private Island, CambodjaFrisk seafood og lokale ingredienser

På Song Saa er maden en del af oplevelsen og man ser hele tiden frem til næste måltid. Her serveres traditionelt Khmer og sofistikerede internationale klassikere og I kan f.eks. nyde skaldyr tilberedt med den lokale Kampot Peber. Menuen skifter dagligt, er skræddersyet til sæsonen og baseret på lokale råvarer så vidt som muligt.

Vista Bar and Restaurant, Song Saa Private Island, CambodjaVælg selv om i skal have middagen serveret på Vista restauranten med 360-grader udsyn over havet, på den afslappede Driftwood bar eller ved spisebordet på jeres private terrasse.

Her er det i øvrigt muligt at få fuldpension, så alle måltider, drikkevarer og jeres egen minibar er inklusiv. Snak med jeres Cambodja-ekspert om muligheden.

Dekoration på Song Saa Private Island i Cambodja

Tid til selvforkælelse

Gemt i den tætte jungle finder I spaen. Fokus er på lokale urter, olier og sand i behandlingerne, og vi garanterer for afslappede skuldre og velvære i hele kroppen efter et besøg på Ila Spa Sanctuary.

I kan også lade roen sænke sig med morgenyoga i solopgangen eller eftermiddagsmeditation i de smukkeste omgivelser. 

Sejl i kajak i mangroven ved Song Saa Private Island, Cambodja

Her keder man sig ikke

På Song Saa er der et væld af aktiviteter, så I kommer ikke til at kede jer i paradis. Kom tæt på korallivet og de farvefulde fisk under vand med snorkel eller dykkerudstyr. Over vandoverfladen kan I sejle i kajak eller prøve kræfter med paddleboards. 

Børn elsker også ferie på Song Saa Private Island, CambodjaIkke mindst laver Song Saa en skattejagt i naturen for børn i alle aldre. Her skal I finde flasker med ledetråde, der er gemt rundt på øen. Det er både sjovt og lærerigt, og en præmie venter de nysgerrige.

Her er også Kids Club for de mindste og kokkeskole I deres urtehave. 

Solnedgang over poolen og restauranten på Song Saa Private Island, CambodjaDen perfekte afslutning på rejsen

Song Saa Private Island er værd at rejse for alene. Men det er også den perfekte afslutning på en rundrejse i Cambodja eller Asien.

Kontakt en af vores Cambodja-eksperter, så skaber vi sammen den perfekte rejse for jer.

 

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.