• Velkommen til White Mansion i Phnom Penh
 • Junior Suite Double på Mansion White, Phonm Penh
 • Smag de skønne croissanter i Eric Kayser bageriet

White Mansion, Phnom Penh, Cambodja

Stilfuldt boutiquehotel med central beliggenhed

Nyd livet ved poolen i fredfyldte omgivelser, White Mansion
Læs mere

White Mansion er et charmerende boutiquehotel med en super beliggenhed i Phnom Penh. Udforsk byens mange seværdigheder og lokalliv, slap af ved poolen, forkæl jer selv i spaen eller besøg det anerkendte Eric Kayser bageri.

Velkommen til White Mansion i Phnom PenhEn oase fuld af charme og sjæl

I finder White Mansion lidt uden for hjertet af Cambodjas pulserende hovedstad Phnom Penh og tæt på den enorme Mekongflod, der fredfyldt flyder gennem byen hele vejen fra Kina på sin videre færd mod Vietnam. 

Bygningen som det lille boutiquehotel har til huse i, er det tidligere residens for Den Amerikanske Ambassade, hvis fortid afspejler sig i den stilfulde indretning. White Mansion er en perle i byen fuld af charme, sjæl og atmosfære.

Kom med bag facaden til små sidegader og hyggelige kroge i Phnom PenhTag på eventyr i Phnom Penh

Lige uden for hotellet venter storbyen på jer, og I har gåafstand til det meste. Besøg eksempelvis det royale palads med sit store guldtag og mange guldspir, dyk ned i Phnom Penhs historie med tempelbesøg, oplev det franske kvarter og meget mere.

I kan også udforske Phnom Penh i selskab med en lokal guide, som viser jer vej til alt det bedste, byen byder på. Med bag om facaden til lokale markeder og gadekøkkener, helt tæt på byens historie og måske med til det gruopvækkende Tuol Sleng Museum, der under Pol Pot-regimet blev brugt som torturfængsel og mange flere.

Nyd livet ved poolen i fredfyldte omgivelser, White MansionSlap af ved poolen og i spaen

Tilbage på White Mansion efter oplevelser og aktiviteter i Phnom Penh, kan I slappe af ved den 25 meter lange pool, hvis grønne omgivelser er som en fredfyldt oase. Hotellet har desuden en skøn spa, hvor I kan forkæle jer selv med massage, ansigtsbehandlinger m.m.

Smag de skønne croissanter i Eric Kayser bageriet Eric Kayser bageri og café

I forlængelse hotellet finder I en af de anerkendte Eric Kayser bagerier og caféer, hvis baguettes og croissanter skulle være lidt af en smagsoplevelse. Her kan I nyde et par lækkerier akkompagneret af friskbrygget kaffe, ligesom caféen har et fint udvalg af frokostretter, som I kan få serveret ved hotellets pool eller i den grønne have.

Derudover finder I en række af restauranter, caféer og barer i nærområdet.

Eksempel på Junior Suite Twin, White MansionLyse, moderne værelser

I kan vælge mellem tre forskellige værelsestyper, der alle har en stilfuld, lys indretning samt nødvendige faciliteter såsom WiFi, aircondition, te- og kaffefaciliteter, minibar, tv m.m. Når I bor på White Mansion er morgenmad fra Eric Kayser bageriet desuden inkluderet i jeres ophold. 

Eksempel på badeværelse, White MansionVælg mellem Deluxe værelse på 25 m2, Junior suiter på 40 m2 og store suiter på 60 m2.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.