• Udsigt ud over Kep Nationalpark, Cambodja
 • Mød nysgerrige aber i Kep Nationalpark
 • Kystbyen Kep i Cambodja

Jungleliv og peberkrabber i kystbyen Kep

Kep Nationalpark, en hemmelig sø og det bedste af lokallivet

Mød nysgerrige aber i Kep Nationalpark
Læs mere

Det er nemt at falde for den fredfyldte kystby Keps charme og tempo. Byen er kendt for Kampot-peber og sine friske peberkrabber, som I selvfølgelig skal sætte tænderne i. Men I skal også ud i naturen og rundt i gaderne. Her får I det bedste af Kep på en dag.

Oplev kystbyen Kep - fra byer til strandeKystbyen Kep

I bliver hentet om morgenen på jeres hotel i Kep og sætter kurs mod Kep Nationalpark i det sydlige Cambodja. Kep opstod som en kystoase for den franske elite helt tilbage i 1908, hvorefter de rige cambodjanere tog byen til sig i 1960’erne. Byen er i dag mest kendt for sine peberkrabber på det lokale marked, sine smukke solnedgange over det glitrende hav samt sine frodige nationalparker og landlige omgivelser.

Udsigt ud over Kep Nationalpark, CambodjaJungleliv og en hemmelig sø

Kep National Park er uberørt jungle og et naturligt habitat for et rigt dyreliv. Her skal I på en let vandretur ad små, gode stier gennem junglen, hvor aber, reptiler og andre skønne skabninger lever i et med naturen. Fløjtende fugle, træernes duft og de vilde dyrespor følger jer hele vejen til en hemmelig sø gemt i bjergene.

Vel fremme er der tid til en pause og tid til at suge indtrykkene til jer.

Friskfangede krabber i KepPeberkrabber på det lokale marked

Intet besøg i Kep uden en bid af de smagfulde peberkrabber! Midt på dagen tager I derfor mod det lokale krabbemarked til en velfortjent frokost og et kig ind i det livlige marked.

Bagefter venter en gåtur gennem Keps fortid og nutid. Den franske indflydelse er fortsat tydelig i gadebilledet, og I kommer forbi ruinerne af de franske villaer. Kep blev bygget som en kyst-oase af den franske elite og villaerne står i dag som et symbol på fordums storhedstid.

Besøg det lokale tempel

Besøg det lokale tempel med betagende udsigt over Kep provinsen og havet. Måske er I endda heldige at blive velsignet af templets munke, før I sætter kurs tilbage mod jeres hotel. I kan også blive sat af ved den lokale sejlklub – et fremragende sted for en drink i solnedgangen og en perfekt afrunding på en begivenhedsrig dag.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.