• Blå himmel ved Tonle Sap lake, Cambodja
 • Munke på Tonle Sap Lake
 • Kom med på marked i Siem Reap
 • Solnedgang over Tonle Sap Lake

På eventyr til den flydende by Kampong Khleang

Fra buddhister og lokale i øjenhøjde til sejltur på Tonle Sap-floden

Munke på Tonle Sap Lake
Læs mere

Besøg et af morgenmarkederne, kom med til madlavning hos en lokal familie og få autentiske øjeblikke med buddhistiske munke. Besøg så den flydende by Kampong Khleang og sejl på den fredfyldte Tonle Sap-flod.

Marked i Siem ReapStart dagen på et lokalt morgenmarked

I bliver hentet om morgenen på jeres hotel i Siem Reap og sætter kurs mod et morgenmarked, hvor flere lokale allerede er i gang med dagens indkøb. Boder med farverige grøntsager, krydderurter og frugter i stakkevis skaber en eksplosion af sanseindtryk. Andre boder sælger friskfangede fisk, kød og meget mere. 

Sammen med jeres guide går I på udkig efter de helt rigtige ingredienser til dagens frokost, som I selv skal være med til at tilberede og forære som almisse til lokale, buddhistiske munke.

Lær det cambodianske køkkens hemmeligheder at kendeI køkkenet hos en cambodiansk familie

I bliver budt varmt indenfor i huset hos en lokal familie. Her skal I de næste par timer lære et par hemmeligheder om det cambodianske køkken, der også kaldes for ”Khmer”. I tilbereder forskellige retter, og der spreder sig hurtigt en skøn duft i køkkenet.

Vær med til at give munkene almisser i Siem ReapEn lille handling med stor betydning

Når retterne er færdige, viser jeres guide vej til en lokal pagode i Siem Reap, hvor I giver almisserne til munkene. Da de lever adskilt fra deres familier, ikke må have et job og generelt kun har meget få ejendele, er de afhængige af velgørenhed fra de lokale. Glæd jer til at opleve store smil og taknemmelighed. En lille handling med stor betydning.

Efter I har besøgt munkene, er det tid til, at I selv skal smage på dagens herligheder. Bon appetit!

Oplev flydende byer ved Tonle Sap Lake, CambodjaOplev den flydende by Kampong Kleang

Resten af dagen står i eventyrets tegn, når I skal besøge den flydende by Kampong Khleang ved Tonle Sap Lake. Med kurs knap 50 km til Kampong Kleang forsvinder Siem Reap hurtigt bag jer, mens landskabet glider over i grønne rismarker, søvnige landsbyer og autentisk landsbyliv. 

Vel fremme kan I glæde jer til at opleve, hvordan de lokale i Kampong Kleang bor i huse af træ, der er bygget på mindst 10 meter høje pæle direkte ude i floden. I har god tid til at opleve byen sammen med jeres guide, der kan fortælle om byens historie og de lokales levevis.

Solnedgang over Tonle Sap LakeMagisk sejltur på Tonle Sap Lake

Hen ad eftermiddagen stiger I om bord på en longtailbåd, som tager jer på en magisk sejltur ad Tonle Sap Lake. I sejler forbi flere huse på pæle. Nogle ligger som perler på en snor. Andre ligger ensomt i et med floden og dens grønne omgivelser. I møder lokale fiskere, ser legene børn og mødre i gang med at hænge vasketøj til tørre.

Mens solen går ned i det fjerne, nyder I en kølig drink og betragter den anderledes, men imponerende dagligdag på disse kanter, som I langsomt glider forbi.

Efter en oplevelsesrig dag har I transport tilbage til jeres hotel i Siem Reap.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.