• Aftenstemning i Phnom Penh, Cambodja
 • Den smukt oplyste Wat Phnom-pagode i Phnom Penh, Cambodja
 • Lokal kvinde på marked i Phnom Penh
 • Mad i Cambodja

Phnom Penh by night

Smag på Phnom Penhs aftenliv med en lokal kok

Independence Monument i Phnom Penh, Cambodja
Læs mere

Tag på tur i Phnom Penh by night. Cambodjas dynamiske hovedstad skal opleves med den lokale remork, og I suser gennem neonoplyste gader og nyder det søde, det sure, det knasende og det særdeles smagfulde cambodjanske køkken.

Aftenstemning i Phnom Penh, Cambodja

Asiens Paris

Få en delikat introduktion til Phnom Penh og det cambodjanske køkken, mens I suser gennem byen i en remork. Det er ikke for ingenting, at Phnom Penh kaldes "Asiens Paris," og I kan godt se frem til en smagfuld aften, som giver et fint blik ind byen kultur og histori.

Lokal kvinde på marked i Phnom PenhLokal kok som følgesvend

Jeres guide er ikke hvem som helst; det er en lokal kok, som virkelig kender de lokale smage, friske urter, bedste restauranter og smagfulde gadekøkkener. I er altså i kompetente hænder, når I introduceres for det Cambodjanske køkkens hemmeligheder 

Remork gennem aftenen

I hentes fra jeres hotel i en remork - Cambodjas svar på tuk tuk'en eller rickshawen. Remorken kan bedst beskrives som en knallert med en karat efter - min I nogensinde har prøvet det før?

Mekong-floden og Phnom Penhs skyline, Cambodja

aftenlivet langs Mekong-floden

Kursen sættes mod Mekong-floden og promenaden, hvor de lokale hænger ud i aftentimerne. Gadekøkkenerne har tændt op for grillen og suppegryderne koger. Sæt jer til rette med jeres guide og sæt tænderne i forskellige lokale specialiteter som Kralan (klisterris kogt i bambus) og gurkemejekage.

Mens I spiser kan I høre mere om Cambodjas historie og rige madkultur, som både rummer det salte, det sure, det søde og det virkelig stærke.

Streetfood på marked i Phnom Penh, Cambodja

knasende overraskelser

Jeres guide navigerer kyndigt i Phnom Penhs trafik, og I fortsætter til et af Cambodjanernes favoritmødesteder. Her introduceres I f.eks. til fermenteret fiskepasta og grillet fisk. Men I kan også prøve mere overraskende specialiteter, som dybstegte insekter eller slange. Er det nu I skal prøve knasende græshopper?

Det står jer frit for, om I har mod på at prøve eller blot kigge på. Det er en oplevelse uanset.

Lokalt marked i Phnom PenhKom med på Lokal marked

På vejen kommer I også forbi Phnom Penhs gamle marked, hvor der handles med friske råvarer. Udvalget er noget anderledes end i et dansk supermarked og her finder I f.eks. frisk fisk, snegle, frøer, krabber og andet godt. Varene ligger fremme, så alle kan tjekke kvaliteten inden der handles.

Mad i CambodjaPå opdagelse med fleksibilitet

Turen er privat og jeres guide kan ændre ruten efter hvad der er bedst på aftenen eller hvis I har helt specielle ønsker eller interesser. Da I er de eneste på turen kan I også stille alle de spørgsmål I kan komme i tanke om, og I kommer helt sikkert både mætte, og meget klogere, hjem til jeres hotel sidste på aftenen.

 

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.