• Independence Monument i Phnom Penh, Cambodja
 • Streetfood på marked i Phnom Penh, Cambodja
 • Aftenstemning i Phnom Penh, Cambodja

Phnom Penh på en Vespa

Oplev Phnom Penhs aftenliv fra bagsædet af en Vespa

Oplev Cambodjas hovedstad Phnom Penh fra en Vespa
Læs mere

Tag på tohjulet sightseeing i Phnom Penh by night. Cambodjas dynamiske hovedstad skal opleves fra bagsædet af en Vespa, og I suser gennem neonoplyste gader og nyder drinks og frisk streetfood ad libitum.

Oplev Cambodjas hovedstad Phnom Penh fra en VespaAsiens Paris

Få en delikat introduktion til Phnom Penh og det cambodjanske køkken, mens I suser gennem byen bagpå Vespaer. Det er ikke for ingenting, at Phnom Penh kaldes "Asiens Paris," og aftenens oplevelser starter med cocktails på en skøn rooftop-bar med udsigt over Mekong-floden. Her møder I jeres guide, og køreturen kan begynde. 

Streetfood på marked i Phnom Penh, CambodjaSpis østers og blæksprutter 

Jeres chauffører navigerer kyndigt i Phnom Penhs trafik, og I kommer bl.a. fordi et udendørs madmarked. Lidt efter stifter I velkrydret bekendtskab med Phnom Penhs smagfulde gadekøkken - sørg for god appetit, for I skal smage mange lækre, lokale specialiteter. Første stop inkluderer bl.a. friske østers med forskelligt krydderi, den cambodjanske fiskesuppe "amok" og blæksprutte med cambodjansk kampot-peber. 

Den smukt oplyste Wat Phnom-pagode i Phnom Penh, CambodjaWat Phnom-pagoden med lys på

Aftenens rute bringer jer også forbi Phnom Penhs krigsmindesmærker og andre historiske seværdigheder, som jeres guide kan fortælle levende om. I holder blandt andet ind ved den smukt oplyste Wat Phnom-pagode, der er Phnom Penhs mest berømte. 

Aftenstemning i Phnom Penh, Cambodja

Cocktails og cambodjansk musik

Undervejs kommer I også forbi det historiske Raffles Hotel og smager barens signatur-drink Femme Fatale, skabt i anledningen af Jacqueline Kennedy’s besøg i 1967. Sidste stop inden jeres hotel (medmindre I har lyst til at blive ude) er bargaderne, hvor livemusikken strømmer ud fra små natklubber og caféer. Phnom Penh har en levende musikscene, så slå jer bare ned, nyd en drink eller lokal øl og lyt til byens stemmer.    

Mekong-floden og Phnom Penhs skyline, CambodjaBemærk: 

I kører flere sammen i en mindre gruppe, og børn er velkomne til at deltage. Turen foregår som udgangspunkt fra 18:00 til 22:00, men kan arrangeres tidligere. I hentes og afleveres på jeres hotel. Mad og drikke er inkluderet.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.