• Angor Wat templet, Cambodja
 • Lokale fiskere på Tonle Sap søen, Cambodja
 • Munke på tur i Phnom Penh, Cambodja
 • Sejl på eventyr fra Cambodia til Vietnam med The Jayavarman

Luksuriøst eventyr gennem Cambodja og Vietnam

15 dage, Angkor Wat, flodkrydstogt og Saigon, fra 28.500 kr.

Glæd jer til:

Det sagnomspundne Angkor Wat i Cambodja

En uges luksuriøst flodkrydstogt med udflugter og alle måltider

Det farverige liv på og langs Tonle Sap-søen og Mekongfloden

Pulserende Saigon og Cu Chi-tunnellerne

Luksuriøse hoteller med lokal atmosfære i Siem Reap og Saigon

Læs mere

15 dages oplevelsesrejse gennem to af Østens mest dragende lande. Fra det magiske Angkor Wat bringer en uges luksuriøst flodkrydstogt jer ned ad Mekongfloden til det store delta, der udgør størstedelen af det sydlige Vietnam.

Eventyr med stil

Rejsen begynder med 3 dage ved det sagnomspundne Angkor Wat. Her er der god tid til både at se alle de vigtigste templer, opleve atmosfæren på det luksuriøse boutique-hotel La Residence D'Angkor 5* og nyde stemningen og den fantastiske khmermad i Siem Reap.

Herefter bringer 8 dages flodkrydstogt om bord på det flydende boutique-hotel the Jayavamarn jer ud på Tonle Sap søen, nedad Mekongfloden og gennem det mægtige Mekongdelta i det sydlige Vietnam.

Rejsen slutter med et par dage i Saigon, hvor byens uden sammenligning bedste hotel Park Hyatt 5* er den perfekte afslutning på 2 ugers luksuriøst og oplevelsesrigt eventyr.

Rejsen kan gennemføres året rundt, men ruten for flodkrydstogtet varierer lidt afhængig af årstiden. Vandstanden i Tonle Sap-søen skifter nemlig markant fra vinter til sommer.

Super pris på 5 dages badeferie på Six Senses Con Dao 5*

Forlæng rejsen med 5 dages fortryllende ophold på det eksklusive Six Senses Con Dao til en fabelagtig pris. Som navnet antyder ligger resortet på Con Dao - en lille ø-gruppe midt ude i det Sydkinesiske Hav.

Her venter et uberørt naturparadis med smukke strande, tropisk jungle og er rigt og unikt dyreliv. Ikke mindst venter Six Senses' specialdesignede strandvillaer, madoplevelser på gourmetniveau og den helt særlige, afslappede atmosfære, som kun Six Senses kan præstere.

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst i Cambodja

Poolområdet på Belmond La Residence D'angkor i CambodjaAfrejse fra København midt på dagen med Thai Airways. I flyver direkte til Bangkok, hvor der er et kort skift, inden Bangkoks Airways flyver jer den sidste time til den lille by Seam Reap i det nordvestlige hjørne af Cambodja. Under indflyvningen kan I være heldige at spotte Angkor Wat, der bryder frem fra den ellers så tætte jungles trætoppe.

Ved ankomst i lufthavnen bliver I hentet og kørt de små 15 minutter ind til Siem Reap og jeres hotel for det forestående ophold. I skal bo i centrum af byen på et af områdets mest charmerende luksushoteller La Residence D´Angkor 5*. En atmosfærefuld base, der kun ligger en kort gåtur fra hovedgadens mange små, hyggelige restauranter og caféer.

Dag 3
Siem Reap og Angkor Wat

Angor Wat templet, CambodjaEn hel dag med oplevelser blandt de smukke templer i junglen fyldt med fortællinger om Angkorcivilisationens storhedstid. I besøger de største og vigtigste templer, der bl.a. tæller Angkor Thom, Ta Prohm og selvfølgelig selve Angkor Wat. I tager afsted tidlig morgen for at opleve solopgangen over Angkor Wat tempelkompleks, og har egen guide med jer hele dagen.

Det enorme tempel blev bygget i starten af det 12. århundrede af kong Suryavarman II til ære for hinduguden Vishnu. Templet er en direkte repræsentation af Mount Meru, gudernes hjem i hinduistisk mytologi. Og det fremstår i dag som en af de smukkeste og mest gennemførte symbioser af spiritualitet og symmetri og et enestående eksempel på et menneskes hengivenhed til sine guder.

Efter solopgangen ved Angkor Wat nyder I en skøn morgenmad, før turen går videre til flere af de kendte templer såsom Angkor Thom og Ta Prohm.

Munk ved Angkor Wat i CambodjaDen gamle hovedstad Angkor Thom

Angkor Thom refererer til hele den by, der udgjorde Khmerrigets sidste hovedstad under Jayavarman VII (1181 – 1219). Det enorme område er indrammet af en 8 meter høj mur, hvis 4 km lange sider danner et perfekt kvadrat. Nøjagtigt i midten ligger et af Angkors mest magiske templer, Bayon. Forskere er stadig i tvivl om templets oprindelige funktion og de mange udskæringers symbolik. Men faktum er, at Bayon består af 54 tårne, som hver har udskåret 4 kæmpemæssige ansigter, der våger over kongeriget mod alle verdenshjørner.

Midt på dagen har I tid på egen hånd, så I kan spise lidt frokost m.m.

Det næsten magiske jungletempel Ta Phrom, CambodiaTa Prohm - i junglens favntag

Mystikken ligger stadig som en usynlig dyne over Ta Prohm. Gigantiske træer har slået rødder omkring tempelruinerne og indkapslet de menneskeskabte efterladenskaber i et fast greb. 50 meter længere oppe folder de deres mægtige trækroner ud. Ta Prohm synes efterladt i evig skygge.

I modsætning til stort set alle de øvrige af Angkors templer er Ta Prohm ikke blevet restaureret, og her er ikke blevet fjernet træer. Naturen har på imponerende vis sejret over det menneskeskabte, og dette vidnesbyrd har heldigvis fået lov at bestå, for det er eventyrligt at bevæge sig rundt i og en noget anderledes oplevelse end de øvrige templer.

Efter en oplevelsesrig dag kommer I atter tilbage til jeres hotel i Siem Reap, hvor I har aftenen til afslapning.

Dag 4
Siem Reap

Oksekærre på landet i CambodjaDagen til fri disposition i Siem Reap. Nyd den tilbagelænede atmosfære i byen, tag på markedet, eller lad os hjælpe med endnu en udflugt til Angkors Templer – måske på cykel.

Overnatning i Siem Reap (morgenmad).

Dag 5
Start på Flodkrydstogt

Tonle Sap-søen i CambodjaMægtige Tonle Sap

Cambodjas hjerte, den mægtige sø Tonle Sap, er landets uomtvistelige livsnerve. Udover at være Sydøstasiens største ferskvandssø skiller Tonle Sap sig ud på flere fronter. Vandstanden varierer helt ekstremt over de forskellige årstider. Søen er forbundet med Mekongfloden, og når flodens vandmængde stiger markant i regntiden, så løber helt op mod 20 % ind i søen og forøger dens vandindhold med en faktor 5. Omvendt når regntiden går på hæld, så løber vandet modsat, fra Tonle Sap ind i Mekongfloden og reducerer søens størrelse igen.

Dette biologiske fænomen er samtidig grobund for det unikke økosystem, der eksisterer i og omkring søen. Dyrelivet og særligt fiskebestanden er ekstraordinært rigt og mangfoldigt. Det gør naturligt nok fiskeri til et vigtigt erhverv, omend besværliggjort af den skiftende vandstand. Størstedelen af fiskeriet stammer derfor også fra de omkring 90.000 indbyggere fordelt på ca. 170 flydende landsbyer, der fordeler sig på søen. Når vandstanden falder, følger landsbyerne blot med, så de hele tiden har vand og fisk under sig. De fleste flydende landsbyer består af etniske vietnamesiske, der er kommet opad floden og søen fra Mekongdeltaet mod syd.

Den skiftende vandstand påvirker således også cruisets rute. Helt konkret betyder det, at de to første dage varierer lidt over året. Programmet her er baseret på rejse i tørtiden (ca. december til august), hvor skibet pga. vandstanden i søen ikke kan sejle i den nordligste del af Tonle Sap. Derfor starter I med at køre de ca. 5 timer fra Siem Reap til Prek K´Dam – en lille søvnig landsby ved Tonle Sap-flodens bred. Undervejs er der et stop i den lille by Skoun, der er kendt for sin kulinariske specialitet - friturestegte fugleedderkopper.

Omkring kl. 13 påmønstrer I jeres hjem for de kommende 8 dage - det gode skib Jayavarman.

Sejl på eventyr fra Cambodia til Vietnam med The JayavarmanThe Jayavamarn – et flydende boutiqUe-hotel

Fransk kolonitidsstil, atmosfære og elegance er nogle af kodeordene for det lille krydstogtskib. Her er blot 27 luksuriøst indrettede kahytter, alle med panoramavinduer fra gulv til loft og en lille balkon, hvor man i fred og ro kan nyde naturen og det maleriske liv flyde forbi.

Skibet består af 4 dæk – to dæk med kahytter, et dæk med restaurant og lounge og øverst et soldæk med solstole og massageafdeling. Fra Prek K’Dam sætter I nu kursen opad Tonle Sap mod Kampong Chhnang, hvor skibet ankrer op for natten og basen for den kommende dags oplevelser. Inden I når frem, får I anvist jeres kahyt, og I bliver selvfølgelig også budt på velkomstdrink.

Ellers er det bare med at nyde udsigten til det landlige liv langs bredden fra jeres kahyt eller en liggestol på dækket, mens skibet roligt kringler sig opad floden. Om aftenen bliver I introduceret nærmere for cruisets andre gæster – med bare 27 kahytter er jeres medrejsende en overskuelig flok, som I helt sikkert kommer til at lære bedre at kende. Velkomstmiddagen er blot den første af mange kulinariske oplevelser på krydstogtet.

Overnatning om bord (morgenmad, frokost, aftensmad).

Dag 6
Kampong Chhnang – Kampong Cham

Slap af med udsigt udover Mekongfloden på jeres cruise med JayavarmanKampong Chhnang er en livlig provinsby, der tydelig lukrerer på den gunstige placering i det våde område, hvor Tonle Sap skifter fra at være flod til sø. Fiskeri og markedsaktivitet præger det atmosfærefulde bybillede.

Fra havnen kører i en kort tur til en landsby i periferien af Kampong Chhnang. Her skal opleve produktion af lerpotter. Kampong betyder havn på khmer, mens Chhnang betyder lerpotte. Og det opsummerer meget godt, hvori indbyggernes livsgrundlag består. Efter besøget i lerpottelandsbyen skifter I fra bus til smal motorbåd. Oplevelserne fortsætter nemlig nu i det store vådområde, der udgør flodmundingen.

I er tilbage på skibet omkring frokosttid, hvor et tiltrængt måltid venter, inden kursen atter sættes mod syd. Floden er relativ smal, og der er både masser af vinkende børn og smuk natur langs flodbredden. Inden aftensmaden er der stop i en landsby ved flodbredden. Udover en tur gennem området i oksekærre skal I også besøge et lokalt velgørenhedsprojekt. Mens aftenmørket sænker sig over Cambodja glider skibet videre nedad floden. Phnomh Penh passeres i første omgang uden stop – i stedet sætter skibet kursen opad Mekongfloden mod næste dags mål kampong Cham.

Overnatning om bord (morgenmad, frokost, aftensmad).

Dag 7
Kampong Cham – Wat Hanchey

Wat Hanchey - det buddhistiske kloster ved Mekong floden, CambodjaEfter morgenmaden er der udflugt til det pre-angkorianske tempel Wat Hanchey. Turen går i bus ud ad byen, langs rismarker og gennem små landsbyer, inden I efter ca. 20 kilometers kørsel ankommer til at smukt bakkedrag ved Mekongflodens bred.

Herfra kan I enten gå de 291 trin til Wat Hanchey, der ligger på toppen af bakken, eller blive kørt i en motortaxa. Fra toppen bliver I velsignet med en enestående udsigt over Mekong og det omkringliggende landskab. Udover den magiske udsigt adskiller templet sig markant fra jeres tidligere oplevelser ved Angkor. Helt konkret vil I møde meget få andre turister, og samtidig er templet ofte befolket af både munke i karakteristiske orange klædedragter og folk fra landsbyerne, som kommer for at blive velsignet eller blot lytte til munkenes bønner. Så på trods af sin noget mere beskedne størrelse vil Wat Hanchey byde på en mere magisk og autentisk atmosfære.

Var det noget med en dukkert i poolen på soldækket?Afslapning og Frokost på skibet

Tilbage på skibet er der frokost og tid til at nyde udsigten til livet på og langs floden, inden der er en kort udflugt til endnu et tempel. Wat Nokor er faktisk et aktivt Theravada-tempel af nyere dato, der er bygget indenfor murene af et historisk tempel. På vejen tilbage stopper I ved et lokalt børnehjem, som bådfirmaet er medsponsor af.

Fra Kampong Cham sætter skibet nu kurs mod Phnom Penh, mens solen går ned i horisonten.

Overnatning om bord (morgenmad, frokost, aftensmad).

Dag 8
Phnom Penh

Munke på tur i Phnom Penh, CambodjaPhnom Penh ligger, hvor de 3 store floder Tonle Sap, Tonle Bassac og Mekong flyder sammen. Og netop flodpromenaden er en af de smukkeste i Asien.

Små restauranter og caféer byder på khmer-mad, friskpresset juice og stærk espresso, mens livet glider langsomt forbi langs kajen.

Phnom Penh viser sig fra sin bedste side, når man vandrer omkring i forgyldte, royale paladser, gennem farverige markeder, langs den hyggelige flodbred og rundt i smukke templer beboet af orangeklædte munke. Men Phnom Penh er også kontrasternes by – en by hvor levnene fra fortiden og troen på fremtiden mødes.

Torturkammer i Tuol Sleng fængslet i Phnom Penh, CambodjaAfskyelige seværdigheder

To af Phnom Penhs vigtigste seværdigheder Killing Fields og torturfængslet Toul Sleng S21 kan få hårene til at rejse sig på de fleste. Som historiske manifester vidner de på hver deres modbydelige facon om den rædselsfulde epoke under Pol Pot. Det er barske løjer, men samtidig repræsenterer de en så essentiel brik i Cambodjas historie, at man bør besøge dem.

I 1975 konverterede Pol Pot på symbolsk vis en skole i Cambodjas hovedstad til fængsel. Stedet blev kendt som sikkerhedsfængsel nr. 21 eller bare S21 – det største og mest berygtede torturfængsel i landet. I dag hedder det Toul Sleng og er lavet om til et museum, der skal stå som testamente over en af nyere tids værste og mest brutale folkemord. Samtlige indsatte blev fotograferet, nogle før, nogle under og nogle efter tortur. I dag er museets vægge beklædt med disse billeder fra gulv til loft. Døde man, eller rettere sagt når man døde, blev man transporteret til Choeng Ek, bedre kendt som Killing Fields, lidt uden for byen.

Efter morgenmaden er der introduktion til Cambodjas moderne historie, der bl.a. omhandler tiden under Khmer Rouge og Pol Pot. Herefter drager I på byrundtur. Formiddagen går til Kongepaladset, Sølvpagoden og Nationalmusset, inden der er frokost på en lokal restaurant. Herefter fortsætter I med den barske historie på Toul Sleng og Killing Fields.

Tilbage på skibet er der cocktails og danseshow, inden en overdådig barbecue-middag på soldækket slutter dagen af.

Overnatning om bord (morgenmad, frokost, aftensmad).

Dag 9
Fra Phnom Penh til Vietnam

På opdagelse på Mekong-floden, VietnamFra Phnom Peng går turen nu videre ned ad Mekongfloden med kurs mod grænsen til Vietnam. Det er en rolig dag på skibet, hvor der er rig mulighed for at slappe af og bare nyde scenariet med I langsomt glider forbi. I er nu på en af de bredeste dele af Mekong – en vigtig transportvej med masser af forskellige skibe.

Slap med en god bog på soldækket, besøg skibets spa eller deltag i en kokkeskole med fokus på både det vietnamesiske og det cambodjanske køkken. Hen på eftermiddag lægger skibet til ved grænsen til Vietnam, hvor der går lidt tid med indrejseformaliteter, inden turen fortsætter til Chau Doc på den modsatte side af grænsen.

Overnatning om bord (morgenmad, frokost, aftensmad).

Dag 10
Chau Doc til Sa Dec

Chau Doc - en flydende landsby langs Mekong-floden i Vietnam”Good morning Vietnam”. Cambodja er blevet til Vietnam, og Mekongfloden er begyndt at forgrene sig i det, der stille og roligt bliver et større og mere pulserende delta. Chau Doc er et multietnisk samfund, hvor etniske vietnamesere lever side om side med cambodjanske flygtninge fra tiden under Khmer Rouge, kinesiske handelsfolk og muslimske Cham-folk. Det gør byen og området til en farverig oplevelse

Efter morgenmaden oplever I byens forskellige samfund på det farverige marked. Bagefter fortsætter I med bådudflugt til et af områdets vartegn – flydelande landsbyer, der ernærer sig ved at opdrætte den lokale fisk Basa i store net under husene.

Frokost tilbage på skibet, inden ankeret bliver hævet og kurset sat mod nye oplevelser længere inde i Mekongdeltaets flydende verden.

Overnatning om bord (morgenmad, frokost, aftensmad).

Dag 11
Sa Dec til My Tho

Traditionelle flydende markeder i Mekong-deltaetEfter morgenmaden stiger I om bord på en sampan – en traditionel fladbundet træbåd – som bringer jer gennem de små kanaler på Binh Thanh Island. Øen er kendt for sine vandhyacinter, og stort set alle indbyggerne er involveret i produktionen af primært måtter og kurve, der flettes sammen af naturlige fibre fra planterne.

I er tilbage på skibet før middag, og mens I spiser frokost fortsætter sejladsen mod Cai Be, der er udgangspunkt for eftermiddagens oplevelser. I skal bl.a. se det flydende marked – en farverigt, pulserende og tilsyneladende kaotisk virvar af handlende i alt fra små enmandsbåde til pramme læsset med varer. Her oplever man for alvor deltaets frodighed, der afspejles i det store udbud af eksotisk frugt og grønt.

Dagen byder også et møde med befolkningen, der lever langs flodbredderne. I besøger bl.a. en lokal risproducent, der laver alternative ting ud af risene.

I er tilbage om bord sidst på eftermiddagen, hvor skibet starter på cruisets sidste strækning til My Tho. Aftenen byder på en stemningsfuldt farvelfest, for det er sidste aften om bord.

Overnatning om bord (morgenmad, frokost, aftensmad).

Dag 12
My Tho til Saigon

Vietnamesisk kvinde som sælger frugt, SaigonSkibet flyder det sidste stykke ind til My Tho, hvor der er afmønstring efter morgenmaden. Herfra er der en køretur på ca. 70 km til Saigon.

Et eventyrligt flodkrydstogt er slut, og der er afsked med det smukke skib. Men minderne og de venskaber, der er opstået om bord, vil forhåbentlig leve i mange år fremover. Ved ankomst i Saigon, der i dag offiecielt hedder Ho Chi Minh City, bliver I sat af på et af Asiens bedste byhoteller og jeres hjem for de kommende dage, Park Hyatt.

Resten af dagen er til fri disposition. Hotellet er placeret på en af byens bedste adresser, så oplevelserne ligger bogstaveligt talt lige udenfor døren.

Poolen på Park Hyatt HotelSaigon - en pulserende metropol

Efter at have været centrum for Vietnams økonomiske vækst gennem de seneste årtier er Vietnams største by ved at udvikle sig til en rigtig metropol.

Glitrende højhuse, stormagasiner, fashionable hoteller, forretningsfolk i jakkesæt på vej til og fra arbejde, en international restaurantscene, barer, caféer og musiksteder. Der er nok at vælge mellem for det voksende antal kosmopolitter og lokale trendsættere. Men Saigon er også kontrasternes by – skyskrabere og blikskure står side om side, og foran fashionable forretninger tilbereder små, mobile gadekøkkener mad over åben ild. Her er farverige og pulserende markeder, små hyggelige sidestrøg bag de store hovedgader, et nærmest uendeligt antal scootere og masser af traditioner og historie at gå på opdagelse i.

Vil I lidt væk fra det polerede liv i centrum for at opleve kulturlivet og hverdags-atmosfæren, er det værd at alliere sig med en guide og tænke lidt utraditionelt.

Overnatning på Park Hyatt Saigon (morgenmad).

Dag 13
Saigon og Cu Chi-tunnellerne

Sejl med speedbåd i det smukke landskab i VietnamEfter morgenmaden tager I på en formiddagstur til de historiske Cu Chi-tunneller.

Ved Cu Chi, 30 km uden for Saigon kan man opleve en lille del af de over 250 km tunnelforgreninger, der oprindelig blev konstrueret af Viet Minh i kampen mod de franske koloniherrer i slutningen af 1940’erne. Siden hen blev de udvidet af Viet Cong, som den nordvietnamesiske modstandsbevægelse blev kaldt under Vietnamkrigen, og brugt flittigt i kampen mod sydvietnameserne og amerikanerne.

Et besøg ved Cu Chi er et kort indblik i begivenhederne bag en historisk milepæl og et folks ukuelige vilje til sejr. Man oplever, hvordan tunnelnetværket blev indrettet med alt fra soverum til skoler og hospitaler, og hvordan man camouflerede indgange, så de blev usynlige for modstanderne.

Udover muligheden for at komme på en kravletur i en lille udvidet del af tunnellerne, får I også et indblik i Viet Cong’ernes brug af fælder, der i den grad gjorde livet surt for de amerikanske landtropper. Men måske vigtigst af alt, så hører I den modbydelige, men dog vigtige historie om kampen mod amerikanerne.

I er tilbage i byen ved frokosttid og har herfra resten af dagen på egen hånd.

Overnatning på Park Hyatt Saigon (morgenmad).

Dag 14-15
Ho Chi Minh City og hjemrejse

Saigons skyline om aftenen - kig til business centeret, VietnamJeres luksuriøse eventyr gennem Cambodja og Sydvietnam er ved at være slut. Ønsker I at forlænge rejsen med badeferie, kunne Six Senses Con Dao være et oplagt valg. I givet fald rejser I videre først på dagen. Og ellers har I det meste af dagen til fri rådighed, inden hjemrejsen starter først på aftenen.

I lander tidlig morgen i Danmark på dag 15. Rejsen er slut, men minderne og de mange oplevelser lever forsat.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Luksuriøst eventyr gennem Vietnam og Cambodja
RejseperiodeDobbelt
23.03.19 ‑ 31.03.1941.000‑43.000
01.04.19 ‑ 30.04.1933.000‑35.000
01.06.19 ‑ 30.09.1928.000‑31.000
01.10.19 ‑ 31.10.1937.000‑39.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Forlæng med 5 nætter på Con Dao. Pris per person

Luksuriøst eventyr gennem Cambodja og Vietnam, Six Senses Con Dao, 5 nætter
RejseperiodeDobbelt
30.03.19 ‑ 21.04.1914.000‑16.000
22.04.19 ‑ 01.05.1911.000‑13.000
02.05.19 ‑ 26.06.198.000‑10.000
27.06.19 ‑ 30.06.1910.000‑12.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Peter Møller

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Siem Reap / Saigon-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport i privat bil mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på La Residence 5*, Siem Reap. Inkl. morgenmad.
 • Oplevelse: Den klassiske tur til Angkors tempelkompleks
 • 8 dage/7 nætters flodkrydstogt fra Siem Reap til Ho Chi Minh City med The Jayavarman i en superior state cabin, inkl. helpension samt alle udflugter
 • 2 nætter på Park Hyatt 5*, Saigon. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Cu Chi-tunnellerne i speedbåd
   

Forlæng ferien med 5 ekstra nætter på con Dao og få:

 • Fly Saigon - Con Dao t/r med Vietnam Airlines
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter på Six Senses Con Dao 5*, Ocean view deluxe villa 
 • Morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Visum til Cambodja (kan købes ved ankomst for ca. 30 USD)

Bemærk

 • Flodkrydstogtet sejler det meste af året. Afgang fra Siem Reap til Saigon på lørdage i lige uger. Cruiset kan også tages den modsatte vej med afgang hver lørdag i ulige uger.
 • Pga. den skiftende vandstand i Tonle Sap kan der forekomme justeringer af programmet undervejs.
 • Det er muligt mod tillæg at opgradere kahytten på krydstogtet til deluxe state cabin eller signature state cabin på øvre dæk.
 • Obligatorisk pristillæg for ophold, samt middag ved ophold over jul/nytår kan forekomme. Spørg jeres Cambodja- og Laosrådgiver.