Fairmont Banff Springs, Banff, Alberta, Canada

The Castle in the Rockies, et ikon for hoteller i Canada

Læs mere

Oplev det unikke hotel Fairmont Banff Springs, der står som et slot omgivet af bjerge lige over Bow Falls i udkanten af Banff. Stemningen er historisk, og både sommer og vinter får I svært ved at finde en smukkere udsigt.

Fairmont Banff Springs er en del af Canadas historie. Da jernbanerne blev anlagt, fulgte de mest utrolige hoteller med for at skaffe rejsende til banerne og til f.eks. nationalparker som Banff National Park. Fairmont Banff Springs er et af dem.

UNESCO World Heritage site

Fairmont Banff Springs er officielt ”historic landmark” i Canada og ikke nok med det, Fairmont Banff Springs er også UNESCO World Heritage Site. Det er derfor med en vis portion nysgerrighed, respekt og ydmyghed, man træder ind ad døren.

Fairmont Banff Springs ligger midt i det grønne – eller hvide, hvis I er på skiferie i Banff. Neden for hotellet mødes Spray River og Bow River, og om sommeren går hjortene rundt langs floderne, hvilket kun er med til at gøre stemningen endnu bedre.

Der er kun 1½ km at gå til byens restauranter og butikker. Vil I ikke gå, er der shuttlebusser.

Natureventyr i Banff sommer og vinter

Fairmont Banff Springs er til både sommerferie i Canada og skiferie i Canada. Uanset hvornår I er her, byder Banff National Park på forrygende natureventyr. Banff er Canadas ældste nationalpark og kendt for sine magiske gletsjersøer, rå bjerge og spændende dyreliv.

Fra Fairmont Banff Springs kan I tage på vandreture, ud på mountainbike, på river rafting, rideture og også nyde en fortrinlig 27 hullers championship golfbane om sommeren. Om vinteren venter snowboarding, alpint skiløb, langrend, hundeslæder, snesko, skøjteløb og meget mere. Se mere om skiløb i Banff.

Hotellet har egen bowlingbane og børneklub, og ophold på Fairmont Banff Springs giver adgang til Willow Stream Spa med varme kilder og alskens behandlinger i centrum af Banff.

Gastronomi på Fairmont Banff Springs

Fairmont Banff Springs har 7 restauranter, der byder på alt fra sushi til steaks. En af dem, Waldhaus Restaurant, ligger, som navnet antyder, for sig selv i skoven. I The Vermillion Room spiser børn op til 5 år gratis fra børnemenu, og børn mellem 6 og 12 år kan bestille halve voksenportioner til halv pris.

Værelser på Fairmont Bannf Springs

Fairmont Banff Springs har 764 værelser og suiter. Værelserne spænder fra 16 til 29 m2, så de er ikke verdens største, men indrettet godt. Suiternes størrelse går fra 30 m2 og helt op til 139 m2 med to separate soveværelser. Tal med jeres rejserådgiver om bedste værelse eller suite for jer.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.