• Lobbyen på Moose Hotel & Suites
 • Panoramaudsigt til Rocky Mountains på Moose Hotel & Suites

Moose Hotel & Suites, Banff, Canada

Perfekt beliggenhed ved Canadian Rockies og Banff Nationalpark

Panoramaudsigt til Rocky Mountains på Moose Hotel & Suites
Læs mere

Moose Hotel & Suites ligger i hjertet af Banff med spektakulær udsigt til Rocky Mountains, som kan nydes fra den opvarmede udendørs pool. Uden for døren venter Banff Nationalpark, og om vinteren kan I udforske nogle af Canadas bedste skiområder.

Velkommen til Moose Hotel & SuitesAlpehyttestemning

I bydes velkommen af den flotte facade med rødt tegltag, murstensværk og altaner i træ, som sammen med de fantastiske omgivelser ved Canadian Rockies, leder tankerne mod autentisk alpehyttestemning – selv om I langt fra er i alperne. Indenfor i lobbyen prydes lofte og vægge af elegante træbjælker, og loungemøbler foran pejsen indbyder til hyggelige stunder. 

Nyd udsigten til Rocky Mountains fra den opvarmede udendørs pool og jacuzzi på Moose Hotel & SuitesOpvarmet pool med panoramaudsigt

Udenfor indbyder den opvarmede pool og jacuzzien til total afslapning. Synk ned i poolens varme vand og nyd den spektakulære panoramaudsigt til Canadian Rockies bjergtoppe og tæt, grøn nåleskov. Bagefter kan I forkæle jer selv med en dejlig massage i spaen. Trænger I i stedet til at være aktive kan I benytte jer af den større indendørs pool, hvor I kan svømme baner eller benytte jer af det lille træningslokale på hotellet.

Oplev Bow Falls og Bow River i Banff NationalparkOplev Banff Nationalpark og de største ikoner

Moose Hotel & Suites ligger lige ud til Banff Nationalpark, der gemmer på en række ikoniske steder, spændende historier og spektakulære naturudsigter. Tag eksempelvis på en guidet tur eller udforsk nationalparken på egen hånd. Oplev det ikoniske Bow Falls og Bow River, nyd udsigten fra Surprise Corner ud over bjergene med det 125 år gamle Fairmont Banff Springs Hotel og mange flere såsom Lake Minnewanka. Banff Nationalpark er i sommerperioden frodig og smuk, og I kan være heldige at se bjørne.

Den turkisblå Lake Louise omkranset af rå bjergtinderSmukke Lake Louise

Er I eventyrlystne kan I opleve meget mere af Canadas allersmukkeste og mest storslåede landskaber inden for køreafstand. I har eksempelvis kun en lille times kørsel til den berømte dybblå gletsjersø Lake Louise i Canadian Rockies, som også er på UNESCO's World Heritage List.

Vinter i Banff - Moose Hotel & SuitesSpektakulære vinterlandskaber og skiområder

Uanset om I besøger Banff om sommeren eller vinteren, er Moose Hotel & Suites et super valg. Om vinteren forvandles naturen til de mest storslåede vinterlandskaber. Og har I lyst til at stå på ski eller snowboard, kan I her opleve nogle af Canadas bedste skiområder såsom Mount Norquay, Sunshine Valley og Lake Louise Ski Resort, der ligger inden for 10-40 minutters kørsel fra Moose Hotel & Suites. Tilsammen udgør de tre skiområder knap 276 pister, og I kan se frem til pister med skientusiasternes perfekte puddersne.

Moose Hotel & Suites har en skøn italiensk restaurantSkøn italiensk restaurant

Moose Hotel & Suites har en glimrende italiensk restaurant, hvor menukortet byder på autentiske, smagfulde italienske retter. I finder desuden forskellige restauranter, barer og caféer i Banff by.

Indretningen på Moose Hotel & Suites byder bl.a. på elge-kunstHyggelige værelser og suiter 

Hotellet har 174 rummelige værelser og suiter med en hyggelig, moderne indretning. I kan vælge mellem et eller to værelser samt de større suiter, som bl.a. har et mindre køkken med minikøleskab, mikrobølgeovn og vask. Flere af suiterne har desuden en pejs, som indbyder til hyggelige stunder og skaber en varm atmosfære.

Alle værelser og suiter har en moderne indretning i naturlige, lyse farver, og har alle de faciliteter, som I har brug for såsom Wi-Fi, aircondition, te- og kaffefaciliteter, tv m.m.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.