• Smukke Lake Moraine i Canada
 • Tag på kanotur på Moraine Lake i Banff Nationalpark, Canada
 • Restauranten på Moraine Lake Lodge i Banff Nationalpark, Canada
 • Moraine Lake er utrolig flot med sine blå og grønne farver og med sne på de omkringliggende bjerge i Banff National Park, Canada

Moraine Lake Lodge, Banff, Canada

Historisk lodge og billedskøn natur i Banff Nationalpark

Moraine Lake Lodge ligger naturskønt på søbredden i Banff Nationalpark, Canada
Læs mere

Siden sin opdagelse for lidt over 100 år siden har Moraine Lake gjort et uudsletteligt indtryk på sine besøgende, og som søens eneste lodge er Moraine Lake Lodge et formidabelt udgangspunkt for at udforske det dramatiske og billedskønne gletsjerlandskab. Nyd den uforstyrrede fred uden tv eller små børn.

Moraine Lake Lodge i Banff Nationalpark, CanadaAfsondret lodge med unik historie

Moraine Lake Lodges historie kan dateres over 100 år tilbage i tiden, til da søen blev opdaget og kortlagt i forbindelse med etablering af en jernbane gennem området.

Den dag i dag er Moraine Lake Lodge fortsat den eneste lodge ved Moraine Lakes bredder, og beliggenheden for enden af en slugt, dybt inde i Banff Nationalparks tætte skove, kunne ikke være mere isoleret og idyllisk.

Aftenstemning på Moraine Lake Lodge i Banff Nationalpark, CanadaKomplet stilhed og isolation

Et ophold på Moraine Lake Lodge er på alle måder en unik, fredfyldt oplevelse. Der er ikke et eneste tv på lodgens område og kun én telefon i hovedbygningen. Lodgens ejere har dog måttet give lidt efter for informationsteknologien og har installeret gratis WiFi over hele området.

Den uforstyrrede atmosfære fuldendes af lodgens princip om, at kun børn over otte år må opholde sig her. Dels af sikkerhedsmæssige hensyn - dels for at bevare stilheden og roen for de voksne gæster.

Moraine Lake ligger i Banff National Park, Canada

Dramatisk gletsjerlandskab

Moraine Lake er navngivet efter den moræne, der omkranser søen. Morænen er skabt under den seneste istid, hvor den nærliggende gletsjer under sit tilbagetog efterlod sig en skarptskåret kløft dækket af småsten og større og mindre klippefragmenter frigivet fra den smeltende is.

Resultatet er et spektakulært, dramatisk landskab og en spejlblank sø, der i sommermånederne antager en enestående grønblå farve grundet de mange mineraler, der fortsat udvindes med gletsjerens smeltevand.

Eventyrlige vandre- og kanoture

Der udgår flere vandreruter fra Moraine Lake Lodge, hvor I får mulighed for at udforske søen fra alle vinkler og kanter. Den mest populære rute fører jer gennem selve morænen, og det er en helt særlig følelse at vandre gennem de skarpe, rene farver med lyden af knasende klipper under jeres fødder som eneste akkompagnement.

Lodgen stiller også gratis kanoer til rådighed, og da I bor direkte på bredden, kan eventyret på Moraine Lake begynde, så snart morgenmaden er indtaget.

Helikopterture, rideture, river rafting, golf og fisketure kan arrangeres mod yderligere betaling.

Smukke Lake Moraine i CanadaPAssion for naturen

Moraine Lake Lodge opererer efter bæredygtige principper og genererer bl.a. sin egen elektricitet. Vandet i hanerne er det reneste ferskvand fra lodgens bjergbrønd, og alt, hvad der kan genbruges, bliver genbrugt.

Det er kærligheden til naturen, der er den drivende faktor, og alt fra de vidende naturguider til restaurantens lokale råvarer vidner om lodgens passion for Moraine Lake.

Restauranten på Moraine Lake Lodge i Banff Nationalpark, CanadaGastronomi og energi

Hovedrestauranten på Moraine Lake Lodge er en af de bedste spisesteder i hele Banff Nationalpark og er populær både blandt gæster og udefrakommende. Menukortet reflekterer skovens rige gaver, og I kan glæde jer til et bugnende morgenbord, der vil give jer energi til mange nye eventyr langs søens bredder.

Som supplement har lodgen en café, der serverer lette anretninger og frisk bagværk, og hver eftermiddag serveres der eftermiddagste (og kaffe) i lodgens hyggelige bibliotek.

Soveværelse på Moraine Lake Lodge i Banff Nationalpark, CanadaVærelse med balkon og pejs

I bor i et komfortabelt Lodge Queen Room, der ligger på øverste etage i hovedbygningen med en flot udsigt over omgivelserne - ikke mindst fra jeres rummelige balkon.

Indretningen og stilen er af ældre dato, men det passer sig godt til den historiske ramme, og den rustikke gaspejs er prikken over i'et. Her er intet fjernsyn, ingen radio og intet musikanlæg. Udsigten og stilheden er al den underholdning, I behøver.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.