• Udsigt til Monument Valley, Arizona
 • Afslapning på Secrets Akumal 5* - all inclusive i skildpaddebugten i Mexico
 • Grizzlybjørn jager laks i floden, Canada
 • Den fantastiske Banff National Park opleves allerbedst fra hesteryg
 • Den smukke yacht, Shearwater, er kåret til New Yorks eneste flydende vartegn

Derfor med Nyhavn Rejser til Nordamerika

De bedste rejser til Mexico, Canada, USA og Hawaii – skræddersyet til jer

Når I planlægger rejser til Mexico, Canada, USA og Hawaii med Nyhavn Rejser, vil i opleve, hvordan vi konsekvent søger det unikke og den bedste kvalitet. Årsagen er ganske enkel: I skal have tryghed for den bedste rejse og de største oplevelser. Det er det, vi er her for.

Herbert Lake, Icefields Parkway, Banff National ParkRejser til Nordamerika er jo i virkeligheden et uendeligt vidt begreb. I kan møde fantastisk natur fra øde ørkener over tæt jungle til dybe kløfter og rå bjerge. 

Dyrelivet er lige så mangfoldigt. Svøm med manta rays på Hawaii og med hvalhajer i Mexico. Se bjørne i USA’s nationalparker og langs Canadas fjorde. Tag på hvalsafarier. Se enorme bisonflokke på stepperne og ensomme ulve i bjergene. Og vi kunne blive ved. 

Palenque i MexicoSkræddersyede rejser til USA, Canada, Mexico og Hawaii 

Der er også langt fra livet på en diner i New York til shamaner, der ofrer høns for at heale i en kirke i Chiapas i Mexico. Men de to ting kan faktisk kombineres på samme rejse. Hvis I vil. Og her er vi så fremme ved det, det hele handler om. Hvad I vil. For alle rejser skræddersys til jer, hvis I rejser med Nyhavn Rejser. 

Sandbund og 40 meter høje vægge i kløften i Antelope Canyon i Arizona, USAVi vil også bestemme lidt

Vi har vores anbefalinger og forslag. Det er dem, I kan læse her på hjemmesiden. Men de kan tilpasses jeres ønsker, og helt nye rejser kan sammensættes, hvis I har særlige drømme. I bestemmer det hele. Næsten. For der er lige det med kvaliteten. Den går vi ikke på kompromis med. 

Hop ud i et zipline eventyr på Kauai, HawaiiDet gælder hoteller, relevante ruter, bilen (med alle forsikringer, selvfølgelig) og udflugter … det hele. Stol på os. Vi har prøvet det selv. Vi ved, hvad der kan lade sig gøre. Hvad der er godt. Hvad der er skidt. I skal have den bedste oplevelse. Vi skal kunne se hinanden i øjnene bagefter. Og vi siger fra, hvis vi ikke kan lave en rejse med den nødvendige kvalitet ud fra det givne budget.

Den smukke Makena strand med turkisblåt hav på øen Maui, HawaiiÆrlighed frem for alt

Bag dette ligger selvfølgelig ikke bare en kompetent rådgivning, men også en ærlig en af slagsen. Også når det gælder prisen. På rejser til Hawaii møder I f.eks. et begreb, der kaldes ”resort fee”. Det kan godt løbe op i 4-5.000 kr. på en rejse. Sammenligner I vores priser med andres, så tjek lige, om gebyrerne er med begge steder. 

Nyd udsigten fra jeres private terrasse på West Coast Wilderness Lodge i British Columbia, CanadaHåndplukkede hoteller

Uanset om I skal til et bungalowhotel på en caribisk strand i Mexico eller bo midt i en pulserende storby, udvælger vi hoteller og lodges ud fra stemning, beliggenhed og værdi for pengene.

Nogle steder er bare til en overnatning på kør selv-ferien, ja, men I skal stadig nyde det og slappe af, så I er friske til næste dag. Andre steder kan vi fortælle om hoteller og lodges af en anden verden, der er en rejse værd i sig selv. Mangfoldighed er godt. Rejser I på rundrejse med børn, kender vi de bedste pitstops med pool.  

Afslapning og daselivet på Hotel Villas Flamingos, Isla Holbox, MexicoVi trives generelt bedst væk fra de store turiststrøg og med autentisk atmosfære. Og skal I opleve en nationalpark f.eks. i USA, skal I bo lige ved den eller helst helt inde i den. Der er hoteller 100 km fra Yosemite, der ikke er blege for at kalde sig Yosemitehoteller. En stor del af dagen er gået i bilen, før I får snøret vandreskoene. 

Det samme i Grand Canyon. Prøv at bo tæt på kløften. Gå derhen om morgenen og se solen stå op, og send en tanke til alle dem på vej i busser og biler. På samme måde i Canada. Vil I have den ultimative bjørneoplevelse, så hør om en lodge helt ude i bjørneland. 

På vej til næste smagning på North Beach food tour i San Francisco, USADe bedste UDFLUGTER 

Vi er tilsvarende ikke til udflugter i kæmpe grupper efter en guide med flag. Jo mindre, jo bedre. Gerne private ture, hvis muligt. Med de bedste guider både ud i naturen og om bag facaderne i byen på f.eks. spændende madture. Dyrere? Ja, måske, men det giver nu den bedste oplevelse.

Se San Francisco fra en helikopter under ferien i USA's CalifornienFå råd af en ekspert

Hvis vi skal alle lande igennem med eksempler, kan det blive meget langt. Tal med vores rejserådgivere om rejser til Mexico, Canada, USA og Hawaii . Fortæl om jeres ønsker og drømme. Og få så sammensat den bedste rejse for jer. 

Se også: Derfor med Nyhavn Rejser til Syd- og Mellemamerika

 

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.