• Udfordrende off-piste terræn ved Whistler Blackcomb til de mere trænede skiløbere
 • Prøv kræfter med tricks på snowboard i Whistler Blackcomb-skiområdet i British Columbia, Canada

Whistler Blackcomb har ALT. Og mere til!

Fakta om Nordamerikas største og mest mangfoldige skiområde

Det er nærmest umuligt at give et hurtigt overblik over Nordamerikas største skiområde, Whistler Blackcomb i Canada. To bjerge og uendeligt med muligheder er den korte beskrivelse af en skiferie her.

Det canadiske flag vajer i vinden på det solbeskinnede Whistler Blackcomb-skiområde i British ColumbiaWhistler Blackcomb er skabt på 2.182 meter høje Whistler Mountain og 2,284 meter Blackcomb Mountain.

Her er 16 alpine bowls, 3 gletsjere og flere end 200 pister og markerede spor til alt fra alpint skiløb og snowboard til langrend og snesko. Læg hertil freestyle baner og off piste i puddersne. Vil I flyves derop i helikopter, så sig til. Få steder i verden har så god heli-skiing som Canada.

Meget mere kan få smilet frem under en skiferie i Whistler. Her er aktiviteter for alle aldre. Har I f.eks. nogensinde prøvet at ræse ned ad en bjergside på en badering? Eller svævet i zip-line? Kørt hundeslæde?

Slap af i sneen og nyd udsigten til Whistler Blackcomb-skiområdet i British Columbia, Canada33 km2 eventyr i alle sværhedsgrader

Der falder i gennemsnit små 12 m sne hvert år i Whistler Blackcomb, og der er i alt 33 km2 terræn at løbe i. Se pistkort her.

På Whistler Mountain er sværhedsgraderne 20 % beginner, 55% intermediate og 25% advanced. Blackcomb Mountain har lidt mindre beginner og lidt mere advanced. Længste alpine løb er begge steder på 11 km! Står I langrend, er her 160 km spor at udforske. Hvor mange ferier har I?

Stolelift i Whistler Blackcomb i British Columbia, CanadaLifter overalt – også højt oppe i himlen

I Whistler Blackcomb er tilsammen 38 lifter fra high-speed gondolas over stolelifte til træklifte. Kapaciteten bare på Whistler Mountain er 35.545 personer i timen.

Læg hertil Peak2Peak-Gondola, der svæver hen over dalen mellem Whistler Mountain og Blackcomb Mountain som en uendelig tørresnor med verdens længste frie svæv! Peak2Peak-Gondola er næsten en rejse værd i sig selv.

Den hyggelige canadiske by Whistler i British Columbia har en bilfri bymidteHyggelige Whistler med bilfri bymidte

Ved foden af bjergene ligger Whistler Village. Super hyggelig med masser af tilbud i bymidten, der er præget af lavt byggeri. Arkitekterne har tydeligvis været en tur omkring de bedste europæiske skipostssteder.

Her er alt, hvad I skal bruge af butikker, cafeer, restauranter og natteliv. Glimrende afterskiing, ej at forglemme. Bymidten har til gengæld ikke nogen biler! Det gør kun stemningen endnu bedre.

Peak2Peak Gondola mellem Whistler Mountain og Blackcomb Mountain er også aktiv om sommerenSommer og vinter i Whistler Village

Whistler Village er et unikt rejsemål for naturelskere både sommer og vinter. Om vinteren går man og forstiller sig, hvor smukt her er om sommeren, og hvordan man kan tage på smukke vandreture i det grønne. Og om sommeren forestiller man sig det hele klædt i hvidt. Ja, der er basis for mange rejser til Whistler.

"Whistler" henviser til Whistler Mountain, hvor Whistler Blackcomb-skiområdet liggerTransport til Whistler

Der er 136 km fra Vancouver International Airport til Whistler Village. Transportmulighederne er mange fra busser til privat transfer, der bringer jer lige til hotellets dør.

 

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.