• På Alpine Meadows Resort Her bor man i egen hytte med gode faciliteter tæt på Wells Gray Provincial Park.
 • Sjov på Alpine Meadows Lodge ved Clearwater
 • Bådhuset ved søen er indrettet som restaurant med en hyggelig udendørs terrasse på Alpine Meadows Resort.

Alpine Meadows Resort, Clearwater, British Columbia, Canada

Familievenlig lodge på bredden af idyllisk skovsø

Skøn udsigt over søen fra Alpine Meadows Resort.
Læs mere

På bredden af Hallamore Lake, gemt i en frodig dal, forputter Alpine Meadows Resort sig mellem træerne. Her bor I i jeres egen hytte med gode faciliteter tæt på Wells Gray Provincial Park.

Skøn udsigt over søen fra Alpine Meadows Resort.Ved sø og nationalpark

Alpine Meadows Resort er en familievenlig lodge, der er velsignet med en dejlig beliggenhed for jer, der vil udforske de omkringliggende naturområder eller blot tilbringe et par dage med at slappe af ved søbredden.

Lodgen ligger ved Hallamore Lake en times kørsel fra Wells Gray Provincial Park, der er et smukt udflugtsmål med søer og vandfald.

Alpine Meadows Resort har en dejlig beliggenhed, når man vil udforske de omkringliggende naturområder. Indbegrebet af canadisk sommer

Men I behøver ikke tage turen til Wells Gray Provincial Park for at få store naturoplevelser. Hallamore Lake og de omkringliggende bakkedrag er indbegrebet af British Columbia med tæt vegetation og krystalklart vand i et øde område med over 100 km til den nærmeste by. Det giver jer en helt særlig intim og autentisk oplevelse.

Alpine Meadows Resort ligger ved Hallamore Lake i CanadaNatureventyr ved søen

En lang badebro fører jer ud i søen, hvor I kan tage jer en forfriskende svømmetur. Eller lej en kano, og udforsk søen fra ende til anden. Gå på opdagelse til fods mellem nåletræerne. Slap af i den udendørs jacuzzi, og nyd udsigten med et glas vin i hånden. Lej fiskeudstyr, og tilbered fangsten over åben ild.

Bo I i egen hytte med gode faciliteter på Alpine Meadows Resort i Canada.Individuelle hytter med god plads

Alpine Meadows Resort er opført af en nostalgisk schweizer, der syntes, at stedet mindede om hans hjemstavn. Oprindeligt opførte han kun et sommerhus til sig selv, men nu ligger her 29 alpeinspirerede gæstehytter spredt mellem træerne. Konceptet er familievenligt – her kan I bo med god plads sammen under ét tag – og tilbyder masser af privatliv for jer, der ønsker det. Hytterne forbindes af et anlagt stisystem, der også fører jer rundt til fællesarealerne.

Aktivitetscenter og picnicområde

For børnene er her en lille legeplads og et indendørs aktivitetscenter med spil og bordtennisbord. Uden for kan I spille megaskak eller bold på de store plæner. Her er også et overdækket picnicområde med grill, der frit kan benyttes, og et udendørs dansegulv.

Bådhuset ved søen er indrettet som restaurant med en hyggelig udendørs terrasse på Alpine Meadows Resort.Bådhus med restaurant

Bådhuset ved søen er indrettet som restaurant med en hyggelig udendørs terrasse. Her kan I nyde morgenmaden ude eller inde samt middag mod forudgående reservation. Menuen byder på solide, velsmagende retter med lokale råvarer og ledsaget af lokale vine. I har også mulighed for selv at tilberede jeres måltider i hytten.

Hytterne på Alpine Meadows Resort har separat soveværelse med dobbeltseng samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa.Hjemlig hytte med køkken og terrasse

I bor i en One Bedroom Alpine Chalet, der er indrettet med et separat soveværelse med dobbeltseng samt et kombineret sove- og opholdsrum med sovesofa, loungeområde, spiseplads og fuldt udrustet køkken samt tv og trådløst internet. Hytten rummer også jeres eget badeværelse med både brusebad og badekar, og I har en stor, privat terrasse med en skøn udsigt over søen.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.