• Black Rock Oceanfront Resort ligger dramatisk på Vancouver Islands vestkyst
 • Tag på bjørnesafari fra Tofino, Canada
 • Black Rock Oceanfront Resort på Vancouver Island, Canada set fra luften
 • Restaurant Fetch på Black Rock Oceanfront Resort, Vancouver Island, Canada

Black Rock Oceanfront Resort, British Columbia, Canada

Dramatiske naturoplevelser på et af Vancouver Islands bedste hoteller

Black Rock Oceanfront Resort på Vancouver Island, Canada set fra luften
Læs mere

På Black Rock Oceanfront Resort kommer I helt tæt på elementernes rasen. Hotellet klamrer sig til klipperne på Vancouver Islands vestkyst, og den opkvikkende havluft er som et narkotikum, der intensiverer alle oplevelser og indtryk. Det er råt, vildt og ufatteligt smukt.

Black Rock Oceanfront Resort på Vancouver Island, Canada set fra luftenMellem skov, klipper og hav

Vancouver Island er stadig et relativt overset område i turismemæssig forstand, selv om den store ø har masser af byde på og et komplekst landskab, der spænder lige fra tempereret regnskov til solrige sandstrande med bølger, som surferne flokkes om.

På Black Rock Oceanfront Resort er det netop mødet med naturen, der er i fokus, og I kommer i bogstaveligste forstand helt tæt på. Hotellet balancerer på øens yderste kant mellem rå klipper, brusende hav og friske vinde.

Lobbyen på Black Rock Oceanfront Resort, Vancouver Island, CanadaDesign i balance

Black Rock Oceanfront Resort er et af de hoteller, hvor I vil ønske, at I skulle være et par dage længere, når tiden kommer til at rejse videre. Hotellet er elegant og moderne med et højt serviceniveau og en varm atmosfære, der luner både krop og sind efter en dag fyldt med naturoplevelser.

Design og arkitektur er afstemt efter naturens nuancer, og brugen af elementer af sten, træ, glas og stål skaber en harmonisk balance mellem ude og inde.

Black Rock Oceanfront Resort ligger dramatisk på Vancouver Islands vestkystSolbadning og stormvejr

I højsommeren kan I ved Black Rock Oceanfront Resort opleve op mod Middelhavslignende temperaturer, som kan nydes på den nærliggende Big Beach. Men selv om det er skønt, er de pludselige, kraftfulde storme endnu mere betagende.

Klæd jer lunt på, og begiv jer ud i naturområdet Wild Pacific Trail, der løber langs med vejen. I stormvejr kan bølgerne blive flere meter høje, og på disse dage flokkes selv de lokale langs vestkysten for at opleve naturens kræfter folde sig ud.

Tag på bjørnesafari fra Tofino, CanadaVandreture, hvalsafari og kajaksejlads

Lange traveture er i det hele taget et nøgleord i disse omgivelser. Vestamerikansk weymouthfyr, kæmpe-thuja, nutka-cypresser og et utal af gransorter vokser i et tæt dække helt ned til kysten, hvor bølgerne brydes i hvide skumsprøjt mod de skarpe, sorte klipper. Med lidt held vil I se en bjørn eller to lunte af sted mellem stammerne.

I bor tæt på byen Tofino, hvorfra I kan komme på hval- og bjørnesafari og opleve gråhvaler og sorte bjørne i det fri. Fra Tofino afgår der også guidede kajakture langs kysten.

Restaurant Fetch på Black Rock Oceanfront Resort, Vancouver Island, CanadaPool, spa og gastronomi

På selve Black Rock Oceanfront Resort har I adgang til døgnåbent motionsrum, udendørs pool og jacuzzi samt en skøn spa. Her tilbydes bl.a. massager, skønhedsbehandlinger og hydroterapi foruden et harmonisk loungeområde.

Restaurant Fetch på Black Rock Oceanfront Resort forkæler jer med et alsidigt menukort inspireret af hav og skov. Om sommeren er det muligt at spise uden for på terrassen med udsigt over Stillehavet og Wild Pacific Trail.

Opholdsrum på Black Rock Oceanfront Resort, Vancouver Island, CanadaVærelse eller suite med pejs og balkon

Hotellet er opført i lejlighedsstil, og alle værelser er indrettet med mindre køkken, badeværelse med badekar og separat brusebad, gaspejs og udgang til balkon, der har udsigt mod hav, klipper og grøn vegetation.

Vælg mellem et værelse eller en suite med et eller to soveværelser. Alle værelsestyper har WiFi, tv, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer og deponeringsboks.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.