• Fantastisk natur ved Clayoquot Wilderness Resort i British Columbia, Canada
 • Charmerende udendørs lounge på Clayoquot Wilderness Resort i Canada

Clayoquot Wilderness Resort, British Columbia, Canada

Føl jer som ægte opdagelsesrejsende i unik luksuscamp i bjørneland

Clayoquot Wilderness Resort, British Columbia, Canada
Læs mere

På Vancouver Islands stillehavsside ligger et af Nordamerikas mest unikke resorts. På Clayoquot Wilderness Resort bor I i en stationær teltlejr på pæle og har samtidig alle femstjernede bekvemmeligheder – lige fra gulvvarme til gastronomi.

Ferie i luksustelt på Clayoquot Wilderness Resort i CanadaSom kolonitidens opdagelsesrejsende

Clayoquot Wilderness Resort er ”glamping” – glamour camping – i sin helt egen liga. Lodgen er inspireret af kolonitidens opdagelsesrejsendes teltlejre, og selv om de rummelige, gulvopvarmede telte er moderne indrettet, bidrager de intelligente historiske referencer til den allestedsnærværende følelse af, at I vitterlig er på opdagelsesrejse i ødemarken.

Luksustelt i grønne omgivelser på Clayoquot Wilderness Resort, CanadaBook i god tid

Da sæsonen er kort, og resortets begrænsede antal telte er meget eftertragtede, gælder det om at være ude i god tid, hvis I vil sikre jer en plads på Clayoquot Wilderness Resort.

Vidunderlige naturomgivelser ved Clayoquot Wilderness Resort i CanadaAnkomst med vandflyver

Lodgens blot 20 telte er rejst på platforme på en stille flodbred for at give jer det bedst mulige udsyn og samtidig tage størst muligt hensyn til jeres naturlige naboer, og I bor i et område, der er så afsides, at I kun kan komme hertil med vandflyver eller båd.

Flyveturen fra Vancouver bringer jer over endeløse strækninger af dybgrøn skov og blå fjorde. Eller I kan sejle fra Tofino og følge livet på kysten tættere på.

Nyd varmen fra den åbne pejs i den udendørs lounge på Clayoquot Wilderness Resort, CanadaRaffineret primitivt

Her er tale om en utroligt raffineret lodge med et skønt primitivt strejf, der understøtter den autentiske oplevelse. Teltene forbindes af rustikke gangbroer, der også leder jer til et elegant loungeområde, en professionel spa og lodgens restaurant, hvis køkken hører til de allerbedste i Canada.

Indtag middagen i det smukke restauranttelt på Clayoquot Wilderness Resort, CanadaEn af Canadas bedste restauranter

Clayoquot Widlerness Resort udnytter til fulde sin beliggenhed midt i en af Canadas rigeste regioner. Råvarerne indhentes direkte fra omegnens frodige landbrug, fiskene indfanges lige foran hotellet, og vinkortet rummer det bedste fra det eksklusive Okanagan Valley-distrikt. Resultatet er en uovertruffen menu, der spiller perfekt sammen med omgivelserne.

Clayoquot Wilderness Resort, British Columbia, CanadaOmgivet af nationalparker

Og hvilke omgivelser. Clayoquot Sound, som lodgen har taget sit navn efter, er beskyttet biosfærereservat under UNESCO, og lodgen ligger lige op til de to nationalparker Strathcona og Clayoquot.

Bjørne, ulve og havørne lever vildt omkring jer, floden vrimler med gydende laks, hvaler og delfiner leger i fjorden, og overalt hersker en komplet, dybfølt ro.

På hvalsafari med båd fra Clayoquot Wilderness Resort.Skræddersyede oplevelser

Fra dag til dag aftaler I med lodgens personale, hvilke ture I ønsker at deltage på. Vil I på bjørnesafari? Fiske laks? Ride eller vandre gennem skoven? På hvalsafari med båd? Sejle kajak eller kano på floden?

Vandre med jeres egen guide langs kysten med den frodige skov på den ene side og de smukkeste udsigter på den anden, eller vil I hellere hoppe på en båd og sejle ud og opleve sæler og søløver, og med lidt held komme tæt på de graciøse og underholdende store havoddere? Alt kan lade sig gøre, og alt er inkluderet.

Deluxe telt på Clayoquot Wilderness Resort, CanadaLuksuriøst safaritelt

Jeres telt på Clayoquot Wilderness Resort emmer af safarifølelse – og så alligevel ikke. Lodgen er helt sin egen, hvilket kun understreges af den behagelige gulvvarme, det store, eksklusive badeværelse og det lækre, kolonitidsinspirerede design, der komplementeres af indianske tekstiler og lækre naturmaterialer.

Til hvert telt hører egen terrasse, aircondition såvel som pejs og rustikke olielamper, der bidrager til en hyggelige og uformelle atmosfære.

 
David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.