• Kajakroning på Farewell Harbour Lodge i British Columbia, Canada
 • Brun bjørn - grizzly bear - ved Farewell Harbour Lodge i Canada
 • Spækhuggere i den frie natur ved Farewell Harbour Lodge i British Columbia, Canada

Farewell Harbour Lodge, British Columbia, Canada

Lodge i Canadas vildmark omgivet af bjørne, spækhuggere og pukkelhvaler

Bjørne i den frie natur ved Farewell Harbour Lodge i British Columbia, Canada
Læs mere

På en afsides ø i British Columbias skærgård ligger Farewell Harbour Lodge omgivet af fjorde og tæt skov. Her deler I Canadas enestående natur med bjørne, spækhuggere, pukkelhvaler og mange andre dyr.

Pukkelhval springer ved Farewell Harbour Lodge i CanadaMan kan ikke undgå både at føle sig både privilegeret og ydmyg, når man ankommer med båden til Farewell Harbour Lodge. 

Privilegeret, fordi det på alle måder er en oplevelse for de få med kun 12 værelser. Ydmyg, fordi man træder ind som gæst i dyrenes og fuglenes verden med højt til himlen og uendeligt langt til civilisationen. 

Den rå natur i Broughton Archipelago ved Farewell Harbour LodgeLodge i Broughton Archipelago Marine Park

Farewell Harbour Lodge ligger på Berry Island i Broughton Archipelago Marine Park, der er en beskyttet naturpark på 121 km2 mellem Vancouver Island og British Columbias kyst. 

I kommer hertil med båd fra Alder Bay på Vancouver Island. Den smukke tur gennem skærgården tager en halv times tid. I forhold til andre lignende lodges har Farewell Harbour Lodge den store fordel, at I ikke skal have en overnatning på vejen fra Vancouver. 

Oversigt over Farewell Harbour Lodge i British Columbia, CanadaThe Inside Passage

Vandene ved Farewell Harbour Lodge er en del af den berømte Inside Passage sejlrute til Alaska, regnet som en af verdens smukkeste sejlruter. 

Foran lodgen er forrevne klipper og fjorden, som er hjem for spækhuggere, pukkelhvaler, delfiner og søløver. Bag Farewell Harbour Lodge rejser den tætte skov sig og skjuler ulve, bjørne, pumaer, hjorte og meget mere.

Sort bjørn spiser vandplanter ved Farewell Harbour LodgeOplev bjørne, spækhuggere og meget mere 

I Johnson Strait ved logden venter de store havdyr. I foråret er I på udkig efter søløver, delfiner, marsvin og pukkelhvaler. Fra juli til september kommer den vilde laks forbi på vej til gydestederne. Ude i vandet samles de nordlige flokke af spækhuggere for at få sig et festmåltid. 

Spækhugger i den frie natur ved Farewell Harbour Lodge i British Columbia, CanadaDe laks, der måtte slippe forbi første forhindringer, vandrer op i floderne, hvor næste udfordring venter: de brune bjørne, grizzly bears, der ellers lever af bær, rødder og vandplanter, så man kan se dem søge mad ved fjordenes bredder. 

Kajakroning ved Farewell Harbour Lodge i British Columbia, CanadaUdflugter med engagerede naturguider

Farewell Harbour Lodge arrangerer udflugter med engagerede og vidende naturguides til det bedste, der sker, lige når I er der. Området har også historiske levn og bopladser for The Kwakwaka’wakw First Nations, som I kan opleve og besøge.

Tal med jeres rejserådgiver om de præcise sæsoner for de mange dyr, I har chancen for at opleve ved Farewell Harbour Lodge

Udsigt til havet ved Farewell Harbour Lodge i British Columbia, CanadaVildmarkslodge på land og til vands

Farewell Harbour Lodge ligger dels på vandet dels på klipperne. Der er 4 flydende værelser, mens de øvrige 8 har fast klippe under sig. Her er en komfortabel lounge, en spisestue, en bar med ildsted og store vinduer, så naturen lukkes helt ind. Nyd også den udendørs terrasse tæt på vandet og havnen. Ikke mindst ved solnedgangstid! 

Solnedgang på Farewell Harbour Lodge i British Columbia, CanadaKort sagt: Her er en forrygende stemning, som kun forstærkes af, at her er så få gæster, så man automatisk kommer tættere på hinanden, når dagens oplevelser skal deles og genfortælles.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.