• Stanley Park i Vancouver, Canada
 • Farverig totempæl i Stanley Park, Vancouver
 • Vancouver skyline i British Columbia, Canada
 • Dampklokke i Gastown i Vancouver, Canada

The Loden Hotel, Vancouver, Canada

Moderne hygge centralt i Vancouver

Værelse med udsigt på The Loden i Vancouver, Canada
Læs mere

The Loden er et rigtigt hyggeligt byhotel, der ligger centralt på en stille gade i Vancouver. På få minutter kan I gå til byens bedste shoppingområder, havnefronten og Stanley Park. The Loden hotel er kendt for sin opmærksomme service og gode atmosfære.

The Loden i Vancouver, CanadaAnerkendt publikumsfavorit

The Loden Hotel i Vancouver er et populært boutique-hotel, der har fået mange roser med på vejen både af sine besøgende og af det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveler, hvis læsere har kåret The Loden til Vancouvers bedste hotel.

Især den hyggelige atmosfære og den opmærksomme, personlige service gør, at The Loden Hotel skiller sig ud som andet og mere end blot en seng i storbyen.

Gennemført design med natur og hygge

Stilen på The Loden Hotel er moderne med et rustikt islæt, der kombineret med velafbalancerede, varme toner skaber en behagelig og afslappende fornemmelse af hjemlig hygge.

De mange fine designdetaljer og undertonerne af natursten og kobber bringer en snert af British Columbias vildskab ind i den polerede storby.

Vancouver i British Columbia, CanadaGåafstand til shopping, gastronomi og havnefront

The Loden Hotel udmærker sig også med en optimal beliggenhed for jer, der gerne vil bo centralt, men uden at være omgivet af støj og trafik. Hotellet ligger på en stille sidegade tæt på Robson Street, der er et af Vancouvers bedste shoppingområder med butikker i hver ende af skalaen og et godt udvalg af caféer og især asiatiske restauranter.

Udnyt også muligheden for at gå en tur gennem Coal Harbour, en tidligere industrihavn der nu er domineret af moderne bebyggelse og en lækker havnepromenade med fantastiske udsigtspunkter og fed storbystemning. Husk kameraet. I får brug for det flere gange undervejs.

Stanley Park i Vancouver, CanadaUdforsk Vancouver på cykel

I kan fint gå rundt til mange af Vancouvers seværdigheder, men The Loden Hotel har også sin egen London Taxi, som uden merbetaling kan køre jer rundt i byen. Det er ikke muligt at forhåndsreservere bilen.

Eller endnu bedre: benyt jer af de gratis bycykler, som The Loden Hotel stiller til rådighed for sine gæster. Har I tid i programmet, så må I ikke gå glip af en cykeltur gennem Stanley Park, en af verdens smukkeste parker.

Fitness, spa og bistro

På selve hotellet finder I et veludstyret motionsrum, der er åbent hele døgnet, samt en lille spa, der tilbyder et udvalg af massage- og skønhedsbehandlinger.

Hotellets restaurant, Tableau Bar Bistro, serverer alt fra tidlig morgenmad til godnatdrinks i klassisk fransk bistrostil.

Der er gratis WiFi over hele hotellet.

Signature King-værelse på The Loden i Vancouver, CanadaLyse og luftige værelser

Værelserne på The Loden Hotel er kendetegnet af store vinduespartier fra gulv til loft, der lukker masser af sollys og storbystemning inden for. I de fleste værelser separeres badeværelset med en skydevæg, der kan køres til side, så værelset føles endnu mere rummeligt og luftigt.

I bor i et Loden Signature-værelse og kan vælge mellem en king size-seng, brusebad og badekar, to queen size-senge og brusebad eller to dobbeltsenge, brusebad og badekar.

På opdagelse i Vancouver og omegn

Tag ud og udforsk Vancouver - i speedbåd, på cykel, til fods eller med postfly! Tag på hvalsafari, foodie-tur eller på gastronomisk byvandring. Se udflugtsmulighederne her.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.