• Oswego Hotel i Victoria, Canada
 • Nyd en ægte Five O'Clock Tea på The Empress Hotel ved hyggelige Inner Harbor i Victoria, British Columbia
 • Spækhuggerfamilier ud for Vancouver Islands kyst
 • Smukt springvand foran British Columbia Parliament i Victoria på Vancouver Island, Canada

Oswego Hotel, Victoria, Canada

Hjemlige lejligheder tæt på Inner Harbour

Oswego Hotel i Victoria, Canada
Læs mere

På Oswego Hotel får I en rigtig god beliggenhed i Victoria, kun få minutter fra den charmerende Inner Harbour. Samtidig bor I i en flot, moderne lejlighed med alle tænkelige faciliteter og en stor balkon. Glæd jer til at opleve atmosfære og lokalliv i British Columbias historiske hovedstad.

Oswego Hotel i Victoria, CanadaPrivat, praktisk, perfekt

Oswego Hotel i Victoria er et rigtig godt alternativ for jer, der vil have en god, hjemlig base og samtidig bo centralt i Victoria, så I kan gå rundt til shopping og seværdigheder og opleve den lokale atmosfære undervejs.

Rejser I som par, giver Oswego jer godt med privatliv, så I kan nyde hinandens selskab, og har I børnene med, vil I elske jeres rummelige lejlighed med praktiske faciliteter og jeres eget køkken.

Nyd atmosfæren og de hyggelige gader i Inner Harbor, British Columbia Gåafstand til Inner Harbour

Oswego Hotel ligger på en stille gade få minutters gang fra Victorias Inner Harbour. Her har I gode shoppingmuligheder og et stort udvalg af caféer, barer og restauranter lige ved hånden.

Inner Harbour er Victorias hjerte med en hyggelig havnepromenade, British Columbias regeringsbygning og arkitektur, der kan dateres tilbage til Victorias tidligste historie. Sommeren igennem er her et charmerende leben med koncerter, festivaler og shows under åben himmel.

Fra Inner Harbour afgår vandfly og et væld af udflugter, og I kan også tage på hvalsafari herfra og være heldige at spotte bl.a. spækhuggere, som færdes helt tæt ved kysten.

O Bistro på Oswego Hotel i Victoria, CanadaHygge på O Bistro

Hotellets restaurant, O Bistro, er indrettet som et rigtig hyggeligt lounge-inspireret område i en moderne, magelig stil med industrielle undertoner - perfekt både til den store brunch, den afslappede middag og aftenens første - eller sidste - cocktail.

Menuen følger den klassiske franske bistro-tradition, men med et moderniseret twist inspireret af lokale råvarer.

One-Bedroom Suite på Oswego Hotel i Victoria, CanadaFuldt udrustet lejlighed

I bor i en One-Bedroom Suite, der består af  sove- og badeværelse samt et opholdsrum med fuldt udrustet køkken og spiseplads. I opholdsrummet er der en stor sovesofa med plads til to børn, så I alle kan bo samlet i private og hjemlige rammer.

Som det er kendetegnende for Oswego Hotel er indretningen moderne, komfortabel og fuld af hjemlig hygge, og med jeres egen, store terrasse/balkon har I samtidig rig lejlighed til at suge til jer af atmosfæren rundt om jer.

Soveværelse på Oswego Hotel i Victoria, Canada

SPA PÅ VÆRELSET

På Oswego Hotel kan I rykke en professionel spa ind på jeres eget værelse. Book en aftale i receptionen, og en professionel behandler møder op hos jer - frem for at I skal komme til behandleren.

Både massager, ansigtsbehandlinger, aromaterapi, mani-pedi og body wraps tilbydes på "room service"-maner. Nemt og skønt.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.