• Eksempel på Deluxe King Room på Inn at the Forks

Inn at the Forks, Winnipeg, Canada

Hipt hotel i hjertet af Winnipeg

På Inn at the Forks er indretningen hip og moderne
Læs mere

Inn at the Forks er et hipt hotel med en hyggelig og afslappet atmosfære, moderne stil og delikat restaurant. Hotellet ligger i hjertet af Winnipeg med de største attraktioner og det pulserende byliv lige uden for døren.

På Inn at the Forks er indretningen hip og moderneHipt hotel med en afslappet atmosfære

På Inn at the Forks prydes rummene af lyse loungemøbler og masser af fine detaljer såsom murstensvægge side om side med vægge af træ og store industrilamper i metal, som hænger ned fra loftet. En indretning, der bedst beskrives som hip og moderne, og som skaber en indbydende atmosfære med perfekte rammer for afslapning og hygge undervejs på jeres ferie i Winnipeg.

Udsigten ind mod Winnipeg-by fra floden med Det canadiske museum for menneskerettigheder i forgrundenBo i hjertet af byen

I finder Inn at the Forks i hjertet af Winnipeg, som er hovedstaden i Manitoba, Canada. Byen syder af liv, og restauranter, caféer, barer, butikker, musiksteder, museer og gallerier er klar til at inviterer jer indenfor. 

Fra hotellet har I kort gåafstand til alle de store attraktioner såsom Canadian Museum of Human Rights, hvis ikoniske runde bygning og arkitektur af Antione Predock også pryder udsigten fra hotellet. I bor desuden tæt på flere grønne parker, og kan slentre skønne ture langs floden, som løber gennem byen tæt på hotellet.

Nyd canadisk inspirerede retter i restaurant SMITH Restaurant SMITH - canadiske specialiteter 

På Inn at the Forks kan I nyde delikate, canadisk inspirerede retter af lokale råvarer fra morgen til aften i restaurant SMITH. Her kan I også dykke ned i en verden af smagfulde, lokale øl og lækre vine fra Canadas smukke vinmarker i Okanagan Valley i det vestlige Canada, British Columbia.

Ligesom resten af hotellet har restaurant SMITH en moderne, hip indretning. Rustikke borde og stole af træ pryder rummet, hvor store industrilamper og løsthængende pærer hænger ned fra loftet, og skaber en rustik og afslappet atmosfære.

Eksempel på Deluxe King Room på Inn at the Forks117 rummelige værelser og Suiter

Hotellet har 117 rummelige værelser og suiter med en moderne, lys indretning. Værelsernes størrelse varierer fra type til type, og har alle de faciliteter, som I har brug for såsom Wi-Fi, tv, aircondition, minibar samt te- og kaffefaciliteter. Enkelte suiter har desuden et mindre køkken. 

I bor med skøn udsigt enten til byen eller floden.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.