• Toronto set fra Centre Island
 • Nyd en drink i restaurant Tundras bar og loungeområde på Hilton Toronto
 • Standard double room med udsigt til Old Toronto

Hilton Toronto, Toronto, Canada

Et af Torontos bedste hoteller

På Toronto Hilton kan I bo i store suiter med en moderne indretning og udsigt til byen
Læs mere

Et højt serviceniveau, store værelser i en eksklusiv stil, kulinariske madoplevelser, stor pool på tagterrassen og perfekt beliggenhed, er blot nogle af grundene til, at Hilton Toronto er et af de bedre hoteller i byen.

Indretningen i restaurant Tundra på Hilton Toronto er eksklusiv og moderneAnerkendt hotel med høj standard

Hilton Toronto er en del af den anerkendte hotelkæde Hilton Hotels, som bl.a. er kendt for sine høje standarder og sit høje serviceniveau. Det mærker I naturligvis også på Hilton Toronto, hvor det imødekommende personale byder jer varmt velkommen, og fra start til slut sørger for, at I har alt, hvad I har brug for. Hvad enten det er tips til oplevelser, restauranter eller noget helt tredje.

CN Tower er med sine 533,33 meter en af verdens højeste fritstående bygninger.Perfekt beliggenhed i hjertet af Toronto

Toronto er Canadas største by, og I finder Hilton Toronto i hjertet af bydelen Old Toronto. Lige uden for hotellet ligger bl.a. det  underjordiske shoppingcenter Eaton, som har over 235 butikker, og nabolaget byder på en perlerække af hyggelige caféer, restauranter og hippe barer.

I har kort gåafstand fra hotellet til flere af Torontos største seværdigheder. Oplev eksempelvis Torontos mest ikoniske bygning, CN Tower, der med sine 533,33 meter rejser sig op i Torontos skyline, og er en af verdens højeste fritstående bygninger. Eller besøg Royal Ontario Museum, som er et af Nordamerikas største museer for moderne kunst.

CN Tower er Torontos ikoniske vartegn. Pool på tagterrassen og motionsrum

Besøger I Hilton Toronto i de varme sommermåneder, kan I nyde godt af den store, skønne pool på tagterrassen. Herfra har I udsigt ud over byen og kan nyde kolde drinks fra poolbaren. Trænger I til at motionere, kan I desuden benytte jer af hotellets motionsrum.

Restaurant Tundra serverer kulinariske madoplevelser fra morgen til aftenFra kulinariske madoplevelser til en god, saftig bøf

Hilton Toronto har en gourmetrestaurant, et steakhouse samt en Starbucks i stueetagen, hvor I altid kan få jer en god kop friskbrygget kaffe. 

På gourmetrestauranten kan I dykke ned i en verden af kulinariske madoplevelser med friske råvarer og retter, som er inspireret af det canadiske køkken. Det er også her, I starter jeres dag med en lækker brunchbuffet, så I friske og mætte kan tage på dagens eventyr i Toronto.

På Toronto Hilton kan I bo i store suiter med en moderne indretning og udsigt til byenmoderne værelser med panoramaudsigt

Hotellet har forskellige typer af værelser og suiter, hvorfra I kan nyde den flotte panoramaudsigt til CN Tower og havnefrontens pulserende byliv. Værelser og suiter har en moderne stil og indretning i lyse farver samt alle de bekvemmeligheder og faciliteter, som forventes på et femstjernet hotel såsom WiFi, tv, luksuriøse produkter på badeværelset, bløde badekåber, Nespresso-maskine m.m.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.