• Tag på kanotur i Canada
 • Green Lake ved Whistler i Canada
 • Et bæverhus i Canada
 • Udsigt til Alta Lake og Whistler i Canada

Kanotur på River of Golden Dreams i Whistler

Afslappende familieoplevelse i nærkontakt med Canadas natur

Tag familien med på kanotur i Canada
Læs mere

Tæt på Whistler rejser bjergene og skovene sig omkring Alta Lake. Herfra flyder River of Golden Dreams stille gennem dalen mod Green Lake. Hop i en kano og glid med strømmen forbi bævernes dæmninger.

Tag familien med på kanotur i Canada

At sejle stille af sted i en kano med børnene er en skøn oplevelse. Især, når det sker i så smukke omgivelser som River of Golden Dreams nær Whistler i Canada. 

Bævere henter materiale til bygning af bæverdæmningNærkontakt med naturen 

I er i nærkontakt med både hinanden og naturen. Først padler I stille over Alta Lake med udsigt til bjergene, og senere glider I med strømmen ad floden. Den snor sig gennem dalen og skoven, og ofte er løbet ganske smalt blandt andet på grund af bævernes dæmninger. De er med til at opdæmme vandet, så I kan sejle her. 

Alta Lake, Canada

Med guide eller bare jer?

Som udgangspunkt er denne natur bare jer, så I får talt sammen og nyder det hele i jeres tempo, men turen kan også arrangeres med en naturguide, der så fortæller om flora og fauna. Vores erfaring er dog, at børnene er mere med, når al snak og hygge er på dansk. 

Udsigt til Alta Lake og Whistler i Canada

Et godt råd: Giv jer tid og nyd omgivelserne. 

Turen starter ved Lakeside Park Watersports Centre ved Alta Lake, hvor der er gratis parkering. I får instruktion og alt udstyr inkl. redningsveste. Turen over søen tager 20-25 minutter, og herefter glider I ad floden typisk omkring 2 timer afhængig af strøm og jeres aktivitetsniveau. Men tag det roligt og nyd turen!

Tag på kanotur i Canada

I bliver kørt tilbage til start, når I går i land. Lakeside Park Watersports Centre er et rigtigt familieområde med BBQ faciliteter, isbod og legeplads, så måske har I lyst til at hænge lidt ud her, inden I kører tilbage til hotellet. Det er også muligt at bade i søen, men vi kan ikke garantere tropiske vandtemperaturer. 

River of Golden Dreams ved Whistler i Canada

Fra Whistlers dansegulv til floden

River of Golden Dreams hedder i virkeligheden Alta Creek efter søen Alta Lake. Men det lyder jo knap så spektakulært og stemningsfuldt. Men hvorfor så River of Golden Dreams?

For mange år siden lå en lodge ved Alta Lake, der hed Rainbow Lodge. Her var dans og musik i weekenden, og et af stedets faste numre var ”Down the River of Golden Dreams”, som var et hit med The Platters. De dansende tog navnet til sig og gav den lokale flod et passende kælenavn. 

I kan jo lære sangen hjemmefra og synge den på vejen ned ad floden. Med mindre det skræmmer bæverne.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.