• Postflyver fra Vancouver til nybyggerøen Salt Spring Island.

The Mail Run

Med postflyver fra Vancouver til nybyggerøen Salt Spring Island

Turen i postflyver går fra Vancouver, krydser over Gulf Islands og slutter på den hyggelige Salt Spring Island.
Læs mere

Lige på den anden side af Strait of Georgia, små 30-40 kilometer fra Vancouver Down Towns højhuse, er der stadig så meget nybyggerstemning, at posten bliver leveret med vandflyver. Flyv fra Vancouver over Gulf Islands til Salt Spring Island. Måske I endda får glimt af hvaler!

Udsigten over Vancouver er endnu bedre fra en vandflyver

En moderne nybyggertradition

The Mail Run er den moderne verdens pony express. De få mail runs, der er tilbage, holder til i de mest afsides egne af verden – den australske outback, stillehavsøerne, Sibirien og selvfølgelig Canada. En tur med The Mail Run er en rejse i både tid og sted.

Afrejse fra Coal Harbour

Vancouvers Mail Run flyver fra den moderne verden fem minutters gang fra Vancouvers pulserende centrum ud til den afsides Salt Spring Island, der stadig har et strejf af det vilde vesten over sig. I letter fra Coal Harbour, hvor de klassiske vandflyvere med pontoner og propeller ligger på række.

Postflyver fra Vancouver til nybyggerøen Salt Spring Island.

Garvede piloter

Det er en fornøjelse at flyve med de garvede piloter, der ikke alene kender området som deres egen baglomme, men også har års erfaring med flere daglige flyvninger. I mærker det med det samme, som I letter og flyver ud af havnen med udsigt over Vancouvers skyline, Stanley Park og Lion’s Gate Bridge og stiger op mod 3.000 meters højde. Flyet stikker kurs mod sydvest henover Strait of Georgia, og så er I på vej. 

Spot hvaler fra oven

Postflyene er bygget til at lette og lande fra små, lokale destinationer, og derfor kommer I ikke over 3.000 meter. Det er den perfekte højde til at nyde udsigten og betragte alle detaljerne og miniputlivet under jer. Og lavt nok til, at I måske kan spotte hvaler i de smukke skærgårde. Det kan næsten ikke blive mere canadisk.

Turen i postflyver går fra Vancouver, krydser over Gulf Islands og slutter på den hyggelige Salt Spring Island. Halv eller hel dag

I cruiser ned mod Salt Spring Island, hvor I kan vælge at blive resten af dagen og tage det sidste postfly tilbage. Ellers flyver I med tilbage i samme fly, I ankom med. Bliver I hele dagen, tager turen ca. otte timer. Flyver I retur med det samme, kan I tage turen tur/retur på omtrent tre timer. I kan flyve fra Vancouver om morgenen eller ved middagstid.

Slutdestination Salt Spring Island

Salt Spring Island er en rigtig lille perle, hvor I kan vandre eller leje cykler. Øen har en fascinerende historie, og fungerede i perioder som refugium for flygtede amerikanske slaver. Før da var øen hjemsted for en større indianerstamme. Befolkningen er af samme årsag en usædvanlig blanding af afroamerikanere, indianere og canadiere af primært skotsk og irsk afstamning.

Øen har et summende lokalliv med masser af lokale butikker og værksteder, I kan gå på opdagelse i. Og så har øen ovenikøbet sin egen valuta –Salt Spring dollars.

David Rosborg Larsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.