• Prøv kræfter med tricks på snowboard i Whistler Blackcomb-skiområdet i British Columbia, Canada
 • Hygge i lobbyen på Summit Lodge Boutique Hotel, Whistler i Canada
 • Det canadiske flag vajer i vinden på det solbeskinnede Whistler Blackcomb-skiområde i British Columbia

Skiferie i Whistler på Summit Lodge 3*

Oplev Whistler Blackcomb med hotel i hjertet af Whistler Village, 12 dage fra 23.500 kr., børn fra 13.000 kr.

Glæd jer til:

Skiferie i Whistler Blackcom i Canada

Flere end 200 pister i alle sværhedsgrader

Summit Lodge Boutique Hotel 3* med perfekt beliggenhed

Hyggelige Whistler Village

Liftkort til Whistler Blackcombs 38 lifter

Læs mere

Denne rejse til jer, der vil på skiferie i Canada og samtidig bo godt og centralt, uden at det behøver være vild luksus. For jer er det luksus at have adgang til Nordamerikas største skiområde, formidable Whistler Blackcomb.

Whistler Blackcomb er intet mindre end et slaraffenland for skiløbere, uanset set hvilken farve pister, I er til. Og uanset om I er til alpint, free style eller snesko.

Whistler Blackcomb – Nordamerikas skiparadis

I Whistler Blackcomb er flere end 200 pister og markerede ruter. De to områder på Whistler Mountain og Blackcomb Mountain knyttes sammen af Peak2Peak Gondola, der er en kæmpe oplevelse i sig selv. Vi inkluderer 9 dages liftkort. Læs meget mere om skiferie i vores guide til Whistler Blackcomb.

Hyggelige Whistler Village med bilfrit centrum

I skal bo på Summit Lodge Boutique Hotel 3*, der ligger i hjertet af hyggelige Whistler Village omgivet af byens restauranter, butikker og øvrige tilbud. Der er kun 500 meter til liften, og I bestemmer selv, om I vil gå eller med shuttlebussen.  

Summit Lodge Boutique Hotel har ikke bare beliggenheden med sig. Her er sauna og udendørs poolhave, hvor den opvarmede jacuzzi er åben til kl. 10 om aftenen. I kan boble evt. ømme muskler i form igen.

Skræddersyet skiferie i Canada

I flyver til og fra Vancouver kun 120 km fra Whistler Blackcomb, så sig til, hvis I vil have ekstra dage til at opleve den dejlige by. I kan også opgradere fra Summit Lodge Boutique Hotel til 5* luksus på Four Season Whistler Resort, hvis I alligevel gerne vil forkæles lidt mere på jeres skiferie i Canada.

Eller meget mere, burde vi nok sige her.

Program

Dag 1
I rejser på skiferie i Canada

Vinter i Vancouver, CanadaI starter jeres skiferie i Canada med at flyve til dejlige Vancouver, hvor I lander samme dag lokal tid. Der er mulighed for tilslutning fra Billund.

Vancouver er en virkelig dejlig by, så sig til, hvis i gerne vil bruge et par dage her. Vi har masser af forslag til oplevelser! Hvis ikke, står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at køre jer til hotellet i Whistler Village. Det er en smuk køretur, som kan klares på under 2 timer.

Nyd, hvordan bjergene rejser sig og inviterer jer til at komme op i sneen. Men først tjekke ind og pakke ud.

Deluxe Studio Queen beds på Summit Lodge Boutique Hotel, Whistler i CanadaSummit Lodge Boutique Hotel 3*, Whistler

I skal bo 10 nætter på Summit Lodge Boutique Hote 3* i Whistler Village tæt på alle byens hyggelige tilbud. Summit Lodge Boutique Hotel er et komfortabelt turistklassehotel og velegnet, uanset om I rejser to eller som familie med børn.

I har et Deluxe Studio værelse med 2 Queen Beds. Hør om suite med separat soveværelse, hvis I vil have ualmindelig god plads på jeres skiferie i Canada.

Dag 2 -10
Skiferie i Whistler Blackcomb

Slap af i sneen og nyd udsigten til Whistler Blackcomb-skiområdet i British Columbia, CanadaI er i Nordamerikas største skiområde, Whistler Blackcomb. Nu gælder det bare om at komme ud og nyde det. Den gode sne, de mange pister, de fantastiske udsigter … det hele! Her er 16 alpine bowls, 3 gletsjere og flere end 200 pister. Læs meget mere i vores guide til Whistler Blackcomb med link til pistekort.

Start eventuelt med at tage en tur med Peak2Peak Gondola, hvor I oplever verdens længste frie svæv fra Whistler Mountain til Blackcomb Mountain. Det er en del af jeres liftkort, som vi inkluderer alle dage. Udsigten er i verdensklasse!

Om aftenen bor i midt i byens tilbud, så I kommer ikke til at kede jer.

Dag 11-12
Hjem fra skiferie i Canada

Det canadiske flag vajer i vinden på det solbeskinnede Whistler Blackcomb-skiområde i British ColumbiaJeres skiferie i Whistler Blackcomb er nået til vejs og pisters ende. Nyhavn Rejsers samarbejdspartner henter jer på Summit Lodge Boutique Hotel 3* og kører jer til lufthavnen i Vancouver, hvorfra I flyver hjem for at lande i Danmark dag 12.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Skiferie i Whistler på Summit Lodge 3*
RejseperiodeDobbelt
01.11.20 - 01.03.2123.000-25.000
01.11.21 - 31.12.2124.000-26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

børnepris (2-11 år)

Skiferie i Whistler på Summit Lodge 3*, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
01.11.20 - 01.03.2112.000-14.00012.000-14.000
01.11.21 - 31.12.2113.000-15.00013.000-15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Vancouver / Vancouver-København
 • Transfer med bus fra Vancouver Airport til hotellet i Whistler
 • 10 nætter på Summit Lodge Boutique Hotel 3*, Whistler. Deluxe Studio 2 Queen Beds
 • 9 dages liftpas til Whistler Blackcomb
 • Transfer med bus fra Whistler til Vancouver lufthavn

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Gebyr for eTA registrering for indrejse til Canada
 • Måltider

Bemærk

 • Der er mulighed for tilslutning fra og til Billund ved ud- og hjemrejse
 • Bemærk at prisen kan være højere ved afrejse over jul og nytår, ring til os og få den præcise pris.
 • Tal med jeres rejserådgiver, hvis vi skal hjælpe med leje af udstyr samt hvis I ønsker morgenmad inkluderet på hotellet