• Pool området på Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik
 • Værelse med balkon og havudsigt på Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik
 • Det er også muligt at ride ved Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik
 • Don Queco Cigar & Rum Bar med egen humidor, Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik

Westin Puntacana Resort & Club, Punta Cana, Den Dominikanske Republik

Luksushotel ved kridhvid strand uden naboer

Stranden ved Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske Republik
Læs mere

Den spektakulære havudsigt fra værelset, den luksuriøse spa, de mange faciliteter og topprofessionelle golfbaner gør Westin Puntacana til et oplagt feriested for både par, familier og flere generationer, der rejser sammen. 

Brassa Grill & Bar på Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske RepublikSTILFULDT HOTEL UDEN NABOER

Westin Puntacana er et stilfuldt hotel med en uformel stemning og en afslappet atmosfære. Hotellet adskiller sig på mange områder markant fra de kæmpestore all inclusive resorts. Her er nemlig kun 200 værelser og ingen andre naboer end den smukke strand og det caribiske hav.

Indretningen minder i høj grad om nutidens skandinaviske design, og I vil hurtigt føle jer tilpas i de luksuriøse omgivelser.

Værelse med balkon og havudsigt på Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske RepublikVÆRELSER MED BALKON OG HAVUDSIGT

Smagfuldt indrettede værelser med elegante møbler, store panoramavinduer fra gulv til loft og en fantastisk havudsigt fra balkonen.

Alle værelser har bl.a. fladskærms-tv, internetadgang og WiFi (mod betaling), sikkerhedsboks, aircondition, minibar og kaffe- og te faciliteter. Badeværelset byder på rainfall-brusehoved, badekåber, tøfler, hårtørrer og toiletartikler.

Der findes værelser med en kingsize seng (anbefales til par) eller værelse med to queensize senge (anbefales til 2 voksne og 2 børn).

Det er også muligt at ride ved Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske RepublikSTRAND, VAND OG LAND

Playa Blanca-stranden strækker sig over hele 5 km. Det lune havvand frister i turkisgrønne farver, og overalt er der masser af albuerum, hvad enten man er aktiv eller solbader.

Vandhunde kan boltre sig i poolen eller besøge vandsportscentret, hvor der er kite- og paddleboarding, dykning, snorkling, kajak, vandski m.m. Foretrækker I fast grund under fødderne, ligger championship golfbanen med i alt 45 huller og en drivingrange lige ved siden af. Westin Puntacana har også tennisbaner, pilates undervisning, volleyball, Kids Club og meget andet at byde på.

Kom i DEN 7. HIMMEL på Six Senses spa

Six Senses Spa ligger i nogle af de mest eksklusive og smukkeste steder i hele verden. Det er derfor en hel unik mulighed for at dyreke jeres velvære, I på Westin Puntacana kan nyde de luksuriøse og velgørende behandlinger, som Six Senses Spa er kendt for. Få en ultimativ oplevelse hos det professionelle personale i omgivelser med rislende vand, duftende olier og afstressende musik. Spa'en har også yoga-, Tai Chi- og meditationsklasser.

Lobby bar, Westin Puntacana Resort & Club, Den Dominikanske RepublikRESTAURANTER OG BARER

Der er fokus på kvaliteten af maden og ikke kvantitet. Det siger også en hel del om den høje standard på Westin Puntacana Resort & Club. Restauranterne serverer et bredt udbud af internationale og lokale retter med et kulinarisk og innovativt tilsnit.

ANANI

Moderne restaurant, som tilbyder velsmagende retter, sunde retter fyldt med næringsstoffer og antioxidanter samt glutenfri- og økologiske retter. Åben morgen, frokost og aften.

BRASSA GRILL & BAR

Her finder I amerikansk inspireret mad og store bøffer.

LA YOLA

Prisvindende restaurant med á la carte. Indrettet som en yacht marinaen.

BAMBOO

Morgenmadsbuffet og lækre retter lige fra tapas og helstegt pattegris til grillstegt hummer og cremet svamperisotto. Nyd maden i omgivelser designet af Oscar de la Renta.

PLAYA BLANCA

Denne restaurant ved stranden serverer frisk fisk, skaldyr og grillet kød til frokost og middag. Kolde drinks og farverige cocktails serveres fra baren, hvor lokale musikere underholder ugentligt.

THE GRILL

Er beliggende ved golfbanen og tilbyder alt lige fra salater til møre bøffer.

DON QUECO CIGAR & RUM BAR

Med en humidor fyldt med dominikanske cigarer og et menukort, hvor kun rom er nævnt hersker der vist ingen tvivl om, at denne bar er helt speciel. Her kan man nyde noget det bedste Den Dominikanske Republik har at byde på.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.