• Strand på Dreams La Romana i Den Dominikanske Republik
  • Pool på Dreams La Romana i Den Dominikanske Republik
  • Premium deluxe garden view værelse på Dreams La Romana i Den Dominikanske Republik

All inclusive for hele familien i smukke Caribien

9 dage i Den Dominikanske Republik, , børn

Glæd jer til:

Al mad og drikke er inkluderet

Børnevenlig sandstrand og azurblåt hav i Den Dominikanske Republik

Aktiviteter og klubber for børn og unge

Førsteklasses hotel, hvor I får meget for pengene

Område med mere lokal kultur end turisme

Læs mere

Nyd dejlig all inclusive på Dreams La Romana Resort & Spa 4* i Caribien og bo direkte til tropisk strand og azurblåt hav. 11 restauranter, fantastiske aktiviteter og et hav af faciliteter for hele familien. Mange udflugtsmuligheder fra shopping over grotter til bjergbane.

Dreams La Romana for hele familien

Dreams La Romana Resort & Spa 4* ligger fredeligt på øens sydøstkyst i et område, hvor det lokale liv er mere dominerende end turisme.

Kigger I efter et feriested med all inclusive af god kvalitet og eksklusive ferierammer for hele familien, så er Dreams La Romana Resort & Spa stedet.

Ferie med måltider, drikkevarer og aktiviteter inkluderet

Der er 11 restauranter at vælge imellem med både a la carte og buffetservering. Et rent slaraffenland for både voksne og børn!

Alle måltider og drikkevarer er betalt hjemmefra, herunder snacks, gode vine, cocktails, minibar på værelset og sodavand dagen lang for børnene.

I får også 24-timers roomservice, aktiviteter, motionsrum og aftenunderholdning i prisen. Endvidere kan I ganske gratis prøve både kajak, windsurfing, katamaran, snorkling m.m. Og under opholdet bliver I tilbudt et gratis prøvedyk i poolen.

Aktiviteter – lige fra aerobic til film under stjernerne

Stranden er meget børnevenlig, og snorkling er en populær aktivitet for både store som små. Hotellet har desuden en stor legeplads, udendørs biograf, klatrevæg, havtrampolin, baseballbane og meget andet.

Dreams La Romana Resort & Spa har både børne- og teenageklubber med masser af sjove aktiviteter lige fra sandslot-konkurrencer over diskotek, til overnatning i telt på stranden og meget mere.

Der er også masser af aktiviteter for de voksne, f.eks. alverdens vandsportsfaciliteter, natklubber, kasino, film under stjernerne, spa, tennis og indvielse i merengue-dansetrin.

Værelser med alle bekvemmeligheder

Værelserne på Dreams La Romana Resort & Spa er smagfulde og fyldt med alle bekvemmeligheder.

I har udsigt til havet, haven eller poolområdet fra jeres egen balkon eller terrasse. Nyhavn anbefaler premiudm deluxe værelser med udsigt til haven. Mod et mindre tillæg kan vi naturligvis tilbyde havudsigt.

Alle værelser har aircondition, loftvifte, tv, roomservice, deponeringsboks, strygejern og strygebræt. Desuden er der kaffemaskine, hårtørrer, CD- og DVD-afspiller, vækkeur med dockingstation til mp3 player, lækre toiletartikler og en minibar, som hver dag bliver fyldt op med øl, juice, sodavand og vand.

Opdag og oplev Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik byder på et væld af oplevelser og seværdigheder.

I kan f.eks. starte med at tage på opdagelse i Romana, som er den tredjestørste by og ligger kun 20 min. kørsel fra hotellet. Her er der hyggelig stemning, butikker, cafeer, skønne strande og en toldfri zone. På tilbagevejen kan I stoppe i Altos de Chavón –en stilfuld kunsternerlandsby med eksklusive butikker og amfiteater.

Grotter, bjergbane, delfiner og kolonitid

Besøg også Los Tres Ojos de Aqua, som er et fantastisk grottesystem med turkise laguner, drypsten og flagermus. Tag bjergbanen 700 meter op til Isabel de Torres-bjerget, hvor der en stor Jesus-statue troner over landskabet. Udsigten er spektakulær, og der ligger en botanisk have lige ved siden af.

I Manatí Park Bávaro kan I se delfinshows og optrædende heste. Der er søløver, skildpadder og eksotiske fugle. Desuden hvide strande og en kopi af en tainoindianer-landsby.

Den smukke hovedstad, Santo Domingo, ligger to-tre timers kørsel fra hotellet og er stedet, hvor man kan svælge i koloniarkitektur og historisk stemning.

Koralrev, cigarer, vandfald og regnskov

Og så er her naturligvis et utal af koralrev, palmestrande, cigarproduktion, tropisk regnskov, farvestrålende huse, livsglade mennesker, vandfald og dyreliv.

Spar penge

Lige nu er der mange penge at spare, især hvis I er en familie, der skal på solferie i skønne og rolige omgivelser. Dreams La Romana er med god grund populært, så I skal booke vinterrejsen nu. Og så kan I samtidig begynde at tænke på sommeren, hvor vi allerede nu kan præsentere gode tilbud.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Børnepris (2-11 år)

Charlotte Schou

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

  • Fly København – Punta Cana, Den Dominikanske Republik t/r
  • Transport lufthavn-hotel t/r
  • 7 nætter på Dreams La Romana Resort & Spa 4* i et premium deluxe-værelse med udsigt til haven. Der kan maks. bo 2 voksne og 2 børn i samme værelse
  • All inclusive
  • Alle p.t. kendte skatter og gebyrer

Ikke inkluderet

  • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda eller Europæiske